Witam wszystkich w pierwszy dzień maja,jest godzina 3:02 a ja otwieram post majowy żeby potem nie zapomnieć bo ja na majówce hihihi jakie plany macie na dzisiaj kochani???życzę Wam pięknego,spokojnego, ciepłego dnia
Jakie piękne i smaczne powitanie Super. Wpadłam tylko na chwilę powitać nową Gospodynię i bardzo się cieszę ,że majówka dziś u Ciebie, aż do 31-ego Pozdrawiam i uciekam ,bo u mnie z czasem na bakier ,nie mówiąc o dopadającym stresie, w końcu za 2 dni wydaję córkę za mąż
Witam majowo i czwartkowo Maniu, super otwarcie! Na luzie i zapachniało bzami. Taki powinien być maj i takiego nam życzę . Dziś poranek na luzie. Jeszcze nawet bez śniadania, ale kawa oczywiście już wypita. Relaks po całości...no prawie, bo musiałam podciąć włosy Połówkowi . Dziś w planach same "chyba", bo chcemy odwiedzić rodziców, moją przyjaciółkę i wspólnych, dobrych znajomych. Czy na wszystko starczy czasu...? Chyba tak, ale zobaczymy. Czas pokaże. Oby tylko wszystko zrobić na luzie, bo każdego dnia człowiek gdzieś bieganie. Czas na majówkowy relaks Udanego dnia!
Piątek , piąteczek, piąteluniek Poranek słoneczny. Na termometrze 13 stopni i temperatura rośnie. Na dziś zapowiadają zachmurzenie i opady a też może przejść burza. Tak więc majówka szykuje się w kratkę a od jutra ochłodzenie. Nie wiecie kto mi wypił kawę? Dopiero co zrobiłam a kubek już pusty Szykuję kartkę z rozpiską zakupów. Dziś jedziemy na grilla i oglądanie jakiegoś ważnego meczu. Niestety to nie moje klimaty, ale czasami trzeba się dostosować. Dlatego musimy zrobić zakupy, bo chcę przygotować coś do jedzenia i zabrać ze sobą. Osobiście wolałabym wsiąść w auto i pojechać gdzieś w naturę i tam zjeść te przygotowane sałatki. Nie chcę marudzić, ale tak mi się nie chce siedzieć w domu .. Meczowa nie jestem więc rozumiecie... No nic, trzeba zrobić herbatę i potem zmykać do sklepu. Dobrego dnia
Wpadam z samego rana ,póki jeszcze wszyscy śpią. Podsyłam Wam ciasto do kawy-sernik i jogurtowe z makiem. Wczoraj rano piekłam na przybycie gości. Fotki będą mamy fotografa i kamerzystę a i sami też gdzie nie gdzie pstrykniemy telefonem Pozdrawiam i życzę smacznego
Witam wszystkich w pierwszy dzień maja,jest godzina 3:02 a ja otwieram post majowy żeby potem nie zapomnieć bo ja na majówce hihihi jakie plany macie na dzisiaj kochani???życzę Wam pięknego,spokojnego, ciepłego dnia
Witaj Maniu
Super. Wpadłam tylko na chwilę powitać nową Gospodynię i bardzo się cieszę ,że majówka dziś u Ciebie, aż do 31-ego
Pozdrawiam i uciekam ,bo u mnie z czasem na bakier ,nie mówiąc o dopadającym stresie, w końcu za 2 dni wydaję córkę za mąż
Jakie piękne i smaczne powitanie
O to masz stresa pewnie, a będą jakieś fotki ze ślubu???życzę szczęścia dla córki i powodzenia na nowej drodze życia
Witam majowo i czwartkowo

Maniu, super otwarcie! Na luzie i zapachniało bzami. Taki powinien być maj i takiego nam życzę .
Dziś poranek na luzie. Jeszcze nawet bez śniadania, ale kawa oczywiście już wypita. Relaks po całości...no prawie, bo musiałam podciąć włosy Połówkowi .
Dziś w planach same "chyba", bo chcemy odwiedzić rodziców, moją przyjaciółkę i wspólnych, dobrych znajomych. Czy na wszystko starczy czasu...? Chyba tak, ale zobaczymy. Czas pokaże. Oby tylko wszystko zrobić na luzie, bo każdego dnia człowiek gdzieś bieganie. Czas na majówkowy relaks
Udanego dnia!
Jakie fajne powitanie.
Witajcie wszyscy w maju.
Goplana trzymam kciuki za powodzenie, wzruszenie, radość. Żeby wszystko poszło jak trzeba. Wracaj do nas po weekendzie bogatsza o zięcia.
Jak Wam fajnie, macie długie wolne. Ja muszę do pracy.
Nasze wolne będzie na koniec maja, Memorial Day.
Wczoraj był luźny dzień w pracy. I krótki. Wyszłam w regularnym czasie pracy innych ludzi, po 8 godzinach.
Piątek , piąteczek, piąteluniek

Poranek słoneczny. Na termometrze 13 stopni i temperatura rośnie. Na dziś zapowiadają zachmurzenie i opady a też może przejść burza. Tak więc majówka szykuje się w kratkę a od jutra ochłodzenie.
Nie wiecie kto mi wypił kawę? Dopiero co zrobiłam a kubek już pusty
Szykuję kartkę z rozpiską zakupów. Dziś jedziemy na grilla i oglądanie jakiegoś ważnego meczu. Niestety to nie moje klimaty, ale czasami trzeba się dostosować. Dlatego musimy zrobić zakupy, bo chcę przygotować coś do jedzenia i zabrać ze sobą. Osobiście wolałabym wsiąść w auto i pojechać gdzieś w naturę i tam zjeść te przygotowane sałatki. Nie chcę marudzić, ale tak mi się nie chce siedzieć w domu .. Meczowa nie jestem więc rozumiecie...
No nic, trzeba zrobić herbatę i potem zmykać do sklepu.
Dobrego dnia
Witam piątkowo
Pozdrawiam i życzę smacznego
Wpadam z samego rana ,póki jeszcze wszyscy śpią. Podsyłam Wam ciasto do kawy-sernik i jogurtowe z makiem. Wczoraj rano piekłam na przybycie gości.
Fotki będą mamy fotografa i kamerzystę a i sami też gdzie nie gdzie pstrykniemy telefonem