Dla Wszystkich razem i dla Każdego z osobna udanej zabawy sylwestrowej i wszystkiego co najlepsze w nowym nadchodzącym 2016 roku niech nam Wszystkim przyniesie to czego oczekujemy.
Dla Wszystkich jak najwięcej udanych przepisów, wypieków i eksperymentów w kuchni ... no i zimowej zimy wreszcie
Wystrzałowego Sylwestra i udanego całego Nowego 2016 Roku. Bawmy się wesoło i smacznie, na balach czy na kanapach i niech iskierki radości zawsze błyszczą w naszych oczach
Sniezna zima w tym roku, to chyba nie spelnione marzenie (o nartach mozna zapomniec).Ja rowniez zycze Wszystkim udanego Sylwestra, szampanskiej zabawy i oby w Nowym Roku nie bylo gorzej niz w poprzednim.
Ode mnie i od Hyrnego też wszystkiego dobrego w Nowym Roku i, oczywiście, szampańskiej zabawy, choćby we własnym łóżku. ;)
Również życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) A Hyrnego pięknisia podrap ode mnie za uszkiem :)
Dziekuje, podrapkam :)
Wystrzałowego Sylwestra i udanego całego Nowego 2016 Roku.
Bawmy się wesoło i smacznie, na balach czy na kanapach i niech iskierki radości zawsze błyszczą w naszych oczach
Samych radości i wesołości, niech ten Nowy 2016 rok będzie lepszy od poprzednika !
Życzę, ja Rzymianka i mój pies Bruno :)
Ja też jestem za zimową zimą.
I wszystkim dobrym :)
Najlepszego!
Sniezna zima w tym roku, to chyba nie spelnione marzenie (o nartach mozna zapomniec).Ja rowniez zycze Wszystkim udanego Sylwestra, szampanskiej zabawy i oby w Nowym Roku nie bylo gorzej niz w poprzednim.
Dla wszystkich szampańskiej zabawy do białego rana i wszystkiego najlepszego na cały 2016 rok
Dziękuję bardzo za życzenia :)
I ode mnie również dla Was wszystkich samych pięknych dni, spełnienia marzeń, realizacji pasji i osiągnięcia celów :)
Najlepszego, Najlepszego i jeszcze raz NAJLEPSZEGO W Nadchodzącym 2016 Roku!!!
W Nowym Roku życzę Wam 12 miesięcy zdrowia,
53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości,
525600 minut pogody ducha i 31536000
sekund miłości!
Wszystkiego Najlepszego
Wszystkim życzę dobrego roku :)
Szczęśliwego Nowego Roku !
Dziękuję i wzajemnie :)