Czy ktos mi powie co sie dzieje ze ja niemoge wydrukowac zadnego przepisu , wogole niemam na stronie znaczka ,,drukarki". dlugo ostatnio niebylam na stronie WZ - wyglada okropnie nic nie mozna znalezc.
Przy okazji założonego wątku, chciałabym zapytać Was o przeglądarki z jakich korzystacie na WŻ? Używałam Fiefoxa i niestety nie działała tutaj opcja kopiuj- wklej. Zainstalowałam Google Chrome i ustawiłam jako przeglądarkę domyślną, niestety nie mogę w niej pisać postów na WŻ, ponieważ nie otwiera się okno dialogowe. Ile jeszcze instalować przeglądarek, aby móc korzystać z WŻ bez problemów? Nie ukrywam, że jest to dla mnie irytujące.
Może zmylił Cię fakt, że w okienku dialogowym trzeba zacząć pisać, nie ma znacznika/spacji. I nie da się wklejać "z myszki" tylko trzeba naciskać Crl + V
Makusiu, ale u mnie w Chrome okno dialogowe wcale się nie otwiera. Mam pasek zadań, a pod spodem okienko do wklejania zdjęć. Żeby móc Tobie odpowiedzieć musiałam otworzyć Firefoxa, bo tutaj już to okno jest. Zanim zainstalowałam Firefoxa, napisałam na Fb DO Wkn, ale jak zawsze bez odpowiedzi.
Dodam jeszcze, że problem dotyczy nie tylko forum, ale każdej wiadomośći na Wż, czyli Pw, przepisów, komentarzy, artykułów itd. Mogłabym w Chrome tylko wrzeszczeć na Wyjcu ;)))
Jeżeli używasz Mozilli to klikasz na górze w okienko"plik" i tam wybierasz drukuj, choć ja wolę wejść najpierw w "podgląd wydruku". Ja używam chrome i tu nie mam "pliku" ale po wejściu na stronę z przepisem, używam prawy przycisk myszy i wybieram "drukuj". Pokazuje się tylko sam przepis, tak jak chcesz wydrukować
Nie chcę zakładać nowego wątku dlatego podepne się tutaj jeśli mogę. W wersji mobilnej strony nie otwierają się "ostatnie komentarze". Muszę kombinować i wchodzić przez pełen widok strony i dopiero później przechodzić na mobilna. Czy tak ma być czy może ja coś źle robię? Pomożecie?
Czy ktos mi powie co sie dzieje ze ja niemoge wydrukowac zadnego przepisu , wogole niemam na stronie znaczka ,,drukarki". dlugo ostatnio niebylam na stronie WZ - wyglada okropnie nic nie mozna znalezc.
Niestety po zmianie wizerunku strony WŻ tego znaczka nie ma. Kliknij na Plik i drukuj lub Ctrl + P i wydrukujesz.
Przy okazji założonego wątku, chciałabym zapytać Was o przeglądarki z jakich korzystacie na WŻ?
Używałam Fiefoxa i niestety nie działała tutaj opcja kopiuj- wklej. Zainstalowałam Google Chrome i ustawiłam jako przeglądarkę domyślną, niestety nie mogę w niej pisać postów na WŻ, ponieważ nie otwiera się okno dialogowe. Ile jeszcze instalować przeglądarek, aby móc korzystać z WŻ bez problemów?
Nie ukrywam, że jest to dla mnie irytujące.
Google chrome mam i nie mam problemów z pisaniem.
Alinko, mam Google Chrome, działa bez zarzutu.
Może zmylił Cię fakt, że w okienku dialogowym trzeba zacząć pisać, nie ma znacznika/spacji. I nie da się wklejać "z myszki" tylko trzeba naciskać Crl + V
Makusiu, ja nigdy na wz nie mogłam wkleić z myszy, zawsze ctrl v, więc dla mnie nic nowego
Makusiu, ale u mnie w Chrome okno dialogowe wcale się nie otwiera. Mam pasek zadań, a pod spodem okienko do wklejania zdjęć. Żeby móc Tobie odpowiedzieć musiałam otworzyć Firefoxa, bo tutaj już to okno jest. Zanim zainstalowałam Firefoxa, napisałam na Fb DO Wkn, ale jak zawsze bez odpowiedzi.
Miałam tak samo w komentarzach ale samo się uspokoiło.
Wkn odniosłaś się do postu z przed roku Ja natomiast zamieściłam w tym wątku na końcu swój problem
Prawda :D Zaraz sprawdzę to ucinanie tytułu, dawno nie drukowałam.
Dodam jeszcze, że problem dotyczy nie tylko forum, ale każdej wiadomośći na Wż, czyli Pw, przepisów, komentarzy, artykułów itd. Mogłabym w Chrome tylko wrzeszczeć na Wyjcu ;)))
Tak to wygląda.
Mam google chrome i nie mam takiego problemu.
Oj, to nie wiem, u mnie jest ok. Zaraz zgłoszę Pampasowi.
Niestety nie ma tej opcji co poprzednio ( szkoda) Ale dasz radę wydrukować z piku, jak radzi Beatka ;) Lub prawy przycisk myszki i drukuj :)
Tak, tylko druk wychodzi w wersji mini No cóż WŻ cofa się zamiast iść z postępem...
Zgadzam się że się cofa i to jak z postępem......:) Reklam tutaj więcej niż na Polsacie i Mango Tv.....
eeeee, ale jak nie ma opcji drukuj, a to to co? :)
Rok temu nie było :P
Cicho, pampas się rozwija, za rok samo się będzie drukowało, bez pytania ;)
Jeżeli używasz Mozilli to klikasz na górze w okienko"plik" i tam wybierasz drukuj, choć ja wolę wejść najpierw w "podgląd wydruku".
Ja używam chrome i tu nie mam "pliku" ale po wejściu na stronę z przepisem, używam prawy przycisk myszy i wybieram "drukuj". Pokazuje się tylko sam przepis, tak jak chcesz wydrukować
W chromie jeśli sobie zaznaczysz przepis (na granatowo) i potem dopiero klikniesz z prawego "drukuj" to się drukuje ładną, dużą czcionką.
W wydrukowanych przepisach ucina tytuł
Nie chcę zakładać nowego wątku dlatego podepne się tutaj jeśli mogę. W wersji mobilnej strony nie otwierają się "ostatnie komentarze". Muszę kombinować i wchodzić przez pełen widok strony i dopiero później przechodzić na mobilna. Czy tak ma być czy może ja coś źle robię? Pomożecie?
Już jest dobrze, najwyraźniej było to chwilowe.
Mówisz o drukowaniu ? Dalej ucina .
piszę o ostatnich komentarzach w wersji mobilnej
A w temacie niewłaściwego drukowania to jakaś poprawa nastąpi ?
Jak już pewnie zauważyliście, drukowanie poprawione - już nie powinno ucinać tytułu.
Właśnie zauważyłam Jest ok.Dzięki !
:)
Dziękuję. Teraz jest już ok.