Państwo z rządu obiecalino i słowa dotrzymali.Wszyscy dobrze o tym wieciemało dzieci na tym świecie.Państwo z rządu obiecalino i słowa dotrzymali.Dać po 500 z tym plusikiemby narobić dzieci niechybcikiem.I nie jedno i nie dwojebo to mało - co najmniej troje.Co by armia była wierna,i posłuszna i rzetelna.Co by armia małych dziecipracowała mocno potem - cały rok jak leci.A ty matko martw się terazczy aby dobry kurs obierasz.Bo wyżywić trza i odziaćza te 500 - resztę dodaćRóbta dzieci, róbta wielebyle pełno było co niedzielęNa mszy wiary i nadzieiby na ZUS tam też mieli.Państwo z rządu obiecali no i słowa dotrzymali.Dać po 500 ojej, retyco za łaska ....no niestety.Państwo z rządu obiecalino z choinki się urwali....
Zapomniałam dopisać......komu się podoba - palec do góry, komu nie - no trudno......:(
U mnie..20 do góry.Gdybym była facetem,byłoby ......21
Hi, hi.........dzięki Jola.....Wolę żebyś nie była facetem....:))Bo bym Cie jeszcze poderwała......uuuu:)) Miłego dnia i zdrowiej mi kochana....Potem napisze na priva.
:)
Państwo z rządu obiecali
no i słowa dotrzymali.
Wszyscy dobrze o tym wiecie
mało dzieci na tym świecie.
Państwo z rządu obiecali
no i słowa dotrzymali.
Dać po 500 z tym plusikiem
by narobić dzieci niechybcikiem.
I nie jedno i nie dwoje
bo to mało - co najmniej troje.
Co by armia była wierna,
i posłuszna i rzetelna.
Co by armia małych dzieci
pracowała mocno potem - cały rok jak leci.
A ty matko martw się teraz
czy aby dobry kurs obierasz.
Bo wyżywić trza i odziać
za te 500 - resztę dodać
Róbta dzieci, róbta wiele
byle pełno było co niedzielę
Na mszy wiary i nadziei
by na ZUS tam też mieli.
Państwo z rządu obiecali
no i słowa dotrzymali.
Dać po 500 ojej, rety
co za łaska ....no niestety.
Państwo z rządu obiecali
no z choinki się urwali....
Zapomniałam dopisać......komu się podoba - palec do góry, komu nie - no trudno......:(
U mnie..20 do góry.Gdybym była facetem,byłoby ......21
Hi, hi.........dzięki Jola.....Wolę żebyś nie była facetem....:))
Bo bym Cie jeszcze poderwała......uuuu:)) Miłego dnia i zdrowiej mi kochana....
Potem napisze na priva.
:)