Moja Najlepsza Teściowa Na Świecie wie ,ze jej synowa pamięta o niej częściej niż raz w roku. I już 20 lutego dostała ode mnie śliczną jedwabną apaszkę +pęk żółtych tulipanków - ale chyba już mogę to podciągnąć pod 5 marzec ... prawdaż ?.
Nie obchodzę i nie obchodziłam........nawet nie wiedziałam, że taka data istnieje.....:) Ale serdeczne życzenia dla wspaniałych teściowych bo podobno takowe istnieją..........całe szczęście :))
Nie ma mowy. Moja nie pamięta o mnie, ja rowniez nie czuje potrzeby skladania jej zyczen. Zresztą nasze stosunki są dosyć lodowate i na jakąkolwiek poprawę się nie zanosi.
Tesciowa owszem jestem.............mysle ze niezla.Pierwszy raz o takim Dniu slysze, moj maz byl jedynakiem i nosil mnie "na rekach" wiec wiadomo jaka tesciowa mialam.
Zięciowie, chcecie mieć spokój w rodzinie? Prześpijcie się z teściową, bedzie wiedziala jakiego chłopa córka do domu sprowadziła. WSZYSTKIM TEŚĆIOWYM ŻYCZĘ WSPANIALEGO DNIA I CODZIENNEGO ZDROWIA
5 marca przypada Dzień Teściowej. Obchodzicie, ignorujecie czy składacie teściowym życzenia w Dniu Matki?
Obchodzimy ..... szerokim łukiem, co niektórzy
.
.
Moja Najlepsza Teściowa Na Świecie wie ,ze jej synowa pamięta o niej częściej niż raz w roku.
I już 20 lutego dostała ode mnie śliczną jedwabną apaszkę +pęk żółtych tulipanków - ale chyba już mogę to podciągnąć pod 5 marzec ... prawdaż ?
A dzień synowej to kiedy ???
Następnego dnia ... w rewanżu coby ''Pani Matka'' nie zapomniała... .
He i dostanę tego samego kwiatka........:))
Dopisano 2016-3-2 18:24:54:
He i dostanę tego samego kwiatka........:))Nie obchodzę i nie obchodziłam........nawet nie wiedziałam, że taka data istnieje.....:)
Ale serdeczne życzenia dla wspaniałych teściowych bo podobno takowe istnieją..........całe szczęście :))
Zapaliłem Jej znicz.
Ale serdeczne życzenia dla wspaniałych teściowych bo podobno takowe istnieją..........całe szczęście :))

Dokładnie podobno...ale dla wszystkich super teściowych najlepsze życzenia!
Zloze zyczenia i zaprosze na kawe i ciacho. :)
To zupełnie tak jak i ja. No może z małą różnicą; złożę życzenia i wproszę się na kawę i ciacho hihihi.
I tym sposobem ''opękacie'' dwa święta : Teściowej i Synowej .. to jest bardzo dobra koncepcja
Megi, dobre hahahahahahah
Nie mam teściowej, nigdy nie miałam. Nie miałam okazji poznać mamy męża. Teściową jeszcze nie jestem. Czyli nie obchodzę
Tesciowa owszem jestem.............mysle ze niezla.Pierwszy raz o takim Dniu slysze, moj maz byl jedynakiem i nosil mnie "na rekach" wiec wiadomo jaka tesciowa mialam.
Pamiętam. Składam co roku teściowej życzenia. Sprawiam jej tym wielką radość.
Nie znałam, nie obchodziłam nigdy takiego święta.
Skoro już zostałam oświecona, to wypada je uczcić.
Dzięki.
Zięciowie, chcecie mieć spokój w rodzinie? Prześpijcie się z teściową, bedzie wiedziala jakiego chłopa córka do domu sprowadziła.
WSZYSTKIM TEŚĆIOWYM ŻYCZĘ WSPANIALEGO DNIA I CODZIENNEGO ZDROWIA
Najlepszego Dnia Teściowej życzę wszystkim Teściówkom :))
Teść ma WOLNE i robi co chce. Dość ma teściowej na co dzień.