Nie. Moja mama kiedyś zamroziła sobie na balkonie - gdy w nocy przyszedł mróz. Po rozmrożeniu - breja stojąca w wodzie. o smaku lepiej zapomnieć. I w ten sposób Święta były bez sałatki.
Kochana .... podziel się z tymi co rzadko kiedy mają taki rarytas na talerzu z apetytem zjedzą . Jak ja mówię ... wszystko można zamrażać tylko nie wszystko można później zjeść .
Sałatkę jarzynową, / która może nie zostać zjedzona od razu/ doprawiam solą i pieprzem oraz odrobiną oleju i musztardy. Przed podaniem biorę odpowiednią ilość i dodaję majonez. Sałatka bez majonezu, w lodówce może stać do 3 dni.
j.w. - taka już z majonezem i śmietaną - próbował ktoś ?
Nie.
Moja mama kiedyś zamroziła sobie na balkonie - gdy w nocy przyszedł mróz. Po rozmrożeniu - breja stojąca w wodzie. o smaku lepiej zapomnieć. I w ten sposób Święta były bez sałatki.
No właśnie,bez majonezu itp można by mrozić.tak,to chyba nie.Już lepiej zjeść,póki się da.
szkoda, no to kosz na śmieci
Iza,to przyjmę,nie robiłam.
Kochana .... podziel się z tymi co rzadko kiedy mają taki rarytas na talerzu z apetytem zjedzą .
Jak ja mówię ... wszystko można zamrażać tylko nie wszystko można później zjeść .
nie mam z kim się podzielić... nawet 'uszczęśliwić ' kogoś na siłę też nie :(
Sałatkę jarzynową, / która może nie zostać zjedzona od razu/ doprawiam solą i pieprzem oraz odrobiną oleju i musztardy. Przed podaniem biorę odpowiednią ilość i dodaję majonez. Sałatka bez majonezu, w lodówce może stać do 3 dni.
Oj,to prawda,jak w tym starym porzekadle o grzybach.Wszystkie są jadalne....