Fb mi podpowiedział że dziś Wasza rocznica:) Spełnienia marzeń, tych małych i tych wielkich, nieustającej miłości i długich lat w zdrowiu i pomyślności!
No to ja dopiero wieczorkiem się dowiaduje,że Madzia ze Zbysiem świętuje ..? To ja do gorących życzeń dołączam kwiecie abym Wam się zawsze tak dobrze żyło w duecie.
Ja dołączam się do wszystkich życzeń i dodaję jeszcze Makusiu podwójną ilość zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy :)))... bo to dla pary, to musi być dubeltowo ;).
Z okazji Waszego wczorajszego święta - dzisiejsze życzenia szczęścia i powodzenia na długiej drodze wspólnego wędrowania przez życie. Pozdrawiam serdecznie.
Fb mi podpowiedział że dziś Wasza rocznica:) Spełnienia marzeń, tych małych i tych wielkich, nieustającej miłości i długich lat w zdrowiu i pomyślności!
dziękujemy Dorotko :)
Makusiu, Tobie i Twojemu Lubemu Samych Najlepszych, Cudownych Chwil Razem i Wielu Jeszcze Wspaniałych Rocznic Życzę:))
Wszystkiego Naj Najlepszego dla Was Makusiu :)
Wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia moc!!!
Wszystkiego co najlepsze , na dalszej wspólnej drodze życia Wam życzę.:)
Wszystkiego najlepszego
No to ja dopiero wieczorkiem się dowiaduje,że Madzia ze Zbysiem świętuje ..?
To ja do gorących życzeń dołączam kwiecie abym Wam się zawsze tak dobrze żyło w duecie.
Makusiu, Szczescia, Sczescia i jeszcze raz Sczescia Wam zycze !
Ja również przesyłam bukiet zdrowia, wzajemnej miłości, szczerości i kolejnych wspólnych rocznic.
Buziaczki dla szczęśliwej pary :)
Dziękujemy wszystkim za życzenia:)
Ja dołączam się do wszystkich życzeń i dodaję jeszcze Makusiu podwójną ilość zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy :)))... bo to dla pary, to musi być dubeltowo ;).
Ja również dołączam się do życzeń :) aby płomień miłości nigdy nie zgasnął w Waszych sercach:):):)
Wszystkiego najlepszego!
Z okazji Waszego wczorajszego święta - dzisiejsze życzenia szczęścia i powodzenia na długiej drodze wspólnego wędrowania przez życie.
Pozdrawiam serdecznie.
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu! :)
Wszystkiego najlepszego
Dziękujemy pięknie ;)
Wszystkiego najlepszego Makusiu dla Ciebie i Mężowatego.
Zdrowia,szczęścia pomyślności i dużo, dużo miłości
Wszystkiego najlepszego....-)
dziękujemy Wam pięknie;)
Wszystkiego dobrego:)
Wszystkiego najlepszego, radości i dużo miłości
Dziewczynki, dziękujemy :)