Pysiaczku, za dużo cukru w cukrze :) Masa cukrowa najlepiej pasuje do tradycyjnych tortów z puszystą masą maślaną. Jeśli masa ma być śmietanowa, trzeba uważać, żeby masa cukrowa jej nie dotykała, ponieważ może zacząć się rozpuszczać.
Może tak ... zrób torcik bezowy a wtedy już sama zdecydujesz .... pasuje czy przekombinujesz..? Warto podejrzeć w cukierni czy takowe torty są w sprzedaży ..
Witam,
Chce zrobić tort bezowy i obłożyć go masą cukrową. Czy to do siebie pasuje?
Nie pasuje...sam cukier..i beza jest nietrwała..sam 'ulepek"
Pysiaczku, za dużo cukru w cukrze :) Masa cukrowa najlepiej pasuje do tradycyjnych tortów z puszystą masą maślaną. Jeśli masa ma być śmietanowa, trzeba uważać, żeby masa cukrowa jej nie dotykała, ponieważ może zacząć się rozpuszczać.
Może tak ... zrób torcik bezowy a wtedy już sama zdecydujesz .... pasuje czy przekombinujesz..?
Warto podejrzeć w cukierni czy takowe torty są w sprzedaży ..
Tort musi być różowy dlatego pomyślałam o masie cukrowej :c
Zrob rozowa beze i krem. :)
Robiłam niedawno - beza różowa i krem z serkiem mascarpone i truskawkami też lekko różowy.