A próbowałeś z innego komputera, podając nowy e-mail? I jeszcze drugie pytanie, po co kolejny nick - dla zmyłki, czy zabawy? Jakaś tępa dzisiaj jestem, upał + PESel dają w kość ...
Fotka (moja) dla ochłody :D, trzymajcie się chłodno:
Smosia, żaden inny komp też nie pomaga. Nikt z właścicieli nie interesuje się WŻ. Możesz sama sprawdzić rejestrując nowy nick dla potwierdzenia, że nikt się nie interesuje.
Nie mam już 2giego komputera, a znajomych nie chcę zanudzać - mają urlopy lub ciężko pracują. Wierzę na słowo.
Może 'moce obsługowe wużetu są już wyczerpane, a brakuje kasy na nowy sprzęt. To tylko moje zgadywanki, bo wiedzy adminowej nie mam. Ktoś, kiedyś odezwie się i oświeci nas maluczkich - .
Ponoć mam założone konto, czekam na e-maila z aktywacją.
Dopisano 2019-8-28 19:39:43:
Cisza, e-maila nie ma.Mam wrażenie,że nowi nawet nie wprowadzili, bądź wygodnie było zostawić WKN jako admina. W każdym razie nikogo nie interesuje ju z co sie dzieje na domenie.
Mam to samo, czekam na e-maila. Wszyscy powinni zabrać swoje przepisy i poszukać innej strony. Wkn i pampas zagrali z nami w penisa, zachowali się jak ta z chlewika.
A nie prościej poszukać nowych adminów? Dlaczego wszyscy muszą szukać innych stron? Nie tak łatwo o nowe zakątki, chyba że ktoś ma już swój, prywatny a tutaj zagląda z przyzwyczajenia. Ja nie będę już niczego szukać, nie chcę i nie umiem.
Dawno temu pisałam do nich i pomogli mi w odblokowaniu konta. Jak znajdę adresy, to je podam, kolejny raz (niedawno pisałam o tym na wyjcu). Jeżeli im podpadłeś, to nie pomogę - sam wymyśl jak wrócić do ich łask... Powodzenia :D
A ja czym im podpadłam? Dawno temu mogło być przed sprzedażą domeny.I od dawna nie reagują na żądne posty czy e-maile. Nawet Makusia nie ma z nimi żądnego kontaktu. Przynajmniej tak opdowiadałan na FB w Dawnej Grupie WZ.
Smosia, podpaść to podpadli oni oboje jeśli jeszcze nie zauważyłaś.Oj Smosia, gdyby mi zależało na powrocie to bym nie wychodził z poprzedniego nicka. Testuję tylko czy Wkn i Pampas obserwują WŻ. jeśli tak i oni zmienili nicki. Jednak nie wierzę w to aby mogli spojrzeć nam wszystkim w twarz. Sprzedali nas i olewają teraz.
? przykre to i nie ok, nie wiem czy 'olewają czy już zostali zastąpieni/zniknęli. Mogliby coś napisać, jak nie na forum, to chociaż do zainteresowanych i zasłużonych Użytkowników. Trzymaj się ;)
Wątpię, żeby zareagowała. Na FB jest jej profil WKN Wielkie Żarcie, ostatni wpis z grudnia 2016.Od tamtego czasu nie jest widziana na tym profilu. Najprawdopodobniej można powiązać brak aktywności na jednej i drugiej stronie.
Chciałem się zarejestrować jako nowy użytkownik. Brak jest reakcji na mój akces. Ma to być całkowicie nowy nick.
Udzieli ktoś informacji?
Obawiam się, że WŻ od dłuższego czasu toczy się niejako "siłą rozpędu" i chyba nie ma w planach dalszego rozwoju :(
Myślę tak samo. Pozdrawiam
U mnie wreszcie wużet hula, po kilkudniowej przerwie.
Wam też wyskakiwał biały ekran - 'siła rozpędu chyba osłabła...
Pozdrawiam :)
Tak, tak - nie było WŻ.
A próbowałeś z innego komputera, podając nowy e-mail?
I jeszcze drugie pytanie, po co kolejny nick - dla zmyłki, czy zabawy?
Jakaś tępa dzisiaj jestem, upał + PESel dają w kość ...
Fotka (moja) dla ochłody :D, trzymajcie się chłodno:
Smosia, żaden inny komp też nie pomaga. Nikt z właścicieli nie interesuje się WŻ. Możesz sama sprawdzić rejestrując nowy nick dla potwierdzenia, że nikt się nie interesuje.
Nie mam już 2giego komputera, a znajomych nie chcę zanudzać - mają urlopy lub ciężko pracują. Wierzę na słowo.
Może 'moce obsługowe wużetu są już wyczerpane, a brakuje kasy na nowy sprzęt. To tylko moje zgadywanki, bo wiedzy adminowej nie mam.
Ktoś, kiedyś odezwie się i oświeci nas maluczkich - .
Pozdrawiam :)
A wybierzcie Forum"... to ogólne... i co tam jest na samym dole? a to /skopiowane/: Administratorzy: Wkn Moderatorzy: makusia
Alman, nadal widnieję jako moderator, i mam takie uprawnienia, ale nie wiem nic więcej niż Wy, o adminach/właścicielach.
Ponoć mam założone konto, czekam na e-maila z aktywacją.
Dopisano 2019-8-28 19:39:43:
Cisza, e-maila nie ma.Mam wrażenie,że nowi nawet nie wprowadzili, bądź wygodnie było zostawić WKN jako admina. W każdym razie nikogo nie interesuje ju z co sie dzieje na domenie.Mam to samo, czekam na e-maila. Wszyscy powinni zabrać swoje przepisy i poszukać innej strony. Wkn i pampas zagrali z nami w penisa, zachowali się jak ta z chlewika.
A nie prościej poszukać nowych adminów?
Dlaczego wszyscy muszą szukać innych stron?
Nie tak łatwo o nowe zakątki, chyba że ktoś ma już swój, prywatny a tutaj zagląda z przyzwyczajenia.
Ja nie będę już niczego szukać, nie chcę i nie umiem.
Pozdrawiam ;)
Powiedz jak znaleźć adminów jak nikt nic nie mówi i nie interesuje się stroną.
Dawno temu pisałam do nich i pomogli mi w odblokowaniu konta.
Jak znajdę adresy, to je podam, kolejny raz (niedawno pisałam o tym na wyjcu).
Jeżeli im podpadłeś, to nie pomogę - sam wymyśl jak wrócić do ich łask...
Powodzenia :D
A ja czym im podpadłam? Dawno temu mogło być przed sprzedażą domeny.I od dawna nie reagują na żądne posty czy e-maile. Nawet Makusia nie ma z nimi żądnego kontaktu. Przynajmniej tak opdowiadałan na FB w Dawnej Grupie WZ.
Dziwne to wszystko i niezrozumiałe.
Zbyt krótko tutaj jestem, więc nie wiem kto, kogo i dlaczego zbywa milczeniem.
Szkoda :(
Smosia, podpaść to podpadli oni oboje jeśli jeszcze nie zauważyłaś.Oj Smosia, gdyby mi zależało na powrocie to bym nie wychodził z poprzedniego nicka. Testuję tylko czy Wkn i Pampas obserwują WŻ. jeśli tak i oni zmienili nicki. Jednak nie wierzę w to aby mogli spojrzeć nam wszystkim w twarz. Sprzedali nas i olewają teraz.
? przykre to i nie ok, nie wiem czy 'olewają czy już zostali zastąpieni/zniknęli. Mogliby coś napisać, jak nie na forum, to chociaż do zainteresowanych i zasłużonych Użytkowników.
Trzymaj się ;)
Oto moje 'namiary kontaktowe:
wz@wkl.pl lub wkn@wkl.pl
Jeden z nich zadziałał, ale uprzedzam - dawno temu.
Pozdrawiam ;)
Wątpię, żeby zareagowała. Na FB jest jej profil WKN Wielkie Żarcie, ostatni wpis z grudnia 2016.Od tamtego czasu nie jest widziana na tym profilu. Najprawdopodobniej można powiązać brak aktywności na jednej i drugiej stronie.
Na prywatnym koncie też się średnio udziela...
Witaj kochana Makusiu. Serdecznie Cię pozdrawiam.
Pozdrawiam cieplutko