Forum

Gawędy o jedzeniu

forum

• Autor: 555 Data: 2004-01-05 17:33:42

swietny pomysl z tym forum, ale, niestety, jest ono malo funkcjonalne..
    czy naprawde musze tyle razy klikac, zeby obejrzec wszystkie wypowiedzi.. kompletny galimatias..

• Autor: 555 Data: 2004-01-05 17:37:56

i do tego jeszcze ujawnia sie moj adres e-mail, a tego sobie absolutnie nie zycze.. prosze albo wykasowac moj adres z wypowiedzi, albo w ogole usunac moj profil z tego serwisu..

nigdzie nie wyrazilam zgody na jego publikowanie..

• Autor: 555 Data: 2004-01-05 21:35:44

i jeszcze a propos wyszukiwarki przepisow dobrze by bylo gdyby kawalki slow i zapisy slowo* gdzie * oznacza dowolna koncowke tez wyszukiwala..

• Autor: Wkn Data: 2004-01-06 14:38:34

Użytkownik 555 napisał w wiadomości:
    > swietny pomysl z tym forum, ale, niestety, jest ono malo funkcjonalne..
    > czy naprawde musze tyle razy klikac, zeby obejrzec wszystkie wypowiedzi..
    > kompletny galimatias..

Niezupełnie jest to galimatias. Forum zostało tak skonstruowane, zeby przy wiekszej liczbie wiadomosci bylo jak najbardziej przejrzyste. Ale moze nie mielismy racji, tak je projektujac. Bardzo prosimy o propozycje, jak rozwiazac ten problem.

pozdrawiam
    Wkn

• Autor: 555 Data: 2004-01-06 15:50:32

> Niezupełnie jest to galimatias. Forum zostało tak skonstruowane, zeby przy
    > wiekszej liczbie wiadomosci bylo jak najbardziej przejrzyste.

chyba rzeczywiscie, jesli jest wieksza liczba wiadomosci, to tego typu konstrukcja lepiej spelnia swoje zadanie.. natomiast nie rezygnujcie w zadnym razie z opcji wyswietlania wszystkich wiadomosci w porzadku chronologicznym.. moze warto dodac jeszcze mozliwosc porzadkowania wiadomosci w watku od najstarszej i od najnowszej?

a co z ukryciem mojego e-maila?

• Autor: Wkn Data: 2004-01-06 17:20:37

Użytkownik 555 napisał w wiadomości:
    >
    > a co z ukryciem mojego e-maila?

Nie przewidzielismy, ze osoby piszace na forum moga sobie nie zyczyc upubliczniania swoich danych w postaci adresu e-mail. Wprowadzimy opcje wyboru, kazdy uczestnik dyskusji bedzie mogl sam zdecydowac, czy w watku pojawi sie jego e-mail, czy zostanie ukryty.

pozdrawiam
    wkn

• Autor: 555 Data: 2004-01-08 11:21:19

> Wprowadzimy opcje wyboru, kazdy uczestnik dyskusji bedzie mogl sam zdecydowac, czy w watku
    > pojawi sie jego e-mail, czy zostanie ukryty.

super.. mam nadzieje, ze w postach, ktore do tej pory umiescilam, moj e-mail automatycznie zniknie, kiedy zaznacze sobie opcje jego ukrycia w ustawieniach mojego profilu..
    pozdrawiam

• Autor: CZORT Data: 2005-01-22 11:46:12

Na forum panuje chaos, moze należałoby porobić mniejsze kategorie np. napoje, urządzenia, przybory kuchenne.....

• Autor: bahus Data: 2005-01-22 18:43:28

Czort, jak będziesz tutaj częściej
    to się nuczysz po forum poruszać.
    Niektórzy (niedouczeni) podobnie
    jak Ty, za piarwszym razem
    czują chos i bałagan ....ale w głowiach :)))),
    Nie martw się< to podobno mija ;)
    Bahus

• Autor: 555 Data: 2005-01-23 18:45:31

ja sie przyzwyczailam.. ;)

• Autor: emiloos Data: 2005-01-25 10:18:28

A ja nie. Ale można sobie zainstalować jak się używa przeglądarki Internet Explorera taką nakładkę na niego - Maxton która obsługuje zakładki a nie otwiera osobnych okienek. Przytrzymując SHIFT klikam tylko na wszystkie działy Forum po kolei i mam na zakładkach wszystkie części forum jakie chce obejrzeć :P Stronki otwierają się znacznie szybciej niż pod Internet Explorerem. Nakładka ta jest także w wersji polskiej.
    emiloos

• Autor: 555 Data: 2005-01-25 12:40:15

ja uzywam Opery i zawsze tak mam (tzn. zakladki a nie nowe okna) :))
    pozdrawiam

• Autor: ekkore Data: 2005-01-28 17:22:13

ja juz nauczyłam się poruszać, ale i tak wolałabym żeby przyłaziła mi na maila lista informacji o dodanych nowych tematach i opiniach - wtedy wystarczyłoby kliknąc na wybrany link. Strona niestety (albo stety)ogromnie wciąga i niedługo mąż wyrzuci mnie z pracy za brak postępów i efektów. Nie wiem czy dobry obiad go udobrucha.

Przejdź do pełnej wersji serwisu