Jest taki miesiąc w roku W którym ogródek nabiera uroku Kwitną bzy i konwalie w majowe dni pachną genialnie Wycieczki rowerowe, pikniki robimy i przy tym świetnie się bawimy
Serdecznie zapraszam na majówkowe piknikowanie w kawiarence
Witam majowo w piątek, piąteczek, piąteluniek Goplano, świetny początek! Zrobiło się kolorowo i optymistycznie. Idealny start dla Kawiarenki
Maj się postarał i przywitał nas słońcem. Pewnie wszyscy zacierają ręce planując rodzinne spotkania, grillowanie albo wypady za miasto czy na działkę. W h, ile to radości! Na dodatek przed nami sporo wolnego, bo trzy dni, to już fajny weekend.
U mnie dziś szybki poranek. Szykuję obiad i parę innych produktów, bo jadę na cały dzień do rodziców.
U mnie tak samo nie ma odpoczywania,nie dzisiaj. Od rana pracujemy. Męska część na podwórku,damska w domu.Tzn tylko ja,bo córka jest w pracy. W niedzielę dopiero będziemy świętować rocznicę
Jest taki miesiąc w roku
W którym ogródek nabiera uroku
Kwitną bzy i konwalie
w majowe dni pachną genialnie
Wycieczki rowerowe, pikniki robimy
i przy tym świetnie się bawimy
Serdecznie zapraszam na majówkowe piknikowanie w kawiarence
Witam majowo w piątek, piąteczek, piąteluniek

i
Goplano, świetny początek! Zrobiło się kolorowo i optymistycznie. Idealny start dla Kawiarenki
Maj się postarał i przywitał nas słońcem. Pewnie wszyscy zacierają ręce planując rodzinne spotkania, grillowanie albo wypady za miasto czy na działkę. W h, ile to radości! Na dodatek przed nami sporo wolnego, bo trzy dni, to już fajny weekend.
U mnie dziś szybki poranek. Szykuję obiad i parę innych produktów, bo jadę na cały dzień do rodziców.
Życzę super dobrego, majowego nastroju
Witaj Smakosiu w maju
Obiad będzie ''majowy'' typowy jak na majówkę przystało czyli grillowy czy po prostu zwyczajny niezwyczajny ,swój ulubiony
Jakie majowe powitanie.
Ja tam do pracy, żadnej majówki.
Temperatura w dół, jutro jeszcze chłodniej. Ale od przyszłego tygodnia ocieplenie, akurat na wyjazd do domu.
Na to się cieszę najbardziej.
Odpoczywajcie, wykorzystajcie pogodę.
Witaj Ekkore
U mnie tak samo nie ma odpoczywania,nie dzisiaj. Od rana pracujemy. Męska część na podwórku,damska w domu.Tzn tylko ja,bo córka jest w pracy. W niedzielę dopiero będziemy świętować rocznicę