Makusiu, nasz dobry duchu WŻ, wyjątkowa koleżanko... Nie potrafię tego przyjąć do wiadomości. To nie możliwe. Brak mi słów, tylko łzy cisną się do oczu...
Oczywiście że nie. Tylko tak trochę mi dziwnie jak ktoś z kim niedawno rozmawiałam, nagle odchodzi z tego swiata. Młoda osoba przecież. Jak to nikt nie zna dnia ani godziny. Dopiero co pochowałam serdeczna koleżankę i jej męża, którzy umarli na covid. I też kilka dni wcześniej rozmawiałam z nią.
Makusiu, nasza Makusiu... Zapalam "światełko" i zostawiam Ci te kwiatki. Byłaś (i zostaniesz dla mnie na zawsze) naszą WŻ "perełką" więc pewnie takie białe, delikatne będą Ci się podobały
Słów mi brakuje, rozpacz wielka.
W mojej pamięci pozostanie na zawsze (*)
Coo??? Boże nie wierzę, szoook (*)
Smutek,kazde odejscie z "Naszego" grona to przykre. Jak powiedzial ks.Twardowski "spieszmy sie kochac ludzie tak szybko odchodza:.
Makusiu, nasz dobry duchu WŻ, wyjątkowa koleżanko... Nie potrafię tego przyjąć do wiadomości. To nie możliwe.
Brak mi słów, tylko łzy cisną się do oczu...
Dopisano 2021-3-18 19:52:13:
To niemożliwe*Cooo? Szok... co się stało? wiecie coś bliżej?
W naszej pamięci żyć będziesz Makusiu zawsze (*)
Karolina, czy może wiesz co się stało ?. Kilkanaście dni temu pisałyśmy
Niestety nie wiem, informacja podzielił się syn. Nie mam prawa zakłócać żałoby pytaniami. :(
Oczywiście że nie. Tylko tak trochę mi dziwnie jak ktoś z kim niedawno rozmawiałam, nagle odchodzi z tego swiata. Młoda osoba przecież. Jak to nikt nie zna dnia ani godziny. Dopiero co pochowałam serdeczna koleżankę i jej męża, którzy umarli na covid. I też kilka dni wcześniej rozmawiałam z nią.
Makusia nasza kochana i zawsze życzliwa duszyczka odeszła z tego świata? Za wcześnie, za młoda, za dobra... Pozostaje żal i smutek (*)
Bardzo smutna wiadomość ! Makusiu śpij w spokoju ! Serdeczne wyrazy współczucia dla Rodziny.
Łzy płyną ... nie do uwierzenia ... Ciepła, życzliwa, pomocna, uśmiechnięta ... Żegnaj Makusiu!
Trudno uwierzyć :( [*]
Boze, jakie to smutne wiesci,nie moge uwierzyc......taka urocza i mloda kobieta.Zal straszny!
Nie do uwierzenia, szok i żal.
Żal, wielki żal...
Brak słów. Aż trudno uwierzyć . Potworny żal.
Dziś pogrzeb...Przykrość odbiera mowę.. Wyrazy głębokiego współczucia dla Rodziny... Żegnaj Makusiu Aniele nasz...
Goplano, tez od rana o tym mysle i czuje sie beznadziejnie.No coz sila wyzsza, moje serdeczne kondolencje dla calej Rodziny.
Makusiu, nasza Makusiu...
Zapalam "światełko" i zostawiam Ci te kwiatki. Byłaś (i zostaniesz dla mnie na zawsze) naszą WŻ "perełką" więc pewnie takie białe, delikatne będą Ci się podobały
Dawno mnie tu nie było i na dzień dobry taka smutna wiadomość.
Bardzo, bardzo mi przykro i żal...
Spoczywaj w pokoju Makusiu (*)
Dziś mija I Rocznica...
Jak ten czas pędzi . To niesamowite ze już rok minął .
Już rok, a czuję smutek jakby niedawno Makusia odeszła.
Mowi sie, ze zaloba trwa wlasnie rok,ale to nie prawda.Trwa znacznie dluzej.
Chyba nia ma tu osoby ktora by makusi milo nie wspominala.