Forum

Kuchenne porady

chorizo

  • Autor: iza1 Data: 2015-11-24 20:43:29

    mam  2 laski chorizo , twarde jak skała, jak i do czego go zużyć, jakoś zmiękczyć ? drogie ... wyrzucić szkoda

  • Autor: dorotaibasia Data: 2015-11-24 21:17:39

    Moze tutaj cos Cię zainspiruje http://www.kwestiasmaku.com/blog-kulinarny/tag/chorizo

  • Autor: iza1 Data: 2015-11-24 21:25:27

    super, ale moje twarde , podgotować ?

  • Autor: dorotaibasia Data: 2015-11-24 21:28:49

    w sosie zmięknie ;)

  • Autor: iza1 Data: 2015-11-24 21:31:57

    oby... dziękuję

  • Autor: Wkn Data: 2015-11-25 08:04:01

    Przysłać mi, o ile rzeczywiście twarde jak skała i drogie jak bilet na wycieczkę do wielkiego kanionu - na pewno się nie zmarnuje, mniam :) Zazdroszczę problemu ;)

  • Autor: iza1 Data: 2015-11-25 16:07:59

    :))) dla mnie to problem, szkoda zmarnować ...

  • Autor: Federica Data: 2015-11-25 11:27:48

    Hmmmm... wątpię żeby zmiękło i jakoś do sosu mi nie pasuje. Ja bym prędzej bardzo cieniutko pokroiła i zrobiła mini bagietki z serem zapiekane na ciepło. Idealne jako przystawka. Lub takie chipsy, czyli tez cieniutko pokroic i piec w piekarniku pół godzinki. Kiedyś też zrobiłam na chorizo jajka, traktując jak bekon. Mniam! Smacznego :)

Przejdź do pełnej wersji serwisu