Przysłać mi, o ile rzeczywiście twarde jak skała i drogie jak bilet na wycieczkę do wielkiego kanionu - na pewno się nie zmarnuje, mniam :) Zazdroszczę problemu ;)
Hmmmm... wątpię żeby zmiękło i jakoś do sosu mi nie pasuje. Ja bym prędzej bardzo cieniutko pokroiła i zrobiła mini bagietki z serem zapiekane na ciepło. Idealne jako przystawka. Lub takie chipsy, czyli tez cieniutko pokroic i piec w piekarniku pół godzinki. Kiedyś też zrobiłam na chorizo jajka, traktując jak bekon. Mniam! Smacznego :)
mam 2 laski chorizo , twarde jak skała, jak i do czego go zużyć, jakoś zmiękczyć ? drogie ... wyrzucić szkoda
Moze tutaj cos Cię zainspiruje http://www.kwestiasmaku.com/blog-kulinarny/tag/chorizo
super, ale moje twarde , podgotować ?
w sosie zmięknie ;)
oby... dziękuję
Przysłać mi, o ile rzeczywiście twarde jak skała i drogie jak bilet na wycieczkę do wielkiego kanionu - na pewno się nie zmarnuje, mniam :) Zazdroszczę problemu ;)
:))) dla mnie to problem, szkoda zmarnować ...
Hmmmm... wątpię żeby zmiękło i jakoś do sosu mi nie pasuje. Ja bym prędzej bardzo cieniutko pokroiła i zrobiła mini bagietki z serem zapiekane na ciepło. Idealne jako przystawka. Lub takie chipsy, czyli tez cieniutko pokroic i piec w piekarniku pół godzinki. Kiedyś też zrobiłam na chorizo jajka, traktując jak bekon. Mniam! Smacznego :)