Miło czytać, że wyjec jednak był popularny ;) Na razie nie wiem dokładnie, jaki wygląd przybierze ta funkcjonalność. Naprawdę często korzystaliście z niego na urządzeniach mobilnych?
Wkn, sorki, ale na urządzeniach mobilnych funkcjonalność jest tak ograniczona, że jeśli już muszę korzystać z WŻ na telefonie to i tak kończę na "przejdź do pełnej wersji"
Wkn - Twoje głupie zdziwienie za każdym razem, gdy coś nie działa nie jest już rozbrajające od dawna. Jesteś właścicielką strony.
Nigdy nie korzystałam z wersji mobilnej, zawsze z pełnej, także na androidzie - po prostu kolejny nośnik, który mam przy sobie. Więc nie wiem po co pytanie.
Na telefonie nie działa. Na pełnej wersji strony. Zresztą tak samo jak dostęp do nowych postów i komentarzy.
I wystarczyłaby prosta informacja - nie planujemy rozwijać czy likwidujemy dostęp przez urządzenia mobilne. A nie olewanie ludzi... Macie prawo do wszelkich zmian, wykluczeń - tyle, że miło i grzecznie byłoby poinformować użytkowników, jak nie o planach, to przynajmniej o zmianach zaistniałych - czy to na stałe czy czasowe.
Na smartphonie nic nie da się zrobić na wz. Mogę się tylko zalogować. Jest tylko główna strona. Nie można nigdzie wejść: przepisy, forum, moje wz. Zupełnie nigdzie.
Korzystając z telefonu nie widzę wyjca .Nie będzie ? Czy to chwilowe zawirowania ?
Ja też nie. Nie ma całego dolnego paska z ostatnimi wpisami na forum oraz komentarzami do przepisów
Cosik się rozkrzaczyło wszystko
Ja komentarze mam ale tylko tyle.
Nadal nic nie działa na telefonie. Nie ma wyjca, komentarzy, nowych na forum.
I zero info od administratorów.
Napisałam wiadomość Wkn.
Miło czytać, że wyjec jednak był popularny ;)
Na razie nie wiem dokładnie, jaki wygląd przybierze ta funkcjonalność. Naprawdę często korzystaliście z niego na urządzeniach mobilnych?
Wkn, sorki, ale na urządzeniach mobilnych funkcjonalność jest tak ograniczona, że jeśli już muszę korzystać z WŻ na telefonie to i tak kończę na "przejdź do pełnej wersji"
Wkn - Twoje głupie zdziwienie za każdym razem, gdy coś nie działa nie jest już rozbrajające od dawna. Jesteś właścicielką strony.
Nigdy nie korzystałam z wersji mobilnej, zawsze z pełnej, także na androidzie - po prostu kolejny nośnik, który mam przy sobie. Więc nie wiem po co pytanie.
Na telefonie nie działa. Na pełnej wersji strony. Zresztą tak samo jak dostęp do nowych postów i komentarzy.
I wystarczyłaby prosta informacja - nie planujemy rozwijać czy likwidujemy dostęp przez urządzenia mobilne. A nie olewanie ludzi...
Macie prawo do wszelkich zmian, wykluczeń - tyle, że miło i grzecznie byłoby poinformować użytkowników, jak nie o planach, to przynajmniej o zmianach zaistniałych - czy to na stałe czy czasowe.
Ja korzystam często.Jak dla mnie to bardzo przydatna funkcja.W tym momencie się zupełnie rozjechało ,że nie mogę praktycznie nic z telefonu dokonać.
Na smartphonie nic nie da się zrobić na wz. Mogę się tylko zalogować. Jest tylko główna strona. Nie można nigdzie wejść: przepisy, forum, moje wz. Zupełnie nigdzie.
Jest juz wyjec w telefonie ! Dziękuję bardzo Pampasowi i Wkn
Mggi, nie ciesz się. Za chwilę będą nowe "ulepszenia" i zniknie coś innego. :D
Zdrowiej się pocieszyć niż wkurzać :D Coś za coś nie mam kopertki
Hmmm dlaczego ja nie mam wyjca w telefonie? Podpadłam czymś czy co? To się robi frustrujące coraz mocniej.