Iza, jeśli nie wiesz co kupić, radzę wręczyć Jej w prezencie kasę. Ona sama będzie wiedziała co jest potrzebne. Jeśli do tego jeździ na motocyklu to tym bardziej będzie wolała kasę. Jako dodatek proponuję proporczyk Jej ulubionego klubu żużlowego.
Moja droga - żużlowej pasji nastolatki nie brałabym pod uwage. Dwa lata temu czternastolatce na urodziny kupiłam ten aparat do pielęgnacji twarzy - w przeliczeniu za ok. 100 zł. - oczywiście są droższe ale jestem tylko ciocią. Cieszyła się bardzo, aparat (na 4 baterie) sprawuje się świetnie. Pozdrawiam !
Lajanie - litości ! Z czym Ty pomyliłeś ten aparat ? "Moja" obecna 16,5 latka to nie malowana lala, a aparat OCZYSZCZA twarz - co jest bardzo wskazane w tym wieku. Gdzie tu jest "szminka i inne pierdoły" ? Wierz mi, że do tego trzeba tylko wody i mydła.
Ty z Gorzowa - tak ? A jak tam ma się Stal ? Ładny stadion macie - za moich czasów (nie taka znowu odległa epoka ) taki nie był - i w Gorzowie, i Unia Leszno, Start Gniezno, Apator Toruń, Polonia Bydgoszcz itd.. jeszcze na drewnianych ławkach siedziałam... - takie żużlowe wspomnienia wrócily - a tematem wątku jest przecież prezent dla 15 latki.
Mam jednakowo do Piły i Gorzowa. Zamieszkuję w wielkopolsce więc.... niestety świetność Piły minęła. Bardzo dobrze, że poruszamy ten temat, Iza da przeczytać 15 i będzie miala radochę ze starych kibicow.
No niet pomysłów, niet ...... niecodzienna pasja i młodziutka dziewczyna, gdyby to był sezon, to może bilet na jakieś Grand Prix ... jeśli nie coś praktycznego co nastolatce może się przydać. Twój pomysł Izuniu może i jest ciekawy ale tak się złożyło, że w swoim życiu na żużel wydałam dużo pieniędzy i kubek termiczny do niczego nie był mi potrzebny. Życzę udanego i trafionego zakupu - bo to tylko 3 dni.
Jeżeli nie jest jeszcze za późno, to myślę, że można rozważyć srebrną bransoletkę z przywieszką w kształcie motocykla lub logo jej ulubionego klubu.Udanego zakupu!
Czy ja wiem, wszystko to kwestia gusty nie każdy lubi biżuterię, jak się kupuje komuś prezent to powinno się mniej więcej wiedzieć kto co lubi. Dobrych prezentów może być całkiem sporo ale warto podpytać kto co lubi ostatnio na http://porownajtanio.pl/ widziałem drony w bardzo dobrych cenach może to jest jakiś tam fajny prezent? Wiele osób się tym interesuje.
to fanka żużla, trochę też jeżdzi.. co jej kupić na Gwiazdkę ? wymyśliłam kubek termiczny , ale co jeszcze ? ten sport dla mnie to zagadka...
Iza, jeśli nie wiesz co kupić, radzę wręczyć Jej w prezencie kasę. Ona sama będzie wiedziała co jest potrzebne. Jeśli do tego jeździ na motocyklu to tym bardziej będzie wolała kasę. Jako dodatek proponuję proporczyk Jej ulubionego klubu żużlowego.
Moja droga - żużlowej pasji nastolatki nie brałabym pod uwage. Dwa lata temu czternastolatce na urodziny kupiłam ten aparat do pielęgnacji twarzy - w przeliczeniu za ok. 100 zł. - oczywiście są droższe ale jestem tylko ciocią. Cieszyła się bardzo, aparat (na 4 baterie) sprawuje się świetnie. Pozdrawiam !
15 latce aparat? Śmiechu warte. Młoda cera, świeże powietrze a nie szminki i inne pierdoły.
jestem wrogiem malowanych lal.
Lajanie - litości ! Z czym Ty pomyliłeś ten aparat ? "Moja" obecna 16,5 latka to nie malowana lala, a aparat OCZYSZCZA twarz - co jest bardzo wskazane w tym wieku. Gdzie tu jest "szminka i inne pierdoły" ? Wierz mi, że do tego trzeba tylko wody i mydła.
Odrobina żużlu wbita w twarz doda Jej uroku.
Ty z Gorzowa - tak ? A jak tam ma się Stal ? Ładny stadion macie - za moich czasów (nie taka znowu odległa epoka ) taki nie był - i w Gorzowie, i Unia Leszno, Start Gniezno, Apator Toruń, Polonia Bydgoszcz itd.. jeszcze na drewnianych ławkach siedziałam...
- takie żużlowe wspomnienia wrócily - a tematem wątku jest przecież prezent dla 15 latki.
Mam jednakowo do Piły i Gorzowa. Zamieszkuję w wielkopolsce więc.... niestety świetność Piły minęła. Bardzo dobrze, że poruszamy ten temat, Iza da przeczytać 15 i będzie miala radochę ze starych kibicow.
a pomysłów niet :((( buuuu
Iza, nie doczytałaś się co wpisałem w pierwszym wpisie?
Podaruj bon do empiku......sama wybierze co chce..płytę...książkę
a o żużlu niewiele wiem..........
a to strona z gadzetami http://www.zuzel-fan.pl/
wiem, kasę ... mnie nie wypada... pomyślę
super ,dzięki - nie znam się na tym , coś wybiorę
No niet pomysłów, niet ...... niecodzienna pasja i młodziutka dziewczyna, gdyby to był sezon, to może bilet na jakieś Grand Prix ... jeśli nie coś praktycznego co nastolatce może się przydać.
Twój pomysł Izuniu może i jest ciekawy ale tak się złożyło, że w swoim życiu na żużel wydałam dużo pieniędzy i kubek termiczny do niczego nie był mi potrzebny. Życzę udanego i trafionego zakupu - bo to tylko 3 dni.
Jeżeli nie jest jeszcze za późno, to myślę, że można rozważyć srebrną bransoletkę z przywieszką w kształcie motocykla lub logo jej ulubionego klubu.Udanego zakupu!
Czy ja wiem, wszystko to kwestia gusty nie każdy lubi biżuterię, jak się kupuje komuś prezent to powinno się mniej więcej wiedzieć kto co lubi. Dobrych prezentów może być całkiem sporo ale warto podpytać kto co lubi ostatnio na http://porownajtanio.pl/ widziałem drony w bardzo dobrych cenach może to jest jakiś tam fajny prezent? Wiele osób się tym interesuje.
Ja też swojej nigdy nie wiedziałam.......tak więc w zeszłym roku dostała bon zakupowy do H&M.
A w tym bilet na Openera.........
ufff, mam - kupiłam kosmetyki Yves Rocher , pewnie będzie zadowolona , bo je lubi, dzięki wszystkim :)