No nie wiem, nie wiem... czy nie skasować tego postu... jak Pampas przeczyta, to nie wiadomo, czy nie zacznie lewitować ze szczęścia jak balonik z helem, a wtedy to już nic tu dla nas nie zrobi
Jadą dwie blondynki windą. Nagle winda zacina się między piętrami. Blondynki zaczynają wrzeszczeć jedna przez drugą "Ratunku, ratunku!" Po chwili jedna, mniejsza blondynka, mówi do drugiej: "Czekaj, czekaj, krzyczmy razem, łatwiej nas usłyszą." "Świetny pomysł!" przytakuje druga i zaczyna wrzeszczeć "Razem! Razem!"
Phi, a ja byłam 4 razy użytkownikiem dnia (nie wiem, jak skąd i dlaczego, nic z tego nie rozumiem, ale rozpękłam się z dumy i aż dwa artykuły dzisiaj napisałam z tej motywacji, hihihi)
No bo tak mnie to zaskoczyło, że zapomniałam się rozpęknąć 4 razy A zresztą, skoro wcześniej nie zauważałam, że byłam użytkownikiem dnia, dopiero tego czwartego, to jak to tak, wstecz się rozpękać?!
Niesprawiedliwość, widzę Makusię nad sobą w jednym boksie - muszę przeanalizować mechanizmy wyboru, ja chcę do góry hłi hłi - czego ja powinnam więcej dodawać, przepisów, postów czy komentarzy, bo artykułów szanowna Makusia to nie ma, chyba że jakieś tajemne, niewidoczne A w ogóle to gdzie się podziała Dżanina z użytkowników dnia - zdawało mi się, że wczoraj tam była, a dziś fruuuu, zniknęła - pampas - co to za prima aprilis?
No wiecie Państwo, ja sobie myślałam, że będę najbardziej aktywnym użytkownikiem Wielkiego Żarcia, a tu "zonk"
na zdjęciu stan na 10 kwietnia
ciekawe, co będzie dalej
A co nalezy rozumiec przez "najbardziej aktywni" ???
Najbardziej aktywni poza WŻ
Też zwróciłam uwagę na to ale...co tam to w porównaniu z tym co Pampas ma do roboty...
Na wlasne zyczenie...........ale wierze w Niego.
No nie wiem, nie wiem... czy nie skasować tego postu... jak Pampas przeczyta, to nie wiadomo, czy nie zacznie lewitować ze szczęścia jak balonik z helem, a wtedy to już nic tu dla nas nie zrobi
Zrobi, zrobi........faceci lubia byc faworyzowani.Wierz mi troche dluzej na tym swiecie jestem.
Jak ich za mocno będziesz faworyzować, to skończy się tak, że będą Wielcy, a Ty będziesz robić tylko Żarcie
Warto jednak przeanalizować taki układ
Nie, Kochana........trzeba wiedziec jeszcze kiedy poslodzic a kiedy popieprzyc.
Aż się na usta ciśnie stara piosenka..."Wio koniku a jak się postarasz" ?
Nadal chce ilosci nabazgarnych postow w profilu! ;)
A ja chcę być najbardziej aktywna ;P
I ilości nabazgranych ilości postów w profilu też chcę :)
To domagamy sie razem!!!
Razem, razem! Jak te dwie blondynki w dowcipie o windzie
Nie znam.
Jadą dwie blondynki windą. Nagle winda zacina się między piętrami.
Blondynki zaczynają wrzeszczeć jedna przez drugą "Ratunku, ratunku!"
Po chwili jedna, mniejsza blondynka, mówi do drugiej:
"Czekaj, czekaj, krzyczmy razem, łatwiej nas usłyszą."
"Świetny pomysł!" przytakuje druga i zaczyna wrzeszczeć
"Razem! Razem!"
Haha. Dobre. dzięki
Grunt, zeby bylo skutecznie ;)
No pewnie, jeśli odpowiednio głośno drzesz się "Razem!" ktoś w końcu zareaguje
Znajac moj dar przyciagania normalnych inaczej zacznie drzec jape razem ze mna...
Wg WZ jestem bardziej aktywna niż TY:D
A ja jeszcze bardziej, niż Ty
Phi, a ja byłam 4 razy użytkownikiem dnia (nie wiem, jak skąd i dlaczego, nic z tego nie rozumiem, ale rozpękłam się z dumy i aż dwa artykuły dzisiaj napisałam z tej motywacji, hihihi)
Jak to - cztery razy byłaś użytkownikiem dnia a tylko raz "rozpękłaś się z dumy"? Phi!
No bo tak mnie to zaskoczyło, że zapomniałam się rozpęknąć 4 razy
A zresztą, skoro wcześniej nie zauważałam, że byłam użytkownikiem dnia, dopiero tego czwartego, to jak to tak, wstecz się rozpękać?!
Oj Smakosiu, niepotrzebnie powiedziałaś to głośno, bo już Cię zdetronizowali ;).
Tak to jest jak człowiek najpierw mówi a potem myśli. Ech!
No ale co! Przez chwilę byłam na świeczniku, prawda? No!
Ja się popłaczę. Nie jestem już w grupie najaktywniejszych. nie trzeba było się chwalić:(
Niesprawiedliwość, widzę Makusię nad sobą w jednym boksie - muszę przeanalizować mechanizmy wyboru, ja chcę do góry hłi hłi - czego ja powinnam więcej dodawać, przepisów, postów czy komentarzy, bo artykułów szanowna Makusia to nie ma, chyba że jakieś tajemne, niewidoczne
A w ogóle to gdzie się podziała Dżanina z użytkowników dnia - zdawało mi się, że wczoraj tam była, a dziś fruuuu, zniknęła - pampas - co to za prima aprilis?
To ja już cicho siedzę, nic nie robię
, co by szanowna Wkn podskoczyła
papa
As,musisz nadrobić bo nie ładnie tak w tyle zostawać