Witajcie! Poszukuję książki "Szycie to takie łatwe" BURDA, wydanej przez wydawnictwo MUZA. Gdyby ktoś miał i chciał odsprzedać ewentualnie wypożyczyć na jakiś czas, to była bym bardzo wdzięczna. pozdrawiam a.
Witaj.Przez ciekawość przejrzałam wiele stron w poszukiwaniu tej książki.Pewnie warta uwagi,bo nigdzie jej nie ma.Natknęłam się tylko na stronie "chomikuj.pl",gdzie jest niby do ściągnięciia,odpłatnie.Nie wiem,dlaczego,ale nie mogę skopiować ich adresu z paska.
Sprawdzałaś w pobliskich bibliotekach?Ja np w miejscowej mogę czytać 'zdalnie' książki,które mają na stanie,na razie popularno-naukowe (po wpisaniu indywidualnego kodu).
Witajcie!
Poszukuję książki "Szycie to takie łatwe" BURDA, wydanej przez wydawnictwo MUZA.
Gdyby ktoś miał i chciał odsprzedać ewentualnie wypożyczyć na jakiś czas, to była bym bardzo wdzięczna.
pozdrawiam
a.
Witaj.Przez ciekawość przejrzałam wiele stron w poszukiwaniu tej książki.Pewnie warta uwagi,bo nigdzie jej nie ma.Natknęłam się tylko na stronie "chomikuj.pl",gdzie jest niby do ściągnięciia,odpłatnie.Nie wiem,dlaczego,ale nie mogę skopiować ich adresu z paska.
Sprawdzałaś w pobliskich bibliotekach?Ja np w miejscowej mogę czytać 'zdalnie' książki,które mają na stanie,na razie popularno-naukowe (po wpisaniu indywidualnego kodu).
W moich okolicznych bibliotekach nie ma, jak uda mi się ją pozyskać, to mogę Ci nagrać na płytkę i przesłać pocztą. Na razie pozyskuję...
Wrzuce ci gdzies, to sobie sciagniesz. Bo mailem nie pojdzie, za duzy plik.
O,to może i ja poproszę...
Nie ma sprawy. :)
Fajnie,dzięki.
Przypominam Ci, że jutro czwartek :)
To bedziemy...szyc?!
jak już dojdzie do skutku, to raczej haftować
Az takie szalenstwo bedzie?! No, zobaczymy! Prosze sie jutro (w)stawic w watku. :)
Dobra, ale po 17, bo w pracy nie piję, znaczy tego... nie szyję
Już mam, dzięki pomocy Bahati - jeszcze raz dzięki.
Jolu - jak chcesz podaj mi adres na priv.
Ok