Ja nie wiem, na telefonie od nowej wersji nigdy nie miałam, dopuero jak sprawdzę w domu na komputerze, to będzie miarodajne.
Na telefonie mam wymieszane wg kolejności dodania komentarze do wybranych przepisów, wybrane nowe wątki i na szczęście wszystkie pw. Bo inaczej bym nie wiedziała o nich. Zasady doboru do prezentacji na pierwszej stronie, nie udało mi się ustalić.
U mnie również -Ostatnie komentarze- zniknęły....:((
Ale ogólnie jakieś zmiany pewnikiem są wprowadzane, bo jak odpisuje się w wątku to okienko z narzędziami ostatnio było w niebieskich barwach, a wczoraj strona odpalała się jedynie wielkim, żółtym znakiem zapytania...... Cosik grzebią nowe władze
Hej,
macie ostatnie komentarze? U mnie widać tylko to:"Latest comments" .
Ja również nie mam ostatnich komentarzy:(
Też nie mam ostatnich komentarzy.
Ja również nie mam ostatnich komentarzy
A ja mam! Wszystko normalnie działa :)
Nie mam ostatnich komentarzy, ale jesli nacisnie sie indywidualnie na 1 komentarz, to pojawia sie przepis i mozna odczytac komentarz :)
Ja nie wiem, na telefonie od nowej wersji nigdy nie miałam, dopuero jak sprawdzę w domu na komputerze, to będzie miarodajne.
Na telefonie mam wymieszane wg kolejności dodania komentarze do wybranych przepisów, wybrane nowe wątki i na szczęście wszystkie pw. Bo inaczej bym nie wiedziała o nich.
Zasady doboru do prezentacji na pierwszej stronie, nie udało mi się ustalić.
U mnie również -Ostatnie komentarze- zniknęły....:((
Ale ogólnie jakieś zmiany pewnikiem są wprowadzane, bo jak odpisuje się w wątku to okienko z narzędziami ostatnio było w niebieskich barwach, a wczoraj strona odpalała się jedynie wielkim, żółtym znakiem zapytania...... Cosik grzebią nowe władze
U mnie ok.
Dziś u mnie też już dobrze.
Nie mogę znaleźć "Najnowsze komentarze" czy ktoś wie gdzie szukać?
Ja mam na stronie głównej.
Już znalazłam, po tych zmianach jakoś ciężko jest mi się odnaleźć na WŻ.