Dlaczego wyszukiwarka nie działa? Wpisuję np tort i pokazuje że nic nie znaleziono, jak szukam w zaawansowanych jest to samo. W moich ulubionych przepisach jak w wyszukiwarkę wpiszę jakąś frazę, również nic nie znajduje a jak wpiszę autora to już nie wspomne. Ładna ta nowa strona, ale nieco mnie irytuje
Już daaawno ten problem poruszałam (jest w wątku "Nowe Żarcie sugestie") no i niestety bez echa. przed chwilą to samo, szukałam przepisu na ciasto, które mam u siebie w ulbionych no niestety...:(
Ale wpisałam w google i w mgnieniu oka otworzył mi się przepis...........na Waszej stronie! Ten problem istnieje nie od wczoraj tylko od czasu wprowadzenia nowej strony. Przykre!
No właśnie, wczoraj przepis na ciasto z truskawkami chciałam wyszukać i jakież było moje zdziwienie kiedy wyszukiwarka napisała mi piękne "0" przepisów.
Dlaczego wyszukiwarka nie działa? Wpisuję np tort i pokazuje że nic nie znaleziono, jak szukam w zaawansowanych jest to samo. W moich ulubionych przepisach jak w wyszukiwarkę wpiszę jakąś frazę, również nic nie znajduje a jak wpiszę autora to już nie wspomne.
Ładna ta nowa strona, ale nieco mnie irytuje
Rzeczywiście, coś się dziwnego stało. Jutro pampas poszuka, o co chodzi. Dziękujemy za info!
Już daaawno ten problem poruszałam (jest w wątku "Nowe Żarcie sugestie") no i niestety bez echa. przed chwilą to samo, szukałam przepisu na ciasto, które mam u siebie w ulbionych no niestety...:(
Ale wpisałam w google i w mgnieniu oka otworzył mi się przepis...........na Waszej stronie!
Ten problem istnieje nie od wczoraj tylko od czasu wprowadzenia nowej strony. Przykre!
No właśnie, wczoraj przepis na ciasto z truskawkami chciałam wyszukać i jakież było moje zdziwienie kiedy wyszukiwarka napisała mi piękne "0" przepisów.