nie mogłam się dzisiaj zalogować. Po kliknięciu zaloguj, za każdym razem zamiast logowania otwierała się strona z reklamą zottarelli. Po 20 kliknięciu zrezygnowałam. Równie często otwiera się reklama forexa gdy chcę wejść w najnowsze komentarze. To już jest mocno upierdliwe :( Wiem, że strona zarabia po każdorazowym wejściu w reklamę, ale trochę powściągliwości by się zdało, bo na mnie dzisiaj sporo jednak zarobiła :(
Z tej strony zrobiła się taka komercja że aż mi szkoda czasami wchodzić ... niestety najważniejszy jest odbiorca reklamy, a że od dawien dawna strona była bardzo dobrze postrzegana, miała dobre opinie i wiadomo że nie jest odwiedzana przypadkowo przez jakieś małolaty to stała się świetnym narzędziem do sprzedaży reklam ... szkoda
Już były omawiane sposoby na blokowanie reklam, niestety nie pamiętam kiedy i w którym wątku. Bez skutecznej blokady dostałabym chyba oczopląsu lub zeza rozbieżnego, że o nerwach napiętych jak struny nie wspomnę. Powodzenia :)
Mam blokera reklam i naprawdę wyświetla się tylko WŻ bez niechcianych dodatków..... Myślę, że to nie dzieje się po zmianach, bo już przed nimi niektórzy mówili o zawalaniu reklamami strony, a stosujący blokery odpowiadali, że nic nie mają.....
Krysiu, jeśli tak się dzieje, to odśwież stronę. Pomaga. Co do blokera - ja szybciej wywaliłam, niż zainstalowałam. Masakrycznie spowalniał mi internet.
Zależy od internetu, nam po ostatnich zawirowaniach pogodowych tak poprawili, że śmiga 'z prędkością światła', aż myszka dostaje zadyszki (bidulka). Reklamy poszły won, a stronki wskakują szybko i sprawnie :))
Ja mam problem przy korzystaniu z tableta. Wersja mobilna ma ogromną czcionkę i jest poprostu nudna. Korzystam wiec z pełnej wersji, ale przy próbie zalogowania się, kliknięcia na swój profil czy próby wejścia w ulubiony przepis (w zasadzie wszystko co jest po prawej stronie) uruchamia reklamę coli na YouTube:( Pozostaje mi przesiąść się na laptopa. Przyzwyczaiłam się już do nowego WŻ, ale ta reklama sprawia, że odechciewa mi się odwiedzin portalu... A skoro już narzekam - brakuje mi bardzo zakładki z przepisami do wypróbowania:(
nie mogłam się dzisiaj zalogować. Po kliknięciu zaloguj, za każdym razem zamiast logowania otwierała się strona z reklamą zottarelli. Po 20 kliknięciu zrezygnowałam. Równie często otwiera się reklama forexa gdy chcę wejść w najnowsze komentarze. To już jest mocno upierdliwe :( Wiem, że strona zarabia po każdorazowym wejściu w reklamę, ale trochę powściągliwości by się zdało, bo na mnie dzisiaj sporo jednak zarobiła :(
Z tej strony zrobiła się taka komercja że aż mi szkoda czasami wchodzić ... niestety najważniejszy jest odbiorca reklamy, a że od dawien dawna strona była bardzo dobrze postrzegana, miała dobre opinie i wiadomo że nie jest odwiedzana przypadkowo przez jakieś małolaty to stała się świetnym narzędziem do sprzedaży reklam ... szkoda
Dokładnie tak ta strona po zmianach jest zupełnie inna.Kiedyś zaglądałam tu codziennie teraz zanim przejdę przez gąszcz reklam tracę ochotę....
niestety, ale blokada przy próbie logowania nie pomogła.
Nie mam zadnych reklam i nic nie blokowalam...nie wiem na czym to polega???????????????
nie widzisz zottarelli ? Coca coli ?
Nic takiego nie mam....
Mam blokera reklam i naprawdę wyświetla się tylko WŻ bez niechcianych dodatków.....
Myślę, że to nie dzieje się po zmianach, bo już przed nimi niektórzy mówili o zawalaniu reklamami strony, a stosujący blokery odpowiadali, że nic nie mają.....
Krysiu, jeśli tak się dzieje, to odśwież stronę. Pomaga.
Co do blokera - ja szybciej wywaliłam, niż zainstalowałam. Masakrycznie spowalniał mi internet.
Zależy od internetu, nam po ostatnich zawirowaniach pogodowych tak poprawili, że śmiga 'z prędkością światła', aż myszka dostaje zadyszki (bidulka). Reklamy poszły won, a stronki wskakują szybko i sprawnie :))
Radzę zainstalować AdBlocka, ja od wielu lat nie widzę żadnej reklamy. Wszystko działa bardzo dobrze.
Ja mam problem przy korzystaniu z tableta. Wersja mobilna ma ogromną czcionkę i jest poprostu nudna. Korzystam wiec z pełnej wersji, ale przy próbie zalogowania się, kliknięcia na swój profil czy próby wejścia w ulubiony przepis (w zasadzie wszystko co jest po prawej stronie) uruchamia reklamę coli na YouTube:( Pozostaje mi przesiąść się na laptopa. Przyzwyczaiłam się już do nowego WŻ, ale ta reklama sprawia, że odechciewa mi się odwiedzin portalu...
A skoro już narzekam - brakuje mi bardzo zakładki z przepisami do wypróbowania:(