Dzien DobryWitam wszystkich po dlugieeejjjj przerwie....Czy kto mnie jeszcze pamięta??pozdrawiam.Basik
A w jakim filmie grałaś?
Hej Basik:)
Skąd wy się nagle wykopujecie?
Zamach bedziemy robic ...
Jasne Basiu ... sympatyczne, kulturalne osoby tak szybko się nie zapomina .. Fajnie ,że jesteś znowu aktywna. Pozdrawiam serdecznie
Megi..o tobie pamięć będzie..tycia...tycia....
tycia...malutka
Och Iwett jakoś po Tobie więcej normalności się spodziewałam, ale widzę, że też zaczynasz czerpać przyjemność z bycia przykrą......:(
Ooo kochanienka ......nie przesadzaj,,,,,,,kwiatków :))Przecież to takie wyrazenie co samo sie na mysl nasuwa :)Co tu przykrego?
Ja, to tak odczytałam.....ot i tyle....więc skrobnęłam do Ciebie, bo jakoś wolę Cię w milszym wydaniu:)Nie pomyślałam, że wyrażenie..... Raczej postawiłam się na miejscu odbiorcy tych ,,wyrażeń".
Aaaa iwcia bo ja wiem...:)Może o to chodzi, że Ty jestes wysoka a ja napisałam malutka :) ???
...no niech Ci będzie :))
A co ty sie tak Iwett dajesz ..jakas iwcia od Babulka napiernicza..smarkulą jesteś?
a gdzie kwiaty i tort?? :))
Kwiaty proszę bardzo .. prosto ze wsi , nie z kwiaciarni A zamiast tortu może być makowiec ze śliwkami ?
no dobraaaaaaaaaaaaaa.....niech będzie :):P
Nie pamiętam ale witaj basiulka
Oooo i ja witam cieplutko:))
Witaj.
Dzien Dobry
Witam wszystkich po dlugieeejjjj przerwie....
Czy kto mnie jeszcze pamięta??
pozdrawiam.
Basik
A w jakim filmie grałaś?
Hej Basik:)
Skąd wy się nagle wykopujecie?
Zamach bedziemy robic ...
Jasne Basiu ... sympatyczne, kulturalne osoby tak szybko się nie zapomina ..
Fajnie ,że jesteś znowu aktywna. Pozdrawiam serdecznie
Megi..o tobie pamięć będzie..tycia...tycia....
tycia...malutka
Och Iwett jakoś po Tobie więcej normalności się spodziewałam, ale widzę, że też zaczynasz czerpać przyjemność z bycia przykrą......:(
Ooo kochanienka ......nie przesadzaj,,,,,,,kwiatków :))
Przecież to takie wyrazenie co samo sie na mysl nasuwa :)
Co tu przykrego?
Ja, to tak odczytałam.....ot i tyle....więc skrobnęłam do Ciebie, bo jakoś wolę Cię w milszym wydaniu:)
Nie pomyślałam, że wyrażenie..... Raczej postawiłam się na miejscu odbiorcy tych ,,wyrażeń".
Aaaa iwcia bo ja wiem...:)
Może o to chodzi, że Ty jestes wysoka a ja napisałam malutka :) ???
...no niech Ci będzie :))
A co ty sie tak Iwett dajesz ..jakas iwcia od Babulka napiernicza..smarkulą jesteś?
a gdzie kwiaty i tort?? :))
Kwiaty proszę bardzo .. prosto ze wsi , nie z kwiaciarni
A zamiast tortu może być makowiec ze śliwkami ?
no dobraaaaaaaaaaaaaa.....niech będzie :):P
Nie pamiętam ale witaj basiulka
Oooo i ja witam cieplutko:))
Witaj.