Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Zawoja, nocleg, co polecacie?

• Autor: anrubi Data: 2016-08-07 10:23:20

Witam!
    Na początku września wybieram się na zasłużony (!) urlop. Po rzucie lotką w mapę wypadło na Beskid Żywiecki, a raczej Babią Górę ;)
    Uprzejmie proszę o propozycje miejsc do rezydowania, z wyżywieniem, ale bez basenu ;)
    Dziękuję.

• Autor: iwciaG Data: 2016-08-07 13:50:24

Dawno temu z M pojechaliśmy, by połazić po Babiej i Pilsku...... Zakwaterowaliśmy się w schronisku pttk-u w Korbielowie....żadnych wygód, ale właściciele i jedzonko wspaniałe:))
    Oczywiście, to było tak dawno, że pewnikiem tej wtedy ,,zabitej dechami dziury" dziś bym nie poznała, bo podobno bardzo się otwarł Korbielów na turystów, ale wspomnienia mi poruszyłaś.......happy

Wspaniałego wypoczynku życzę An :))

• Autor: anrubi Data: 2016-08-09 13:40:27

Mam, mam :)
    Miejsce zachęcające, ale w praniu się okaże, wiadomo :)
    Najważniejszy wspólnie spędzony czas, no i aktywny relaks.
    Jeśli ktoś życzyłby sobie pocztową kartkę widokową to niech wali z adresem na PW ;)

Iwciu, dziękuję :)

• Autor: Wkn Data: 2016-08-09 17:55:26

Chcemy wszyscy tutaj! :)

• Autor: megi65 Data: 2016-08-09 18:10:03

Co tam kartki na private .... poprosimy o sesje  zdjęciową wstawioną w galerię ''Zawoja i okolice ''
    Udanego wypoczynku An ..

• Autor: aggusia35 Data: 2016-08-09 19:28:15

A gdzie Korbielów a Zawoja 100 km różnicy.
    Nie znam zakwaterowania w Zawoi ja bym pojechała w ciemno . Lubię spontaniczne wypady. W Zawoi koło wyciągu w takiej karczmie jadłam bardzo dobrą kwaśnicę :)

• Autor: iwciaG Data: 2016-08-09 19:44:20

Toć napisałam, że chodzi o wspomnienia na wzmiankę o tych właśnie górach, a nie polecenie jakiegoś noclegu.....tongue3

Przejdź do pełnej wersji serwisu