Drogie żarłoczki, po bardzo długiej nieobecności wpadłam na WŻ po przepis na najlepsze muffiny, jakie zdażyło mi się jeść... Niestety z jakiegoś powodu nie mam ich w ulubionych, a nazwę chyba zapomniałam, bo wszelkie próby w wyszukiwarce nie przynoszą rezultatu... Chodzi o muffiny czekoladowe bądź kakaowe z bananami. Dziewczyna, która zamieściła przepis pisała, że ma go od przyjaciółki z Anglii, Szkocji, czy Irlandii. Nazwa przepisu kojarzy mi się tak "Najlepsze muffiny czekoladowe Kylie", albo coś w tym stylu. Może ktoś kojarzy ten przepis? Z góry dziękuję za pomoc
Drogie żarłoczki, po bardzo długiej nieobecności wpadłam na WŻ po przepis na najlepsze muffiny, jakie zdażyło mi się jeść... Niestety z jakiegoś powodu nie mam ich w ulubionych, a nazwę chyba zapomniałam, bo wszelkie próby w wyszukiwarce nie przynoszą rezultatu...
Chodzi o muffiny czekoladowe bądź kakaowe z bananami. Dziewczyna, która zamieściła przepis pisała, że ma go od przyjaciółki z Anglii, Szkocji, czy Irlandii. Nazwa przepisu kojarzy mi się tak "Najlepsze muffiny czekoladowe Kylie", albo coś w tym stylu. Może ktoś kojarzy ten przepis?
Z góry dziękuję za pomoc
Dajanko !
Dla Ciebie przeszukałam moje komentarze, bo pamiętam ze piekłam muffinki..
Suuukces na stronie 132 znalazłam.. taaadam proszę bardzo...
wielkiezarcie.com/en/recipes/muffiny-keeli-z-nowej-zelandii-mafiny-mafinki-babeczki-30064751
Może kiedyś wypróbujesz ten przepis … rewelacja jak dla mnie
http://wielkiezarcie.com/en/recipes/muffinki-amerykanskie-pyszne-30046980
Megi!!!
Jesteś moja bohaterką!
Ale wrzeszczycie obie.
Prawda oczywista - Megi jest bohaterką i wzorem niedoścignionym dla wielu żarłoczków. Dla mnie też.
Pozdrawiam;)
I ciszej proszę, mam nadwrażliwe uszy wirtualne (Darwin miał rację - ewolucja jest wśród nas, sieciowych szperaczy).
Uprzejmie przepraszam, postaram się ciszej
Nie ma za co przepraszać. Zawsze mogę zdjąć okulary i już - cisza jak makiem zasiał ;D
Wiedźma ze mnie;(( Całe wużet uciszyłam??
Pozdrawiam :-)
Na poprawę humoru - moja ulubiona żyrafa:
Widzisz … Smośku… na całe 5 dnia zapadała cisza.
Do tej pory jeszcze wszystko nie tak funkcjonuje ….
Czarnowice" tak mają, pstryk i już. Jęzor na wodzy, bo kto wie, co jeszcze namieszam
Wużet u mnie prawie ok - poza fotkami (są tylko miniaturki) i chyba poczta nie działa, albo zwyczajnie nikt nie czyta...
My tylko tam sobie tak pitu...pitu.. ))