Witam po dligiej cieszy.. moze, jeszcze ktos mnie pamieta??
W piatek mam poczestowac kolezanki w pracy z powodu mojego odejscia.. Macie jakies Wuzetowe hiciory na ta okazje? Najlepiej na zimno, dajace sie odrazu zrobic w porcjach.. Nie wiem.. Moja dusza burzy sie przezd zbytnim wystawianeim sie ludziom, ktorzy nigdy nie zauwazyli co dla nich robie.. Kolezankom chcialabym jednak cos smacznego zaserwowac.
Megusiu slodka.. fajnie, ze az tyle kurzu na mnie nie lezy.. ;)
A co to "renierka" ? Myslisz - rentnerka? Nic z tego wlasnie odwrotnie, dopiero teraz zaczne prace na pelny wymiar godzin.. a dopiero teraz bede miala pole do popisu ;) Pozdrawiam i czekam na "cós na zimno" ;)))
Dzień dobry. Witam i jednocześnie dziękuję za przepisy :)) A na myśl przychodzą mi (w związku z tytułem wątku) Twoje bułeczki, linku nie potrzebujesz, prawda :D
Witam po dligiej cieszy.. moze, jeszcze ktos mnie pamieta??
W piatek mam poczestowac kolezanki w pracy z powodu mojego odejscia..
Macie jakies Wuzetowe hiciory na ta okazje?
Najlepiej na zimno, dajace sie odrazu zrobic w porcjach..
Nie wiem.. Moja dusza burzy sie przezd zbytnim wystawianeim sie ludziom, ktorzy
nigdy nie zauwazyli co dla nich robie.. Kolezankom chcialabym jednak cos smacznego zaserwowac.
No jak można Ciebie nie pamiętać .. Glumandziu Kochana ...
Tiaaa już ''renierką '' się robisz ?
Z zimnej płyty to ja jestem cienka ...ale koleżeństwo wuzetowe coś Tobie podsunie .
Pozdrawiam serdecznie )))
Megusiu slodka.. fajnie, ze az tyle kurzu na mnie nie lezy.. ;)
A co to "renierka" ? Myslisz - rentnerka? Nic z tego wlasnie odwrotnie, dopiero teraz zaczne prace na pelny wymiar godzin.. a dopiero teraz bede miala pole do popisu ;)
Pozdrawiam i czekam na "cós na zimno" ;)))
Pozdrawiam :)
Przepraszam .... za literówkę no i ''się wyjaśniło''... rozpoczynasz nowy etap zawodowy czyli rozwijasz skrzydełka.. i tak trzymaj
Jak tu nie pamiętać , jak mąż bez przerwy pyta, a zrobisz barszcz Glumandy?
:)))))))))))))))))))))))))))
Hahahaha :))) Kochani jestescie :)))
No jasne kochana u nas również "barszczykiem" jesteś gościem przynajmniej raz w miesiącu :)
Bardzo mi milo ;))) :*
Dzień dobry.
Witam i jednocześnie dziękuję za przepisy :))
A na myśl przychodzą mi (w związku z tytułem wątku) Twoje bułeczki, linku nie potrzebujesz, prawda :D
To juz kiedys dostali..powiedza, ze nic innego nie potrafie zrobic :P :D
Może pizzerki Paszczakowej lub Zroślak Kasi72 - a barszcz dzisiaj do krokietów :)