Znalazłam namiary na byłego użytkownika tego forum Edi®, wysłałam Ci wiadomość na priv.
Dopisano 2019-7-8 10:36:44:
Znalazłam namiary na byłego użytkownika tego forum Edi®, wysłałam Ci wiadomość na priv. Przed chwilą do niego dzwoniłam, napisz do Ediego na adres mailowy który Ci podałam. Czytałam Twoje posty i wiem że kiedyś pomógł Twojej córce, poznałam go osobiście, to wspaniały facet i szkoda że już go nie ma na tym forum. Nikt nie mógł mi pomóc w chorobie mojego synka a dzięki Ediemu mój syn chodzi.
Edi dał się poznać od złej strony ale i od dobrej też, nawet więcej od dobrej. Nie było mnie wtedy jeszcze na forum ale przeczytałam sporo jego postów i nie znalazłam żadnego który kwalifikowałby się do zbanowania. Trzeba przyznać że tacy jak Edi byli napędem forum, kiedyś dział rozmowy wolne i frywolne tętnił życiem a dzisiaj śpi.
Witam
Szukam byłego uzytkownia o nicku Edi®
Ktos ....?? cos??
Pozdrawiam
Znalazłam namiary na byłego użytkownika tego forum Edi®, wysłałam Ci wiadomość na priv.
Dopisano 2019-7-8 10:36:44:
Znalazłam namiary na byłego użytkownika tego forum Edi®, wysłałam Ci wiadomość na priv.Przed chwilą do niego dzwoniłam, napisz do Ediego na adres mailowy który Ci podałam. Czytałam Twoje posty i wiem że kiedyś pomógł Twojej córce, poznałam go osobiście, to wspaniały facet i szkoda że już go nie ma na tym forum. Nikt nie mógł mi pomóc w chorobie mojego synka a dzięki Ediemu mój syn chodzi.
Niestety dał się poznać na forum od tej zlej strony.Ale w sumie tak jest, ten sympatyczny,fajny w realu czasem okazuje się całkiem inny i odwrotnie.
Edi dał się poznać od złej strony ale i od dobrej też, nawet więcej od dobrej.
Nie było mnie wtedy jeszcze na forum ale przeczytałam sporo jego postów i nie znalazłam żadnego który kwalifikowałby się do zbanowania.
Trzeba przyznać że tacy jak Edi byli napędem forum, kiedyś dział rozmowy wolne i frywolne tętnił życiem a dzisiaj śpi.
Też żałuję, że Go tutaj z nami nie ma.
Tętnił ale nie dzięki niemu. Przestał dzięki poprzednim właścicielom.
A co zawdzięczamy nowym właścicielom? bo jakoś nie widzę różnicy.