W watku ''Zaczynam z przytupem'' Wkn napisala o imprezie jaka ma sie odbyc w szkole jej dzieci-"Rodzicu, podziel się na festynie swoim talentem!" . Napisala tam ,''Zastanawiam się, jak to będzie wyglądało... przy jednym stole bibliotekarki będą czytać, przy drugim fryzjerki strzyc, przy trzecim jakiś tatuś będzie masował mamusie , a jeszcze gdzieś indziej może jakaś mama WKKW zaprezentuje skacząc przez gimnastyczne płotki jak przez stacjonaty. '' W tym momencie zapalila sie mi lampka i przypomniala sie mi gospodyni domowa o niesamowitym glosie, ktora wygrala BGT w 2009r czyli Susan Boyle. Mam wrazenie, ze najwieksze talenty sa ukryte w czterech scianach domow lub graja gdzies na ulicach miast calego swiata. Oto jeden z przykladow-
https://www.youtube.com/watch?v=8U-qwcrI4No
I jak ktos napisal w komentarzach na scenach graja muzycy, wypromowani przez pieniadze a na ulicach marnuja sie talenty. Oczywiscie nie wrzucam wszystkich do jednego worka bo trudno odmowic naprawde wielkim talentu ale czasami sa to ''gwiazdy'', za ktorymi stoja ciezkie pieniadze, ktorych glosy sa wspomagane technika, przerabiane w mikserach itp. maszyneriach.
Teraz chcialam Wam przedstawic moja faworytke tegoroczna , ktora jest sprzataczka i sprzedawczynia materialow budowlanych? (nie jestem pewna czy dobrze zrozumialam ). Podejrzewam, ze gdyby Susan Boyle nie utarla jury nosa swoim talentem to Kathleen ze swoim wygladem jak dziewczynka z przedszkola tez otrzymalaby przed wystepem krytyczne uwagi.
Przed Wami Kathleen Jenkins moja faworytka BGT 20016
https://www.youtube.com/watch?v=NVUEOXZEuT4
Nie umiem aktywowac linkow. Jesli ktos umie, niech pomoze ,prosze.
noooo.....gość z ulicy mnie nie zachwycił.... Jak dla mnie mógłby nadal przygrywać czterem ścianom ;) Aleee dziękuję za link do Twojej faworytki ,,mam talent" łoooooo.....miałam ciary :))
Jestem ciekawa jakiego rodzaju dyskusji oczekujesz w tym wątku???
Tiaaa ... mają ludzie ''talenta'' ... mogą być w rozmiarze XL i białych skarpetkach i czarnych balerinkach ))) i chyba takich naturalnych nie ''oszmaconych'' markami lubię najbardziej .. Przyjemnie się słuchało Ciebie Kathleen !
Kurczę, chwilowo jutjuba obejrzeć nie mogę, ponieważ łącze mi strajkuje, ale a propos talentu (lub beztalencia) - zaczynam być prawdziwie przerażona, bo festyn festynem i pewnie uda mi się wyłgać jakimś ciastem i może kilkoma fotkami w ramach reportażu... gorzej, że zaplanowano na zakończenie roku szkolnego przedstawienie i mamy robić dekoracje do królewny Śnieżki i 7 krasnoludków. Ło rany, jak ja zazdroszczę Bahati, że ona takie rzeczy musi tylko oglądać, a nie je ROBIĆ!
Kochana, ale w rodzinie zostaje robienie scenografii, scen i innych na szkolne i przedszkolne a nawet zlobkowe imprezy. Szef M.jest mezem jednej z nauczycielek... :D W zwiazku z tym firma wszelkie te cuda-wianki robi, sa za to mega dobrze zrobione, dokladnie jak profesjonalne sceny, najczesciej z...pozostalosci po wielkich aryrtystach i ich wystepach. Musze tez przyznac, ze M.odkryl w sobie talent malarski i maluje swietne scenerie bajkowe. :D Moim zadaniem jest podrzucanie smakolykow chlopakom do pracy, bo mieszkam blisko teatru. :D
Bahati, a obrazy też maluje? U mojego syna też "wykluł" się taki talent. Zaczął malować w styczniu i robi niesamowite postępy. Z każdym obrazem jest lepiej. Cieszy mnie, że idzie w kierunku realizmu, chociaż to bardzo trudny temat.
Syn jest już dorosły, ma 36 lat. Dla nas to olbrzymie zaskoczenie, ponieważ nigdy nie trzymał w ręku pędzla. Nie widziałam też szczególnych zainteresowań w tym kierunku. Coś tam rysował na kartce i pokazał swojej dziewczynie, a ta kupiła mu pędzle i farby olejne. Tak się zaczęło. Najbardziej cieszy mnie to, że jak widzę, ciekawość tworzenia przeradza się w pasję bo czeka na weekend . Mam nadzieję, że syn dojrzeje do tego, by malować w plenerze. Póki co, maluje z wyobraźni farbami olejnymi. W swoim króciutkim dorobku ma tylko kilka obrazów.
Fajne muszą być emocje Mamy, która patrzy jak talent syna przejawia się w jego dziełach......:)) Niesamowite, że tak ,,późno" odkrył w sobie tą pasję i jeszcze ma do tego ogromne wyczucie...pozazdrościć:)
Alll Twój talent i pasja do tworzenia obrazów na tortach jest wspaniały, więc nie dziwota, że syn miał to w sobie i odnalazł:))
Tak sobie myślę, że jak już będzie miał sporo dzieł, mogłabyś na WŻ-cie otworzyć jego Galerię....do podziwiania i nawet kupowania....a co:)))
Iwcia, czekam na każdy obraz z wielką niecierpliwością. Niestety jestem surowym cenzorem, ale vice versa, on na mnie nie pozostawia suchej nitki. Przyznam, że kiedy oglądam jego prace serducho skacze mi z radości. Moje prace niestety nie dają mi takich doznań ;)))
:)) Twoje prace nie dają Ci tego......bo są Twoje i po czasie i wielu wykonanych pracach, to normalne. Ale Twoje dają nam, oglądającym jak i pewnie tym zamawiającym, duuużo RADOŚCI:)) Pozdrawiam;)
Iwciu, to niesamowity przypadek, ze akurat wtedy, akurat ta ulica szla Jill Johnson i uslyszala jak spiewa Doug:)
Byla w Nashville nagrywac program dla telewizji szwedzkiej, bo Jill spiewa country styl. Zaprosila Douga do Szwecji. Zeby zrobione, ubranie eleganckie, no Facet na glanc:)))
W watku ''Zaczynam z przytupem'' Wkn napisala o imprezie jaka ma sie odbyc w szkole jej dzieci-"Rodzicu, podziel się na festynie swoim talentem!" .
Napisala tam ,''Zastanawiam się, jak to będzie wyglądało... przy jednym stole bibliotekarki będą czytać, przy drugim fryzjerki strzyc, przy trzecim jakiś tatuś będzie masował mamusie , a jeszcze gdzieś indziej może jakaś mama WKKW zaprezentuje skacząc przez gimnastyczne płotki jak przez stacjonaty. ''
W tym momencie zapalila sie mi lampka i przypomniala sie mi gospodyni domowa o niesamowitym glosie, ktora wygrala BGT w 2009r czyli Susan Boyle.
Mam wrazenie, ze najwieksze talenty sa ukryte w czterech scianach domow lub graja gdzies na ulicach miast calego swiata. Oto jeden z przykladow-
https://www.youtube.com/watch?v=8U-qwcrI4No
I jak ktos napisal w komentarzach na scenach graja muzycy, wypromowani przez pieniadze a na ulicach marnuja sie talenty.
Oczywiscie nie wrzucam wszystkich do jednego worka bo trudno odmowic naprawde wielkim talentu ale czasami sa to ''gwiazdy'', za ktorymi stoja ciezkie pieniadze, ktorych glosy sa wspomagane technika, przerabiane w mikserach itp. maszyneriach.
Teraz chcialam Wam przedstawic moja faworytke tegoroczna , ktora jest sprzataczka i sprzedawczynia materialow budowlanych? (nie jestem pewna czy dobrze zrozumialam ).
Podejrzewam, ze gdyby Susan Boyle nie utarla jury nosa swoim talentem to Kathleen ze swoim wygladem jak dziewczynka z przedszkola tez otrzymalaby przed wystepem krytyczne uwagi.
Przed Wami Kathleen Jenkins moja faworytka BGT 20016
https://www.youtube.com/watch?v=NVUEOXZEuT4
Nie umiem aktywowac linkow. Jesli ktos umie, niech pomoze ,prosze.
https://www.youtube.com/watch?v=NVUEOXZEuT
chyba się udało
Dziekuje Beata500 :)
Nauczysz mnie ? :)
Polecam pomocny instruktarz :))
http://wielkiezarcie.com/forum/34295259
noooo.....gość z ulicy mnie nie zachwycił.... Jak dla mnie mógłby nadal przygrywać czterem ścianom ;)
Aleee dziękuję za link do Twojej faworytki ,,mam talent" łoooooo.....miałam ciary :))
Jestem ciekawa jakiego rodzaju dyskusji oczekujesz w tym wątku???
To moze ten Cie zachwyci ;)
https://www.youtube.com/watch?v=ZsmeuC38nkw
Nie oczekuje dyskusji, Po prostu tak sie mi nasunelo po slowach Wkn .Nie zawsze wiemy co drzemie w drugim czlowieku :)
Mariusz G. Fantastyczny :))
Dzięki:)
Tiaaa ... mają ludzie ''talenta'' ... mogą być w rozmiarze XL i białych skarpetkach i czarnych balerinkach ))) i chyba takich naturalnych nie ''oszmaconych'' markami lubię najbardziej ..
Przyjemnie się słuchało Ciebie Kathleen !
A czasami znani tatusiowie i mamusie. Kathleen rzeczywiście ma fantastyczny głos.
Kurczę, chwilowo jutjuba obejrzeć nie mogę, ponieważ łącze mi strajkuje, ale a propos talentu (lub beztalencia) - zaczynam być prawdziwie przerażona, bo festyn festynem i pewnie uda mi się wyłgać jakimś ciastem i może kilkoma fotkami w ramach reportażu... gorzej, że zaplanowano na zakończenie roku szkolnego przedstawienie i mamy robić dekoracje do królewny Śnieżki i 7 krasnoludków. Ło rany, jak ja zazdroszczę Bahati, że ona takie rzeczy musi tylko oglądać, a nie je ROBIĆ!
Kochana, ale w rodzinie zostaje robienie scenografii, scen i innych na szkolne i przedszkolne a nawet zlobkowe imprezy. Szef M.jest mezem jednej z nauczycielek... :D W zwiazku z tym firma wszelkie te cuda-wianki robi, sa za to mega dobrze zrobione, dokladnie jak profesjonalne sceny, najczesciej z...pozostalosci po wielkich aryrtystach i ich wystepach. Musze tez przyznac, ze M.odkryl w sobie talent malarski i maluje swietne scenerie bajkowe. :D Moim zadaniem jest podrzucanie smakolykow chlopakom do pracy, bo mieszkam blisko teatru. :D
Bahati, a obrazy też maluje? U mojego syna też "wykluł" się taki talent. Zaczął malować w styczniu i robi niesamowite postępy.
Z każdym obrazem jest lepiej. Cieszy mnie, że idzie w kierunku realizmu, chociaż to bardzo trudny temat.
Super! Czy to sa farby olejne? A ile lat ma Twoj syn AIII ?
Syn jest już dorosły, ma 36 lat. Dla nas to olbrzymie zaskoczenie, ponieważ nigdy nie trzymał w ręku pędzla. Nie widziałam też szczególnych zainteresowań w tym kierunku. Coś tam rysował na kartce i pokazał swojej dziewczynie, a ta kupiła mu pędzle i farby olejne. Tak się zaczęło. Najbardziej cieszy mnie to, że jak widzę, ciekawość tworzenia przeradza się w pasję bo czeka na weekend . Mam nadzieję, że syn dojrzeje do tego, by malować w plenerze. Póki co, maluje z wyobraźni farbami olejnymi. W swoim króciutkim dorobku ma tylko kilka obrazów.
O dwa lata mlodszy od mojego:) Wiesz co? wcale nie jestem zaskoczona, bo jak??? Po takiej Mamie jak Ty ? z Twoim talentem! :)
Jak widzę talent po mamie. Sliczne obrazy.
To miłe, ale mama nie ma w tym kierunku zdolności. Chciałabym jednak spróbować swoich sił w glinie ;))) Może kiedy znajdę dla siebie więcej czasu.
Fajne muszą być emocje Mamy, która patrzy jak talent syna przejawia się w jego dziełach......:)) Niesamowite, że tak ,,późno" odkrył w sobie tą pasję i jeszcze ma do tego ogromne wyczucie...pozazdrościć:)
Alll Twój talent i pasja do tworzenia obrazów na tortach jest wspaniały, więc nie dziwota, że syn miał to w sobie i odnalazł:))
Tak sobie myślę, że jak już będzie miał sporo dzieł, mogłabyś na WŻ-cie otworzyć jego Galerię....do podziwiania i nawet kupowania....a co:)))
Iwcia, czekam na każdy obraz z wielką niecierpliwością. Niestety jestem surowym cenzorem, ale vice versa, on na mnie nie pozostawia suchej nitki. Przyznam, że kiedy oglądam jego prace serducho skacze mi z radości. Moje prace niestety nie dają mi takich doznań ;)))
:)) Twoje prace nie dają Ci tego......bo są Twoje i po czasie i wielu wykonanych pracach, to normalne.
Ale Twoje dają nam, oglądającym jak i pewnie tym zamawiającym, duuużo RADOŚCI:)) Pozdrawiam;)
https://www.youtube.com/watch?v=BFvXInyg4dE
Bezdomny, bezzebny, mieszkajacy na ulicy w Nashville USA. Odkryla go nasza znana piosenkarka i zrobil kariere nie tylko u nas :)
Świetny Facet, świetny głos......fajnie, że to wrzuciłaś, to sobie poszukam jego płyty, piosenek:))
Iwciu, to niesamowity przypadek, ze akurat wtedy, akurat ta ulica szla Jill Johnson i uslyszala jak spiewa Doug:)
Byla w Nashville nagrywac program dla telewizji szwedzkiej, bo Jill spiewa country styl. Zaprosila Douga do Szwecji. Zeby zrobione, ubranie eleganckie, no Facet na glanc:)))