Forum

Kuchenne porady

electrolux assistent

• Autor: malaga73 Data: 2016-05-12 09:17:58

witam
    Ja z taką prośbą,zastanawiam się nad zakupem robota i wpadł mi w oko właśnie electrolux,ma dwie misy,tylko chciałabym wiedziec jak on się sprawuje w codziennym użytkowaniu?myślałam też o nowych zelmerach planetarnych,jeżeli ktoś  z was ma proiszę o opinię.potrzebuję miksera z dużą misą .

• Autor: moje_gotowanie Data: 2016-05-15 12:06:12

Cześć,

w/w Electroluxa niestety nie używałem choć muszę przyznać że na żywo wygląda solidnie. Marka sprawdzona ,z tego co wyczytałem w google seria assistent to już długoletnia produkcja tych mikserów więc myślę ,że są dobre.

Osobiście używam miksera planetarnego Bosch MUM i z czystym sumieniem polecam. Świetnie ugniata ciasto ,ubija jajka, ubijanie śmietany w nim to mistrzostwo -nic nie chlapie. Ja oprócz 3 ubijaków posiadam szatkownicę z 4 dwustronnymi tarkami - tutaj również duży pozytyw.
    Mikser ten można rozbudować o dowolne przystawki także każdy dobierze coś dla siebie.
    Jeśli jeszcze nie kupiłaś to zastanów się nad Boschem ,seria MUM 5 jest fajna.
    P.S. te roboty to również długoletnia tradycja - są produkowane od lat '80 ubiegłego wieku!

• Autor: malaga73 Data: 2016-05-16 20:52:25

cześć 
    dziękuję za podpowiedż w sprawie boscha,właściwie zaczynam o nim myśleć na poważnie :-) a tak na marginesie to ciężko mi jakoś wybrać,bo coś jest zawsze kosztem czegoś,samo życie,chociaż cena boscha zachęca.Jak już podejmę decyzję to dam znać co wybrałam,jeszcze raz dziękuję ci za zainteresowanie i wyrażenie swojej opini,pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu