W UK widać nadchodzącą wiosnę :) przebiśniegi już kwitną, zonkile zaraz zaczną a krokus już mi przekwitl. a jak to wygląda w Polsce?
W Polsce jak co roku o tej porze grypisko w natarciu czyli wiosna niedługo
Właśnie przed chwilą rozmawiałam z M że ptaki dzisaj było słychać. Całą zimę była grobowa cisza a tu nagle takie śmiałe świergoty i krakania.
Ja po 3 w nocy już słyszę jak ptaszki ćwierkają :)
c.d. UK :)
Podejrzewam że te zdjęcia zrobione na południu UK?
Londyn :)
U nas przebiśniegi zakwitną lada dzień.Za to oczary już pięknie obsypane frędzelkowymi kwiatami - pomarańczowymi, cytrynowymi i żółtymi.
U mnie od tygodnia pan dzięcioł szuka żony. Od rana do południa dudni w pnie drzew jak w taraban :) Wiosna idzie :)))
W UK widać nadchodzącą wiosnę :) przebiśniegi już kwitną, zonkile zaraz zaczną a krokus już mi przekwitl. a jak to wygląda w Polsce?
W Polsce jak co roku o tej porze grypisko w natarciu czyli wiosna niedługo
Właśnie przed chwilą rozmawiałam z M że ptaki dzisaj było słychać. Całą zimę była grobowa cisza a tu nagle takie śmiałe świergoty i krakania.
Ja po 3 w nocy już słyszę jak ptaszki ćwierkają :)
c.d. UK :)
Podejrzewam że te zdjęcia zrobione na południu UK?
Londyn :)
U nas przebiśniegi zakwitną lada dzień.
Za to oczary już pięknie obsypane frędzelkowymi kwiatami - pomarańczowymi, cytrynowymi i żółtymi.
U mnie od tygodnia pan dzięcioł szuka żony. Od rana do południa dudni w pnie drzew jak w taraban :) Wiosna idzie :)))