co takim niejadkom można zrobić ? 3 i 4 lata, chciałam dać jakąś ozdobę do zupy pomidorowej, żeby zjadły - ale co? jakieś przysmaki - ale jakie ? pomóżcie zabłysnąć, proszę, to mój 1 raz :)
Wiem ze już po, ale może się przyda, jest taki makaron literki, figurki z bajek.. może się dzieciaczkom spodoba? Ja mojej Zuzi robiłam kluski leniwe, ale wykrawałam kształty foremkami do ciastek, zajadała ze smakiem :)
A zastanawiałaś się dlaczego tak się dzieje? - może powinnaś skorzystać z rady jakiegoś specjalisty. Czy oprócz wymienionych produktów zajadają słodycze, ciasteczka itp. Czy jadają owoce i warzywa?
co takim niejadkom można zrobić ? 3 i 4 lata, chciałam dać jakąś ozdobę do zupy pomidorowej, żeby zjadły - ale co?
jakieś przysmaki - ale jakie ?
pomóżcie zabłysnąć, proszę, to mój 1 raz :)
Wpisz w Google, miś z ryżu
ryżu nie jadają :( makaron świderki- sam, nic zielonego, kotlecik, pierogi ruskie i tyle... banan, mandarynki i chleb z miodem - tragedia
Wiem ze już po, ale może się przyda, jest taki makaron literki, figurki z bajek.. może się dzieciaczkom spodoba?
Ja mojej Zuzi robiłam kluski leniwe, ale wykrawałam kształty foremkami do ciastek, zajadała ze smakiem :)
fajne, dzięki, spróbuję:)pozdrówka
A zastanawiałaś się dlaczego tak się dzieje? - może powinnaś skorzystać z rady jakiegoś specjalisty. Czy oprócz wymienionych produktów zajadają słodycze, ciasteczka itp. Czy jadają owoce i warzywa?
słodyczy zero, z owoców banan, mandarynka
chodzi do neurologopedy, tam zje wszystko, a to samo w domu -nie