Ja już od dłuższego czasu zamawiam wszystkie książki w arosie. Jest to dyskont książkowy. Mają bardzo przystępne ceny, chyba taniej to nigdzie nie znajdzesz. Przesyłka też jest niska, przy odbiorze osobiście z poczty płacę 3,99zł.Nie wiem tylko czy akurat mają ksiązki ,których ty potrzebujesz:-)
Witam :) Ja polecam księgarnię internetową matras. Jeśli jest w twoim mieście taka księgarnia, to można zamówić książkę ( często dużo taniej, niż we stacjonarnej ) i odebrać za darmo w księgarni stacjonarnej.
Ooo, dziękuję! Właśnie sobie zamówiłam (dziś będzie wysłana) najnowszą książkę Marka Krajewskiego (porównałam ceny z tymi ze strony poleconej przez grażkę i są te same, ale w matrasie odbiorę za darmo)..:) Fajnie, będę miała co poczytać do poduszki..:)
Podręczniki już drugi raz zamawiałam w bonito.pl Byłam bardzo zadowolona z ceny i darmowej przesyłki. Ale w tym roku jeszcze nie patrzyłam, czy nadal są konkurencyjni cenowo.....
Ja również zamawiam w arosie. Zarówno książki do szkoły są zdecydowanie tańsze, a i przesyłka wychodzi za darmo, jak i książki pozostałe - tutaj za przesyłkę płacę, ale i tak nie jest drogo. często zaciekawi nas jakaś ksiązka w księgarni, ale kupujemy w arosie, bo jest zazwyczaj dużo tańsza.
Chcialabym kupic ksiazki w kseagarni internetowej, bo ceny lokalnej powalaja. Czy mozecie polecic tanie ksiazki z szybka wysylka? Dziekuje
Może na "Merlin" coś znajdziesz
Ja już od dłuższego czasu zamawiam wszystkie książki w arosie. Jest to dyskont książkowy. Mają bardzo przystępne ceny, chyba taniej to nigdzie nie znajdzesz. Przesyłka też jest niska, przy odbiorze osobiście z poczty płacę 3,99zł.Nie wiem tylko czy akurat mają ksiązki ,których ty potrzebujesz:-)
dziekuje, wlasnie zlozylam zamowienie. ceny super!
Polecam jeszcze:
http://www.taniaksiazka.pl/
zamawiałam tam, jest tanio i szybko wysyłają.
Witam :)
Ja polecam księgarnię internetową matras. Jeśli jest w twoim mieście taka księgarnia, to można zamówić książkę ( często dużo taniej, niż we stacjonarnej ) i odebrać za darmo w księgarni stacjonarnej.
Ooo, dziękuję! Właśnie sobie zamówiłam (dziś będzie wysłana) najnowszą książkę Marka Krajewskiego (porównałam ceny z tymi ze strony poleconej przez grażkę i są te same, ale w matrasie odbiorę za darmo)..:) Fajnie, będę miała co poczytać do poduszki..:)
Podręczniki już drugi raz zamawiałam w bonito.pl Byłam bardzo zadowolona z ceny i darmowej przesyłki. Ale w tym roku jeszcze nie patrzyłam, czy nadal są konkurencyjni cenowo.....
Ja też,już od dłuższego czasu zamawiam książki i podręczniki w bonito.pl i jestem mega zadowolona.
Zdecydowanie bonito,pl!
Dzięki za założenie tego wątku . Bardzo mi się przydał. Do tej pory korzystałam tylko z empiku i odbiór w stacjonarnym gratis, ale ceny ...
Ja również zamawiam w arosie. Zarówno książki do szkoły są zdecydowanie tańsze, a i przesyłka wychodzi za darmo, jak i książki pozostałe - tutaj za przesyłkę płacę, ale i tak nie jest drogo.
często zaciekawi nas jakaś ksiązka w księgarni, ale kupujemy w arosie, bo jest zazwyczaj dużo tańsza.
Ja polecam Aros, odbiór w ruchu ok. 3 zł, na poczcie ok. 4 zł, teraz maja rabaty mega