Wszystkim Mamom z okazji ich święta wszystkiego co najlepsze,spełnienia marzeń i zdrowia w nadmiarze :)))) Być Matką-to jedna z dwóch najważniejszych ról w moim życiu...odwaliłam kawał dobrej roboty...jestem tego pewna i dumna ze swoich chłopaków :) Mamy pochwalcie się swoimi dzieciakami :) Pozdrawiam serdecznie:)))
Dziękuję misiu i dołączam się do życzeń dla wszystkich mam Ja jestem ostrożna co do oceny czy sprawdziłam się jako matka w 100% bo dałam z siebie wszystko jak potrafiłam najbardziej.Na tą chwilę jest ok.Reszta okaże się w dalszym ich życiu a szczególnie jak mam nadzieje dożyję i będę leciwą,mamą i babcią a może prababcią,kiedy będę potrzebowała pomocy swoich dzieci :)
Pięknie to ujęłaś Mggi dziękuję za życzenia...Ja oceniłam swoją pracę na tą chwilę,co będzie dalej...to Oni pokierują swoim życiem,ja tylko z boku mogę obserwować i coś podpowiedzieć,jeśli tego zechcą,wspierać Ich :)
Misiu dziękuję Ci bardzo! Faktycznie bycie matką to nie lada sztuka .....kilka błędów i można żałować do konca śmierci:) Ja właśnie dostałam mnóstwo buziaków i uścisków z Los Angeles heheee :) Daleko.....ale zawsze blisko dzieki netowi. Fajnych masz chłopaków! Ten starszy zdaje sie zajęty ale młodszy ? Ile ma lat ? Moja córa jeszcze wolna hahaaa a jaką mialby świetną tesciowa heheee!!! Mam kilka tasaczków w szufladce (żart)
nie Rozkręcaj się zbytnio jest Week chciałbym Ci przypomnieć
Iza wydaje się być nieco oddalona na tych Jej zakupach prezentu na urodziny martwię się że to może odnieść niepożądane skutki - w to słońce z nieba nie używając kremu z filtrem Nawabi się nam jeszcze raka skóry w nieustającym pędzie Zato ładnie dziś Wyglądasz - Promieniejesz
za każdym razem gdy staram się wynajdować te właściwe odpowiedzi wpędzam ludzi w coraz to większe zakłopotanie i w tym rzecz ... Misiu to widać wystarczy spojrzeć po tym co piszesz i jak się Ekscytujesz tacy ludzie nie mogą na nic cierpieć - jest im pisana uroda i pewność bycia.. Dziękuję że pytasz lubię po przez to poznawać się z tutejszymi obyczajami choć sam nie jedno przeszedłem i jeszcze nie jedno przejdę to jednak doceniam przyjemnie spędzony free time na WŻ Zapewniam Cię że wrócę jakgdybynigdynic gdy tylko okaże się że bądź mogło by się okazać że znajdzie się ta chwila wyżej wspomniana ,,free time ...na chmurce wszystko uchodzi płazem..
Uwierz... wiele w życiu przeszłam,trochę już pocierpiałam,teraz też się zdarza,że cierpię...były w życiu wzloty i upadki,ale...nauczyłam się cieszyć małymi rzeczami i doceniać to co mam właśnie dzięki tym upadkom,szanować każdą chwilę,bo nie wiadomo,co za moment się stanie...pozdrawiam :)))
Wszystkim Mamom z okazji ich święta wszystkiego co najlepsze,spełnienia marzeń i zdrowia w nadmiarze :))))
Być Matką-to jedna z dwóch najważniejszych ról w moim życiu...odwaliłam kawał dobrej roboty...jestem tego pewna i dumna ze swoich chłopaków :)
Mamy pochwalcie się swoimi dzieciakami :)
Pozdrawiam serdecznie:)))
Dziękuję misiu i dołączam się do życzeń dla wszystkich mam
Ja jestem ostrożna co do oceny czy sprawdziłam się jako matka w 100% bo dałam z siebie wszystko jak potrafiłam najbardziej.Na tą chwilę jest ok.Reszta okaże się w dalszym ich życiu a szczególnie jak mam nadzieje dożyję i będę leciwą,mamą i babcią a może prababcią,kiedy będę potrzebowała pomocy swoich dzieci :)
Pięknie to ujęłaś Mggi dziękuję za życzenia...Ja oceniłam swoją pracę na tą chwilę,co będzie dalej...to Oni pokierują swoim życiem,ja tylko z boku mogę obserwować i coś podpowiedzieć,jeśli tego zechcą,wspierać Ich :)
Misiu,wiesz,że ja to konkretnie i szczegółowo się wypowiadam :D
My tu gadu...gadu a nie pochwaliłam Twoich syneczków.Ach przystojniacy ! :)
Dzięki.
Dziękuję i również...
Najlepsze Życzenia W Tym Szczególnym Dniu.... Moc Szczęścia
Dziękuję i wzajemnie wszystkim mamom, teściowym, przyszłym mamom - samych szczęśliwych dni i pociechy ze wszystkich dziatek.
A do kawusi... taki oto torcik bezowy, któremu dałam imię... Matka Polka...częstujcie się.
Czestuję się kawałeczkiem.
...Miałam nadzieję zobaczyć Bubusia.
Misiu dziękuję Ci bardzo!
Faktycznie bycie matką to nie lada sztuka .....kilka błędów i można żałować do konca śmierci:)
Ja właśnie dostałam mnóstwo buziaków i uścisków z Los Angeles heheee :)
Daleko.....ale zawsze blisko dzieki netowi.
Fajnych masz chłopaków! Ten starszy zdaje sie zajęty ale młodszy ? Ile ma lat ?
Moja córa jeszcze wolna hahaaa a jaką mialby świetną tesciowa heheee!!!
Mam kilka tasaczków w szufladce (żart)
Ojojoj...dziękuję Iwett ...młodszy właśnie się zakochał.
Dolacze sie do zyczen dla Mam , u nas dzisiaj sie swietuje Dzien Matki.
serwusik Mamusiom na wątku, ale nigdy nic za darmoszkę
cze misia
Heja
Schudłaś ostatnio...na lato? czy się rozkojarzyłem w wadze?
Czemu takie pytanie? :)
Twój podstępny unik wszystko wyjaśnia ..
Misiu będę na kawę wstawiał
Ja dopijam kawę i do pracy zmykam :)))
nie Rozkręcaj się zbytnio
jest Week chciałbym Ci przypomnieć
Iza wydaje się być nieco oddalona na tych Jej zakupach prezentu na urodziny
martwię się że to może odnieść niepożądane skutki - w to słońce z nieba nie używając kremu z filtrem
Nawabi się nam jeszcze raka skóry w nieustającym pędzie
Zato ładnie dziś Wyglądasz - Promieniejesz
Wiem,wiem,że łikend się zbliża...będę dociekliwa...skąd pytanie,czy schudłam ostatnio???
za każdym razem gdy staram się wynajdować te właściwe odpowiedzi wpędzam ludzi w coraz to większe zakłopotanie i w tym rzecz ...
Misiu to widać wystarczy spojrzeć po tym co piszesz i jak się Ekscytujesz tacy ludzie nie mogą na nic cierpieć - jest im pisana uroda i pewność bycia..
Dziękuję że pytasz lubię po przez to poznawać się z tutejszymi obyczajami choć sam nie jedno przeszedłem i jeszcze nie jedno przejdę to jednak doceniam przyjemnie spędzony free time na WŻ
Zapewniam Cię że wrócę jakgdybynigdynic gdy tylko okaże się że bądź mogło by się okazać że znajdzie się ta chwila wyżej wspomniana ,,free time
...na chmurce wszystko uchodzi płazem..
strasznie się obżarłem dorszem z patelni
chyba zdechnę
Uwierz... wiele w życiu przeszłam,trochę już pocierpiałam,teraz też się zdarza,że cierpię...były w życiu wzloty i upadki,ale...nauczyłam się cieszyć małymi rzeczami i doceniać to co mam właśnie dzięki tym upadkom,szanować każdą chwilę,bo nie wiadomo,co za moment się stanie...pozdrawiam :)))
aby do przodu...
szybko Łapiesz
aa zieww