Jaka troskliwa córcia, aż ł z y wzruszenia kapią. Jak wyżej: lekarz + dieta i ruch na świeżym powietrzu. Podobno koty też pomagają, chyba że ktoś woli psy ... Zdrówka życzę :)
Makusiu, "Ludzie mają dość i tyle :/ Ktoś pisał o 'zmęczeniu materiału i chyba właśnie to stało się z nami. Ile można czytać o chorobach, nieszczęściach czy innych problemach??? Jakby w realu było ich mało ...
I koniecznie na kulinarnym forum trzeba poruszac takie tematy ? Jak jestes taka zdesperowana bo problemow masz jak widac pelno i Cie to przerasta to moze psychiatra pomoze.
To jest strona o zdrowiu i urodzie wiec ma prawo zakladac watek i pytac a Ty jesli nie chcesz czytac to pomin i podobno nie ma glupich pytan tylko ....
Tak, masz rację - tylko jeżeli ktoś chce pomóc chorej mamie, to szuka dla niej dobrego lekarza, pomaga w domowych pracach czy wysyła do sanatorium. Porady koleżanek są dobre w przypadku uciążliwego kataru, a nie poważnej choroby (w pewnym wieku bardzo groźnej), której ziółka i domowe mikstury nie wyleczą, a mogą znacznie zaszkodzić.
Przeciez tu nie trzeba wielkiej inteligencji by sie zorientowac,ze te wszystkie zakladane watki to jedna wielka sciema.Makaronka czy weszlam z komentarzem do Twojego domu ?
Makusiu, o jakiej przykrosci Ty mowisz ??? Bo ja tu widzialam i odczulam stokroc gorsze.Bez przesady...wszak kazdy moze sie wypowiadac bo takie sa zasady czy cos mnie ominelo ? Nic sie nie dzieje nie tragizujmy.
Nam też jest przykro - podpowiadamy, szperamy w necie i realu, MARNUJEMY cenny czas i wychodzimy na naiwne dziunie, bo: - ktoś wciska kryptoreklamę swojej firmy - ktoś chce zwrócić uwagę na siebie lub zaprzyjaźnione blogerki - o powodach innych jak zwykła złośliwość czy zawiść nie wspominając. TO jest przykre, nabrać można prawie każdego, ale błagam nie w sposób obrażający naszą inteligencję :(
Makusiu, w innych wątkach założonych przez autorkę są reklamy stron. Dlatego jest to irytujące . Owszem , zakłada wątki w odpowiednich działach , ale to chyba nie miejsce na reklamy ?
Dopisano 2018-9-19 11:58:2:
A swoja drogą , gdzieś te reklamy się zapodziały. Dlatego pewnie część osób jest zdziwiona reakcją na zakładane wątki.
Makaronka, no wlasnie o tym,ze kazdy ma prawo wypowiedzi napisalam powyzej i to moja wypowiedz bije Cie po oczach i akurat moja.Niestety korzystam z tego prawa i czy Ci to odpowiada czy nie to zamierzam dalej korzystac z tego przywileju.Pozdrawiam i zycze milego wieczoru ! :-)
mggi63 nic mnie po czach nie bije a Twoje wypowiedzi sa jakies dziwne,wchodzenie do domu?bicie po oczach?,Ty cos bierzesz czy mi sie wydaje?Nie bede wiecej z toba pisac bo to niezrozumiale.Rowniez pozdrawiam i zycze udanego wieczoru.
A licznik skoczył ja za dawnych, czwartkowych- biesiadnych czasów. Przy okazji: pozdrawiam Bahati (blondi nie mają w zestawie). Udanego łikendowania, gdziekolwiek, byle w dobrym towarzystwie :D, NAM wszystkim życzę ;)
Witam wszystkich, ostatnio dowiedziałam się,że moja mama ma problemy z krażeniem. Czy znacie jakiś skuteczny sposób co może jej pomóc?
Wizyta u lekarza - skuteczny sposób.
Czytasz wątki założone przez siebie? Ostatnie odpowiedzi nie skłoniły do myślenia?
Jaka troskliwa córcia, aż ł z y wzruszenia kapią.
Jak wyżej: lekarz + dieta i ruch na świeżym powietrzu.
Podobno koty też pomagają, chyba że ktoś woli psy ...
Zdrówka życzę :)
Powiało chłodem :/ Ludzie co z Wami????
Makusiu, "Ludzie mają dość i tyle :/
Ktoś pisał o 'zmęczeniu materiału i chyba właśnie to stało się z nami. Ile można czytać o chorobach, nieszczęściach czy innych problemach???
Jakby w realu było ich mało ...
I koniecznie na kulinarnym forum trzeba poruszac takie tematy ? Jak jestes taka zdesperowana bo problemow masz jak widac pelno i Cie to przerasta to moze psychiatra pomoze.
To jest strona o zdrowiu i urodzie wiec ma prawo zakladac watek i pytac a Ty jesli nie chcesz czytac to pomin i podobno nie ma glupich pytan tylko ....
Tak, masz rację - tylko jeżeli ktoś chce pomóc chorej mamie, to szuka dla niej dobrego lekarza, pomaga w domowych pracach czy wysyła do sanatorium.
Porady koleżanek są dobre w przypadku uciążliwego kataru, a nie poważnej choroby (w pewnym wieku bardzo groźnej), której ziółka i domowe mikstury nie wyleczą, a mogą znacznie zaszkodzić.
Przeciez tu nie trzeba wielkiej inteligencji by sie zorientowac,ze te wszystkie zakladane watki to jedna wielka sciema.Makaronka czy weszlam z komentarzem do Twojego domu ?
zawsze można wątek "ominąć" i tyle, poco komuś sprawiać przykrość?
Makusiu, o jakiej przykrosci Ty mowisz ??? Bo ja tu widzialam i odczulam stokroc gorsze.Bez przesady...wszak kazdy moze sie wypowiadac bo takie sa zasady czy cos mnie ominelo ? Nic sie nie dzieje nie tragizujmy.
Nam też jest przykro - podpowiadamy, szperamy w necie i realu, MARNUJEMY cenny czas i wychodzimy na naiwne dziunie, bo:
- ktoś wciska kryptoreklamę swojej firmy
- ktoś chce zwrócić uwagę na siebie lub zaprzyjaźnione blogerki
- o powodach innych jak zwykła złośliwość czy zawiść nie wspominając.
TO jest przykre, nabrać można prawie każdego, ale błagam nie w sposób obrażający naszą inteligencję :(
Co było reklamowane, bo przegapiłam?
Makusiu, w innych wątkach założonych przez autorkę są reklamy stron. Dlatego jest to irytujące . Owszem , zakłada wątki w odpowiednich działach , ale to chyba nie miejsce na reklamy ?
Dopisano 2018-9-19 11:58:2:
A swoja drogą , gdzieś te reklamy się zapodziały. Dlatego pewnie część osób jest zdziwiona reakcją na zakładane wątki.Dokladnie Smosiu :-( W samo sedno !
To jest publiczne forum i kazdy ma prawo sie wypowiedziec,nie wiedzialam ze to twoj dom.Odpowiedz do mggi63.
Makaronka, no wlasnie o tym,ze kazdy ma prawo wypowiedzi napisalam powyzej i to moja wypowiedz bije Cie po oczach i akurat moja.Niestety korzystam z tego prawa i czy Ci to odpowiada czy nie to zamierzam dalej korzystac z tego przywileju.Pozdrawiam i zycze milego wieczoru ! :-)
mggi63 nic mnie po czach nie bije a Twoje wypowiedzi sa jakies dziwne,wchodzenie do domu?bicie po oczach?,Ty cos bierzesz czy mi sie wydaje?Nie bede wiecej z toba pisac bo to niezrozumiale.Rowniez pozdrawiam i zycze udanego wieczoru.
Nie kłóćcie się Kobietki, nie warto, życie jest zbyt krótkie :) Dość mamy problemów w realnym życiu, tutaj się bawmy, śmiejmy :)
:-)
Święte słowa - 'za krótkie ... ech.
A licznik skoczył ja za dawnych, czwartkowych- biesiadnych czasów. Przy okazji: pozdrawiam Bahati (blondi nie mają w zestawie).
Udanego łikendowania, gdziekolwiek, byle w dobrym towarzystwie :D, NAM wszystkim życzę ;)
ja nad morzem, urlopuję się z Mężusiem
Szczęściara :) Superowe, piękne i baaardzo romantyczne widoki.
Dopisano 2018-9-24 12:30:5:
Dzisiaj też tak pięknie ? Bo u nas wieje, szarpie i zawodzi od wczorajszego wieczora, aż ciary przechodzą :(Dziękuję Smosiu Jest cudownie, to prawda :)
tak se myślę, że kardiolog jakiś na te problemy ...