poszukuje dobrej kliniki ortopedycznej lub szpitala gdzie dokonują wszczepienia endoprotezy stawu kolanowego ktoś coś ???? pozdrawiam maniuś
Wiem, że dobry szpital jest w Piekarach śląskich, może poczytaj coś więcej w necie.
A gdzie ta klinika ma być?
ja jestem z dolnego śląska ale obojętnie gdzie byle byli dobrzy specjaliścl
Dolnośląskie Centrum Rehabilitacji NZOZ im Korczaka w Kamiennej Górze. Znajomy(sportowiec) był tam operowany, rehabilitowany i bardzo sobie ceni fachowość.
Ja też bardzo pozytywnie wspominam pobyt w Kamiennej Górze.....tam miałam rekonstrukcję wiązadeł krzyżowych kolana i potem rehabilitację....:)
Klinika Ortopedyczna Bieruń, prof. FicekSyn i wnuczka operowali tam kolana, ale prywatnie.
poszukuje dobrej kliniki ortopedycznej lub szpitala gdzie dokonują wszczepienia endoprotezy stawu kolanowego ktoś coś ????
pozdrawiam maniuś
Wiem, że dobry szpital jest w Piekarach śląskich, może poczytaj coś więcej w necie.
A gdzie ta klinika ma być?
ja jestem z dolnego śląska ale obojętnie gdzie byle byli dobrzy specjaliścl
Dolnośląskie Centrum Rehabilitacji NZOZ im Korczaka w Kamiennej Górze. Znajomy(sportowiec) był tam operowany, rehabilitowany i bardzo sobie ceni fachowość.
Ja też bardzo pozytywnie wspominam pobyt w Kamiennej Górze.....tam miałam rekonstrukcję wiązadeł krzyżowych kolana i potem rehabilitację....:)
Klinika Ortopedyczna Bieruń, prof. Ficek
Syn i wnuczka operowali tam kolana, ale prywatnie.