Za 6 dni przysiadziemy sie do Wigilijnego stolu z calym bogactwem tradycyjnych potraw. U niektorych obowiazkowo 12 dan, a u innych troche skromniej. U niektorych scislo bezmiesnie a u innych szynka i inne miesidla beda podawane:) U mnie obie tradycje uszanuje, ten kto chce po katolicku sie nie zawiedzie a ten kto ma inna tradycje tez sie naje:)
Najwazniejsze tego magicznego wieczoru jest czuc wspolnote i milosc do wszystkich stworzen swiata.
Zycze ode mnie wszystkim cudownych Swiat Bozego Narodzenia !
Dziękuję za życzenia. Przy okazji, chciałabym życzyć Tobie, oraz wszystkim tym którzy zaglądają na WŻ, zdrowych, otulonych śniegiem i ciepłem rodzinnym Świąt Bożego Narodzenia. Dużo siły i wytrwałości przy świątecznych przygotowaniach.
Dziekuje serdecznie! Snieg u mnie znika niestety w oczach, bedzie plusowo i zielono na swieta :) Cieplo rodzinne gwarantowane i Tobie tego rowniez zycze! Wesolych Swiat Bozego Narodzenia!
Dziękujemy za życzenia :)) My ślemy gorące, jak barszczyk, uściski i przytulasy. Dużo radości przy wspólnym stole. Niech wszystkim Żarłokom i ich bliskim gwiazdka pięknie świeci w te Święta. Wesołego świętowania, kolędowania, - wymarzonych prezentów pod choinkami i czego tylko duszyczki zapragną.
Niech się spełnią Wasze marzenia, te duże i te malutkie, te wypowiadane głośno i te skrywane. Niech w Waszych domach panuje zawsze miłość i szczęście. Wesołych Świąt dla wszystkich Żarłoczków.
Wesolych Swiat wraz ze spelnieniem marzen o ktore warto walczyc.Radosci ktorymi warto sie dzielic,przyjaciol z ktorymi warto byc i nadziei bez ktorej nie da sie zyc nie tylko w czasie Swiat ale rowniez wNowym 2017 Roku..............zycze Wszystkim Zarloczkom.
Musze przeprosic za skrot w tytule watka! Myslalam , ze mozna napisac BN a tu sie okazuje, ze nie bardzo. Niestety juz nie moge edytowac tytulu i tak pozostanie:) Tak czy siak najlepszych Swiat Bozego Narodzenia zycze wszystkim zarlokom!!!
Tingra, można można :) To Twój wątek i piszesz jak chcesz, masz takie prawo. Bądźmy tolerancyjni i wyrozumiali dla innych, bo różnie życie się toczy. A w temacie to życzę wszystkim pięknych, rodzinnych i pełnych miłości Świąt, które wprowadzą lekkim krokiem w Nowy Rok, a ten niech będzie dla każdego lepszy niż ten który mija.
E tam Agapis strzelilam w czyjes swietobliwe uczucia i za to musze dostac kare! Tolerancja to piekne slowo i uczucie, jak ma sie na to ochote:) Moje swieta przeszly w rodzinnej milosci, nawet snieg nam zrobil niespodzianke ku radosci wnukom:)
Tobie rowniez zycze naj...najlepszego Nowego Roku , bron Boze NR ,skrot nie do pomyslenia:))) Niech ten nadchodzacy rok bedzie laskawy dla nas wszystkich ! Szczesliwego Nowego Roku!
Najlepsze Życzenia Bożonarodzeniowe Dla Wszystkich Żarłoków, Całego WŻ Tylko Miłych, Cudownych Chwil, Rodzinnych Spotkań Moc Oraz Najlepszego, Bezstresowego, Całego, Nowego Roku
Iwcia dziekuje w imieniu Wszystkich Zarlokow! :) A Nowy Rok niech nam przyniesie serdecznosc i spokuj ...niooo i szampana oczywiscie na powitanie!!! :))
dla Wszystkich - zdrowych, rodzinnych, spokojnych Świąt. Wspaniałej Kolacji Wigilijnej przy tradycjnym stole ... spotkań w rodzinnym gronie ... i spełnienia marzeń ...
Tineczko, zycze Ci wszystkiego najlepszego, jestes Super Mama, Babcia i gospodynia.Moje dzieci przyjezdzaly z koszykami by cos.....na wywoz dostac.Kartofelsalat z kielbaska im nie pasuje, a ja padam, bo polskie potrawy musza byc.
Basiu serdeczne podziekowania za zyczenia ! Swieta byly fajne w cieple rodzinnym i ode mnie byly wywiezione koszyki z pierogami , szynka i innymi smakolykami, troche po polsku i troche po szwedzku:)
Za 6 dni przysiadziemy sie do Wigilijnego stolu z calym bogactwem tradycyjnych potraw. U niektorych obowiazkowo 12 dan, a u innych troche skromniej. U niektorych scislo bezmiesnie a u innych szynka i inne miesidla beda podawane:) U mnie obie tradycje uszanuje, ten kto chce po katolicku sie nie zawiedzie a ten kto ma inna tradycje tez sie naje:)
Najwazniejsze tego magicznego wieczoru jest czuc wspolnote i milosc do wszystkich stworzen swiata.
Zycze ode mnie wszystkim cudownych Swiat Bozego Narodzenia !
A nadzieja znów wstąpi w nas.
Nieobecnych pojawią się cienie.
Uwierzmy kolejny raz
W jeszcze jedno Boże Narodzenie....
Zdrowych i Rodzinnych Świąt dla wszystkich Kochanych Żarłoczków
Oj Renatko ,dzieki za tych nieobecnych...sa i beda w moim sercu zawsze!
Grażynko, wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojej całej rodziny :)
I Tobie Agnieszko i Twojej Rodzinie sle cieple zyczenia magicznych Swiat , radosci i ciepla rodzinnego!
Dziękuję za życzenia.
Przy okazji, chciałabym życzyć Tobie, oraz wszystkim tym którzy zaglądają na WŻ, zdrowych, otulonych śniegiem i ciepłem rodzinnym Świąt Bożego Narodzenia.
Dużo siły i wytrwałości przy świątecznych przygotowaniach.
Dziekuje serdecznie! Snieg u mnie znika niestety w oczach, bedzie plusowo i zielono na swieta :) Cieplo rodzinne gwarantowane i Tobie tego rowniez zycze! Wesolych Swiat Bozego Narodzenia!
Zdrowych ,wesołych świąt
Dziekuje! Nawzajem:)
Dziękujemy za życzenia :))
My ślemy gorące, jak barszczyk, uściski i przytulasy. Dużo radości przy wspólnym stole. Niech wszystkim Żarłokom i ich bliskim gwiazdka pięknie świeci w te Święta.
Wesołego świętowania, kolędowania, - wymarzonych prezentów pod choinkami i czego tylko duszyczki zapragną.
Smosia ale fajne zyczenia! Nawzajem!!!
Niech się spełnią Wasze marzenia, te duże i te malutkie, te wypowiadane głośno i te skrywane. Niech w Waszych domach panuje zawsze miłość i szczęście. Wesołych Świąt dla wszystkich Żarłoczków.
Niech sie spelnia wszystkie marzenia bez wyjatku wszystkim! Tobie rowniez zycze tego ! Wesolych Swiat!
Wesolych Swiat wraz ze spelnieniem marzen o ktore warto walczyc.Radosci ktorymi warto sie dzielic,przyjaciol z ktorymi warto byc i nadziei bez ktorej nie da sie zyc nie tylko w czasie Swiat ale rowniez wNowym 2017 Roku..............zycze Wszystkim Zarloczkom.
Basiu wspaniale zyczenia i na swieta i na Nowy Rok 2017! Nie moge sie doczekac, co ten rok przyniesie swiatu i nam
Musze przeprosic za skrot w tytule watka! Myslalam , ze mozna napisac BN a tu sie okazuje, ze nie bardzo. Niestety juz nie moge edytowac tytulu i tak pozostanie:) Tak czy siak najlepszych Swiat Bozego Narodzenia zycze wszystkim zarlokom!!!
Tingra, można można :) To Twój wątek i piszesz jak chcesz, masz takie prawo. Bądźmy tolerancyjni i wyrozumiali dla innych, bo różnie życie się toczy. A w temacie to życzę wszystkim pięknych, rodzinnych i pełnych miłości Świąt, które wprowadzą lekkim krokiem w Nowy Rok, a ten niech będzie dla każdego lepszy niż ten który mija.
Spokojnych, radosnych, ciepłych, rodzinnych i smacznych Świąt życzy Zuzanna.
Zuzanna dziekuje w imieniu wszystkich i moim, swieta byly takie jak zyczylas!!!
E tam Agapis strzelilam w czyjes swietobliwe uczucia i za to musze dostac kare! Tolerancja to piekne slowo i uczucie, jak ma sie na to ochote:)
Moje swieta przeszly w rodzinnej milosci, nawet snieg nam zrobil niespodzianke ku radosci wnukom:)
Tobie rowniez zycze naj...najlepszego Nowego Roku , bron Boze NR ,skrot nie do pomyslenia:)))
Niech ten nadchodzacy rok bedzie laskawy dla nas wszystkich ! Szczesliwego Nowego Roku!
Najlepsze Życzenia Bożonarodzeniowe Dla Wszystkich Żarłoków, Całego WŻ Tylko Miłych, Cudownych Chwil, Rodzinnych Spotkań Moc Oraz Najlepszego, Bezstresowego, Całego, Nowego Roku
Iwcia dziekuje w imieniu Wszystkich Zarlokow! :) A Nowy Rok niech nam przyniesie serdecznosc i spokuj ...niooo i szampana oczywiscie na powitanie!!! :))
Radosnych i błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia.
Dziekuje mggi63 za zyczenia!
Tingra ja nie jestem aż tak wymagająca Jeżeli się czyni coś od serca to nie oczekuje się tego samego.Ale dziękuję,że Ty dziękujesz
Oj, nie mialam czasu odpowiedziec :) Dziekuje za zyczenia od serca , mimo, ze nie oczekiwalas podziekowania
dla Wszystkich - zdrowych, rodzinnych, spokojnych Świąt.
Wspaniałej Kolacji Wigilijnej przy tradycjnym stole ... spotkań w rodzinnym gronie ... i spełnienia marzeń ...
Same smakowitości.....u mnie samodzielnie wędzone mięsiwka i kiełbaska robiona z mężem i synkiem, a wędzona przez M.....:)))
smakowite
Lo matko, do takiego stolu bym sie chetnie przysiadla! :) Dziekuje!
Zdrowych i spokojnych Świąt :)
Dzieki Misiu, byly zdrowe i spokojne te Swieta:)
Zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia
ZDROWYCH RADOSNYCH ŚWIĄT
I zdrowe i radosne byly Swieta franus i dziekuje za zyczenia!
Dziekuje! Byly bardzo fajne swieta balbisia19 !
U nas też dania bezmięsne i mięsne, bo każdy lubi co innego, i nie zmienia to faktu że te Święta są magiczne :)
Dziękuję za życzenia, i wzajemnie życzę Wesołych Świąt! :)
Makusiu Swieta Bozego Narodzenia sa naprawde magiczne :) Nie ma znaczenia co na stole, wazne co w sercu tego specjalnego wieczoru:)
Odwzajemniam zyczenia ,przesylam swoje najlepsze dla wszystkich uzytkownikow Wielkiego Zarcia :)
To ja podziekuje w imieniu wszystkich uzytkownikow za mile zyczenia! :)
Tineczko, zycze Ci wszystkiego najlepszego, jestes Super Mama, Babcia i gospodynia.Moje dzieci przyjezdzaly z koszykami by cos.....na wywoz dostac.Kartofelsalat z kielbaska im nie pasuje, a ja padam, bo polskie potrawy musza byc.
Basiu serdeczne podziekowania za zyczenia ! Swieta byly fajne w cieple rodzinnym i ode mnie byly wywiezione koszyki z pierogami , szynka i innymi smakolykami, troche po polsku i troche po szwedzku:)