Leci do Was Aniołek mały Ma w kieszonce opłatek biały Jutro na stole go położy I zyczenia ode mnie złoży: Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia Oraz Szczęśliwego Nowego Roku.
Kochani, wszystkiego dobrego, szczęśliwych i radosnych Świąt w gronie bliskich Wam osób, dużo spokoju w życiu i spełnienia marzeń. Obyśmy zawsze mieli z górki i bez kamieni. :)
Dla wszystkich WŻetowiczów, zdrowych, spokojnych i ciepłych miłością świąt. Żebyśmy nigdy nie zapomnieli odpowiedzi na pytanie: Po co narodziło się Dzieciątko w Betlejem?
Radosnego świętowania w cudownej atmosferze rodzinnej i przyjacielskiej, smacznego biesiadowania i marzeń spełniania :)) Wesołych Świąt wszystkim Rodzinom, czy jak u nas - stadom (miłego gaworzenia z naszymi ukochanymi pupilami).
Leci do Was Aniołek mały
Ma w kieszonce opłatek biały
Jutro na stole go położy
I zyczenia ode mnie złoży:
Zdrowych Spokojnych Świąt
Bożego Narodzenia
Oraz Szczęśliwego Nowego Roku.
BOZE NARODZENIE
Jest stol. Niewinny obrus.
Lamiemy sie oplatkiem.
Wiec niech trwa ta chwila co wszystkich jednoczy"
Niech nadchodzace Swieta beda niezapomnianym czasem.......
Ela
Kochani, wszystkiego dobrego, szczęśliwych i radosnych Świąt w gronie bliskich Wam osób, dużo spokoju w życiu i spełnienia marzeń. Obyśmy zawsze mieli z górki i bez kamieni. :)
Dziękuję za życzenia :)
Dla wszystkich WŻetowiczów, zdrowych, spokojnych i ciepłych miłością świąt.
Żebyśmy nigdy nie zapomnieli odpowiedzi na pytanie:
Po co narodziło się Dzieciątko w Betlejem?
Wspaniałych i Radosnych Świąt Wszystkim Życzę.... Samych Dobrych Chwil W Tym Wyjątkowym Czasie :))
Radosnego świętowania w cudownej atmosferze rodzinnej i przyjacielskiej, smacznego biesiadowania i marzeń spełniania :))
Wesołych Świąt wszystkim Rodzinom, czy jak u nas - stadom (miłego gaworzenia z naszymi ukochanymi pupilami).
Dopisano 2015-12-29 14:12:7:
I coś pięknego na dodatek:https://www.youtube.com/watch?v=m5b6kii3AhM
Spokojnych Swiat.
Kochani!
Spokojnych, radosnych, pełnych miłości i rodzinnego ciepła Świąt w towarzystwie Dzieciątka Jezus, a niewierzącym miło spędzonego wolnego czasu!
Wesołych Świąt
Radosnych,pięknych i błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia.
Dla wszystkich użytkowników WŻ najserdeczniejsze życzenia z okazji Świąt Bożęgo Narodzenia
Ode mnie również,nieco spóżnione..zdtowych i spokojnych świąt.
Dziękuję, wzajemnie Radosnych Świąt:)
Przy żłobku
My jesteśmy grzeszni. Wiemy
Żeśmy Ciebie nie przyjęli
Ale pozwól na tej ziemi
Choć zwierzętom się weselić
Jezu, myśmy wymyślili
Woła z osłem przy Twym żłobie
Żeby za nas Cię niańczyli
Gdy nie było nas przy Tobie
Niech kolędy Tobie mruczą
Niech wygładzą nasze winy
Zanim ludzie się nauczą
Jak przyjść na Twe urodziny.
/Ernest Bryll /
Wszystkiego najlepszego, Wszystkim Żarłoczkom !
Dla podtrzymania świątecznego nastroju - wzruszający teledysk chóru The Voices (z Warszawy):
https://www.youtube.com/watch?v=m5b6kii3AhM