Ja tu cały czas byłem, obserwowałem jak nasze WŻ zmienia się i muszę powiedzieć że na lepsze a może po prostu ludzie są lepsi w co wierzę. Nie wracam a tylko ujawniam się tą galerią zdjęć pięknej Norwegii. Tak wiele jeszcze chciałbym Wam pokazć - tu Megi bez podtekstów myślę o Norwegii Przejechałem Norwegię od południa Krystiansand do dalekiej północy Nordkap. Z pewnością nie jest to związane ze zbliżającymi się wyborami, przy okazji życzę wam trafnych wyborów aby nie tylko ludzie na WŻ-cie byli lepsi ale też ci którym przyjdzie żyć z waszych podatków.
Wspaniałe zdjęcia i cudne widoki:)) Może zamiast tych trzech wątków zrobisz, to w jednej galerii i będziemy mogli łatwo po ulubionych do niej wracać....?
Zachęcony miłymi komentarzami, dziękuję
Normalnie jak tapety na komputer. I ta tęcza. Powtórzę się - piękne!
Przepięknie,..... aż dech zapiera......
Dziękuję za tę fotorelację, cudne widoki.
Bajeczne widoki... :)
Przepiękniste :)
Cudne...
Aż słów brakuje, żeby to opisać. Cudne.
Spajduś .. fajnie,że znowu jesteś ))) Normalnie czuje to rześkie czyste powietrze .. Pozdrawiam serdecznie ))
Ja tu cały czas byłem, obserwowałem jak nasze WŻ zmienia się i muszę powiedzieć że na lepsze a może po prostu ludzie są lepsi w co wierzę.
Nie wracam a tylko ujawniam się tą galerią zdjęć pięknej Norwegii. Tak wiele jeszcze chciałbym Wam pokazć - tu Megi bez podtekstów myślę o Norwegii Przejechałem Norwegię od południa Krystiansand do dalekiej północy Nordkap.
Z pewnością nie jest to związane ze zbliżającymi się wyborami, przy okazji życzę wam trafnych wyborów aby nie tylko ludzie na WŻ-cie byli lepsi ale też ci którym przyjdzie żyć z waszych podatków.
Dziękuję za zainteresowanie oraz komentarze.
Wspaniałe zdjęcia i cudne widoki:))
Może zamiast tych trzech wątków zrobisz, to w jednej galerii i będziemy mogli łatwo po ulubionych do niej wracać....?
Tak też zrobię, tu akurat po raz pierwszy korzystałem z nowej szaty, więc może dla tego wyszło tak niezdarnie.