Tak myślę, że dla rozluźnienia się i wż-towców, może byśmy się na jutrzejszy ,,wieczorek" umówili na swobodne słowotoki, przy piffku czy herbatce z prądem......hmmm???
Coś Ty Bahati......bez żartów .......przecież wierze że masz urodziny. Zresztą jak w akademiku imprezka tu , imprezka tam Ja juz w tym wieku ,że imprezy mnie aż tak nie kręca
"Wszystkie ta wia" jak mawia R., ze urodziny mam dwa dni po Mlodych, wiec skoro one mialy 7 stycznia to chcial czy nie...moje dzis. Pozniej jeszcze 17 M., 1 lutego Stefan i 15 lutego Rys. :) Pozniej budzet domowy zacznie odpoczynek. :D
...a dziękuję i wzajemnie ja za Twoje tysz wypiję :)) A emotki, to najczęściej po wpisaniu w google emotikony i temat (np.całusy, piwo itd) i wybieram jakieś fajne, ruchome.... mam tysz grupkę ulubionych:)) Aaaa jak klikniesz na emotkę to powinno Cię przenieść do źródła:))
Jestem, ale niemrawa dzisiaj jakaś, w pracy od 6-15, potem biegiem do kosmetyczki, zakupy, do domu, obiad, jakiś ogar, a jutro na 5 więc wstać muszę 3.40, nieludzka pora... A widzę, że wż tętni życiem no i zajebiście... Ups wymknęło mi się
Pokażmy, że jest w nas siła, że damy radę, bo kto jak nie my
Dopisano 2017-1-8 23:20:10:
Srututu minęło 5 minut edytować nietI gaz do dechy i wypuszczam czad.......:))
Dalej nie pamietam za wszystkie grzechy bardzo żałuję.......
I gaz do dechy i wypuszczam czad.......
ale do tego trzeba wypiąć zad......
hahahahahahahahaaha
Iwcia Ty to jak Bucefał.......zawsze zza winkla przyklaskujesz
Właśnie proszę mi tu nie słodzić, nie przyklaskiwać, tylko PIS ać co ślina na język przyniesie
Hahahaaaa.........marzyciel
Lajan sam nie czuje
Kiedy mu się rymuje!!
Wypinamy zad i robimy czad!!!
Lajan czuje gdy mu sie przytakuje.
Wszystkie zle wersje czuje jako awersje. !!!!
Ps. Zadu Ci nie zapomne i nie dam choć mam duży
Agateczka to miało być do Lajana oczywista coś źle sie podpieło :D
... z aparatury co ma 1000 WAT :)
Franek Kimono nie zapomniany
Pokazujemy ! :)
A co raz się żyje
W nas jest siła.....!!!! Ale jakoś do zwrotu ,,damy radę" mam awersję, po wygranej pisu......
Paczekaj zaraz coś zmienię
hahahaha.....ale próbowałaś.....zaliczone na TAK:))
Kurde jutro mam na 6-tą do roboty, wstać muszę o 4.40, bo ślizgo, a siedzę i PISzę banialuki
Pisi Wania, pisi......
Ja mam lepiej bo dopiero o 6.30 wstaję
O masz taka to pożyje
Tak myślę, że dla rozluźnienia się i wż-towców, może byśmy się na jutrzejszy ,,wieczorek" umówili na swobodne słowotoki, przy piffku czy herbatce z prądem......hmmm???
...w tym wątku oczywiście:))
Ale tak przy poniedziałku, ja tak nie lubię, ja wolę pod koniec tygodnia
Do tego czasu może być problem z frekwencją.....
Ale myślę, że jak wytrwamy, to i do końca tygodnia dociągniemy żywiołowość w nim
Najbardziej wytrwałym, przewidziana NAGRODA
Hahaha.....
To zesmy rozruszaly, ze hej!!!
Hahaaa......tingra bo Bahati nas ubiegła i imprezka piętro wyżej
Hehe , wlasnie to mialam na mysli ....
nooo właśnie
Taka przebiegla ze mnie malpa!!! :)
Coś Ty Bahati......bez żartów .......przecież wierze że masz urodziny.
Zresztą jak w akademiku imprezka tu , imprezka tam
Ja juz w tym wieku ,że imprezy mnie aż tak nie kręca
"Wszystkie ta wia" jak mawia R., ze urodziny mam dwa dni po Mlodych, wiec skoro one mialy 7 stycznia to chcial czy nie...moje dzis. Pozniej jeszcze 17 M., 1 lutego Stefan i 15 lutego Rys. :) Pozniej budzet domowy zacznie odpoczynek. :D
O kurde.......to sie za kieszeń tylko trzymaj
Jeszcze wczesniej Mikołaj, święta no i Sylwek.
Nie mogłaś inaczej w kalendarzyku rozplanować ? Hihi
To jest tak: swieta, Sylwester, wyprzedaze, urodziny, urodziny, urodziny, urodziny, Walentynki, urodziny. :D a pozniej troche spokoju. Zaplonowane nienajgorzej. :D
Nic straconego, to taki wątek, że można z każdego powodu tu wpaść w każdej chwili:))
To iwcia ja wypije za Twoje zdrowie .
Gdzie znajdujecie jakieś fajne emotki ???
Chciałam kielicha wkleić :)
Iwett ja tez chce wiedziec gdzie te emotki sa, bo tutejsze ......
...a dziękuję i wzajemnie ja za Twoje tysz wypiję :))
A emotki, to najczęściej po wpisaniu w google emotikony i temat (np.całusy, piwo itd) i wybieram jakieś fajne, ruchome.... mam tysz grupkę ulubionych:))
Aaaa jak klikniesz na emotkę to powinno Cię przenieść do źródła:))
O dzieki wielkie !
Agateczko.......gdzie jesteś ???
Gdzie nasza siła ?
Jestem, ale niemrawa dzisiaj jakaś, w pracy od 6-15, potem biegiem do kosmetyczki, zakupy, do domu, obiad, jakiś ogar, a jutro na 5 więc wstać muszę 3.40, nieludzka pora...
A widzę, że wż tętni życiem no i zajebiście... Ups wymknęło mi się
No Agateczko zajebiscie sie zrobilo :)))))
Odpocznij a jutro nowy, dobry dzien nas powita! :)
Dziewczyny załóżmy bloga wź : kto jak nie my w kuchni ,Doświadczenie mamy .Strona nam ruszy w trymiga " bo będziemy dawać linki do strony :)