Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Amatorska nazwa bloga

• Autor: argennia Data: 2015-12-22 09:48:43

Piszę bloga. Na razie tak "na brudno". Bardziej dla siebie niż dla innych. Ma to być coś na zasadzie pamiętnika, żeby kiedyś dzieci mogły pooglądać co mama robiła, tworzyła, gotowała, jakie im fryzury wymyślała i jakimi innymi pierdołami się zajmowała. Będzie ON prywatny, z czasem może go upublicznię. Niektórym może się to wydawać bez sensu, może z czasem sama tak stwierdzę. Póki co kombinuję nad nazwą. Chciałabym, żeby jego nazwa miała słowo "amatorka". Myslałam, ze może Mama Amatorka, ale ma być dosłownie o wszystkim, a MAMA to tak już bardzo pod dzieci tylko. Może podrzucicie jakiś pomysł.

Dzięki!

• Autor: Smosia Data: 2015-12-22 13:16:29

Pierwszy strzał (myślowy): Nowoczesna Amatorka;
    drugi: Wszechstronna Amatorka lub Uniwersalna Amatorka;
    Mama i Utalentowana Amatorka lub w innym szyku - Amatorsko Utalentowana Mama (przekornie).

Jeszcze pomyślę :))

• Autor: nadia Data: 2015-12-22 14:45:04

Moze byc : Entuzjastka? :)
    Pozdrawiam :)

• Autor: argennia Data: 2015-12-22 16:25:15

Wszechstronna amatorka - BINGO!

• Autor: Smosia Data: 2015-12-22 17:00:19

Powodzenia :)) thumbsup

• Autor: Dżanina Fonda Data: 2015-12-22 18:50:02

W Pełni Profesjonalna Amatorka!

• Autor: aggusia35 Data: 2015-12-22 21:47:07

Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie, to mnie się nie podoba amatorka. Dlaczego amatorka? Przecież nie jesteś amatorką. Popatrz na te pseudo blogerki nic sobą nie reprezentują, a wielkie gwiazdy. Ja bym wymyśliła inne nazwy. Piszę to dlatego, bo w sercu czuję, że wcale nie jesteś amatorką. Ja bym wymyśliła coś od Ciebie, może z Twojej osobowości. teraz przychodzi mi do głowy np. Mój świat:), ale ty tu jesteś szefem, to Twój blog i Tobie ma się podobać.

Przejdź do pełnej wersji serwisu