Witam. Kochani, zwracam się do z prośbą o pomoc w głosowaniu. Dodam, że za zgodą administratora. Pracuję z dziećmi upośledzonymi w Ośrodku Szkolno-Wychowawczym Nr 1 w Kutnie. Wspólnie z koleżankami zgłosiłyśmy naszą placówkę do Inicjatyw AVIVA. Fundacja AVIVA może zrobić naszym dzieciom plac zabaw, którego bardzo nam brakuje. Od ilości głosów internautów zależy czy nas wybiorą. Stąd prośba - głosujcie na nasz Ośrodek:
oddanie głosu nic nie kosztuje, trzeba jedynie potwierdzić głos klikając na informację w mailu. Z jednego maila można oddać jeden głos więc zmotywujcie swoje "drugie połowy", dzieci, rodzinę.
Niżej jest okienko do odfajkowania czy zgadzasz się na przetwarzanie danych w celach marketingowych, ja sie nie zgodziłam, a kodu żadnego nie miałam. :)
Głosuję kolejny raz, poprzednio udało się nam dzięki głosom znajomych, żadnych spamów nie mamy na poczcie:) Chyba ze mój gmail, solidnie je od razu wywala :)
Poszło, tylko z mojej skrzynki. Teraz to już buźkę Kożuchowskiej będą mi przysyłać kilka razy w tygodniu, aż ją ostatecznie znielubię (jak wielu innych aktoro -celebrytów)... Niektórzy, to nie znają umiaru :(((
Witam.
Kochani, zwracam się do z prośbą o pomoc w głosowaniu. Dodam, że za zgodą administratora.
Pracuję z dziećmi upośledzonymi w Ośrodku Szkolno-Wychowawczym Nr 1 w Kutnie. Wspólnie z koleżankami zgłosiłyśmy naszą placówkę do Inicjatyw AVIVA. Fundacja AVIVA może zrobić naszym dzieciom plac zabaw, którego bardzo nam brakuje. Od ilości głosów internautów zależy czy nas wybiorą.
Stąd prośba - głosujcie na nasz Ośrodek:
http://todlamniewazne.pl/inicjatywa,585.html
oddanie głosu nic nie kosztuje, trzeba jedynie potwierdzić głos klikając na informację w mailu. Z jednego maila można oddać jeden głos więc zmotywujcie swoje "drugie połowy", dzieci, rodzinę.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Poszło, życzę powodzenia, nam się udało w zeszłym roku :)
poszło
głosik oddany ,powodzenia
Szkoda tylko, że jest to równoznaczne z kupą dodatkowego spamu! :(((
Zagłosowane :)
Odnośnie spamu: nie wyraziłam zgody na przetwarzanie moich danych, więc nie powinnam dostawać spamu, poczekamy- zobaczymy. :)
Wyżej podajesz kod i nie ma to nic wspólnego z przetwarzaniem danych osobowych. I nie pytają o zgodę, czy chcesz coś od nich dostawać.
Niżej jest okienko do odfajkowania czy zgadzasz się na przetwarzanie danych w celach marketingowych, ja sie nie zgodziłam, a kodu żadnego nie miałam. :)
Głosuję kolejny raz, poprzednio udało się nam dzięki głosom znajomych, żadnych spamów nie mamy na poczcie:) Chyba ze mój gmail, solidnie je od razu wywala :)
Zobaczę, bo tak czy siak głosowałam. :)
zrobione
Zagłosowane
Zrobione.. Powodzenia!:)
Poszło, tylko z mojej skrzynki.
Teraz to już buźkę Kożuchowskiej będą mi przysyłać kilka razy w tygodniu, aż ją ostatecznie znielubię (jak wielu innych aktoro -celebrytów)... Niektórzy, to nie znają umiaru :(((
Poszło , powodzenia!
Zagłosowane,powodzenia
głos oddany
gotowe, powodzenia :)
4 głosy oddane ;)
poszło
powodzenia :)
Już zagłosowałam.Powodzenia.
I ja zagłosowałam-powodzenia
Ponownie zaglosowalam.
Głos oddany.!
Głos oddany :)