Witam czy ktoś cos wie a może stosował diete Moniki Honory ? ponoć jakaś rewelacja je się same zupy. Babka na samych zupach schudła przez 10 miesięcy 40 kg. pozdrawiam maniuś
Wystarczy,zebys nie laczyl jedzenia z piciem, oraz bialek z weglowodanami. Warzywa sa neutralne, mozna jesc i z bialkami i weglowodanami. Owoce osobno. Najlepiej pic plyny pol godziny przed jedzeniem albo 2- 2, 5 godziny po posliku. Na czczo najlepiej wypic sobie szklanke cieplej wody z cytryna, ktora odkwasza organizm. Zamiast intensywnych cwiczen wystarcza codzienne spacery np. do parku. Nawet nie musza byc codziennie, wazne,zeby byly regularne. Bedziesz sie tego trzymac i ograniczysz slodycze, oraz make pszenna, to sam zobaczysz efekty.
Napewno :) Tylko zupna dieta, to nie wszystkie zupy:) To dieta stewardessy, bardzo nudna na bazie kapusty i warzyw, jak potrzebuja schudnac bardzo szybko w krotkim czasie....ale na dluga mete sie nie da:)
Jestem ciekawa jakie zupy przerozmaite sa w tej diecie makusiu ????Ciekawa dieta ? Nie ma zadnych ciekawych diet, jak zjadasz za duzo,za tlusto i za slodko i nie masz zadnego ruchu fizycznego , to nic nie pomoze na figure!!! :))))
Biorąc pod uwage, że do takiej zupy można dodać wszelkie warzywa, mięsa itp, to chyba nie jest aż taka monotonna. Ale na śniadanie też zupa? Czy owsianka się kwalifikuje? :P
Taka sama opinia na temat zupnej diety panuje i u nas:)
Troche mniej zajadac sie slodyczami , ciastami , slodkimi napojami i jesc umiarkowanie, ale wszystko co potrzebne jest dla zdrowia. Ruch fizyczny kazdego dnia rowniez konieczny. Ja od lat ide conajmniej 7 km dziennie, obojetnie pogody i pory roku, co dobrze robi na figure i mnie i mojemu psu:)
...no przestańcie już o tej diecie, bo się nieprzeczytany wątek na tłusto zaznacza i co wejdę na forum, to widzę w ,,między wątkach" napis......dieta dupna.....
założyłem wątek z konkretnym pytaniem na temat tej diety a tu widzę rozpętała się wojna (jak zresztą już od dłuższego czasu w większości wątków ) więc co się dziwisz że w tym nie uczestniczę pozdrawiam maniuś
Witam
czy ktoś cos wie a może stosował diete Moniki Honory ?
ponoć jakaś rewelacja je się same zupy.
Babka na samych zupach schudła przez 10 miesięcy 40 kg.
pozdrawiam maniuś
Wystarczy,zebys nie laczyl jedzenia z piciem, oraz bialek z weglowodanami. Warzywa sa neutralne, mozna jesc i z bialkami i weglowodanami.
Owoce osobno.
Najlepiej pic plyny pol godziny przed jedzeniem albo 2- 2, 5 godziny po posliku.
Na czczo najlepiej wypic sobie szklanke cieplej wody z cytryna, ktora odkwasza organizm.
Zamiast intensywnych cwiczen wystarcza codzienne spacery np. do parku. Nawet nie musza byc codziennie, wazne,zeby byly regularne.
Bedziesz sie tego trzymac i ograniczysz slodycze, oraz make pszenna, to sam zobaczysz efekty.
to niewiele
same zupy to zbyt monotonna dieta, ale miesiac mozna wytrzymac nie dluzej
Coś podobnego...Zup różnego rodzaju jest taka moc,że spokojnie mogłabym na nich dozyć do końca świata,jeśli byłoby mi to pisane.
Napewno :) Tylko zupna dieta, to nie wszystkie zupy:) To dieta stewardessy, bardzo nudna na bazie kapusty i warzyw, jak potrzebuja schudnac bardzo szybko w krotkim czasie....ale na dluga mete sie nie da:)
Dokładnie, mam tak samo, uwielbiam zupy:)
Poczytałam troszkę o tej diecie, jest ciekawa, a zupy przerozmaite.
Jestem ciekawa jakie zupy przerozmaite sa w tej diecie makusiu ????Ciekawa dieta ? Nie ma zadnych ciekawych diet, jak zjadasz za duzo,za tlusto i za slodko i nie masz zadnego ruchu fizycznego , to nic nie pomoze na figure!!! :))))
Jakie zupy? zupy kremy? czy jakieś inne?
Z tego co wyczytałam, to ma być zupa niezbyt gęsta, kremy nie wchodzą w rachubę ;)
Biorąc pod uwage, że do takiej zupy można dodać wszelkie warzywa, mięsa itp, to chyba nie jest aż taka monotonna. Ale na śniadanie też zupa? Czy owsianka się kwalifikuje? :P
Owsianka to raczej średnio zalicza się jako zupa. Ale czemu w sumie nie postawić na zupę mleczną? :D
Nie uwazam, ze bylaby to dieta zdrowa.
Chyba można owsiankę, tylko raczej rzadszą ( półpłynną) ale trzeba by poczytać.
Jak chcesz przytyc na wadze to i boczek mozesz ugotowac na miekko, po co sie stresowac rzadka owsianka:))) Poczytaj lepiej troche wiecej na temat:)
Piszemy o konkretnej diecie, piszę tylko to co doczytałam na jej temat.
http://tipy.interia.pl/artykul_13261,11-najbardziej-niebezpiecznych-diet-w-historii%C2%B7,3.html
Taka sama opinia na temat zupnej diety panuje i u nas:)
Troche mniej zajadac sie slodyczami , ciastami , slodkimi napojami i jesc umiarkowanie, ale wszystko co potrzebne jest dla zdrowia. Ruch fizyczny kazdego dnia rowniez konieczny. Ja od lat ide conajmniej 7 km dziennie, obojetnie pogody i pory roku, co dobrze robi na figure i mnie i mojemu psu:)
Dokładnie tingra :) Ja jeszcze ograniczyłabym tłuste mięsiwo.
...no przestańcie już o tej diecie, bo się nieprzeczytany wątek na tłusto zaznacza i co wejdę na forum, to widzę w ,,między wątkach" napis......dieta dupna.....
Iwciu, czytasz to co chcesz przeczytać
Obawialam sie, ze tylko ja tak to widze. :D Ufff...
Hiiihiiii dieta dupna !!! Iwcia jak nie dupna to moze biodrowa???
A wiesz Mggi63 , ze tluszcz w miesie jest potrzebny , jest nosnikiem smaku, co nie znaczy, ze nalezy go zjadac:)
No wiem...wiem :)
Oj to sory, ja piszę o diecie zupnej, ale tej http://www.monikahonory.pl/
Zalozylas watek i zero uczestwinstwa ????
założyłem wątek z konkretnym pytaniem na temat tej diety a tu widzę rozpętała się wojna (jak zresztą już od dłuższego czasu w większości wątków ) więc co się dziwisz że w tym nie uczestniczę pozdrawiam maniuś
A gdzie WOJNE widzisz w TYM watku???? Kazdy prawie wpis jest zakonczony usmiechem....:) Nikt nie zostal uszkodzony ani psychicznie ani fizycznie :DDD
Pozdrawiam tingra
Hej,wiem że post już stary ale ja schudłam na tej diecie 30 kg w 6 miesięcy
A i to nie jest dieta stewardess,pozdrawiam ")
Napisz proszę coś więcej.Jakie zupy jadłaś,na śniadanie ,obiad i kolację?
też proszę, napisz coś więcej