dzieki za to, ze w forum juz sie nie pokazuje automatycznie moj adres, ale ciagle jeszcze sie pokazuje w dodawanych przeze mnie przepisach i komentarzach..
czy to naprawde konieczne????
Użytkownik 555 napisał w wiadomości:
> dzieki za to, ze w forum juz sie nie pokazuje automatycznie moj adres, ale
> ciagle jeszcze sie pokazuje w dodawanych przeze mnie przepisach i
> komentarzach..
> czy to naprawde konieczne????
Wymóg podawania adresu e-mail istnieje na naszej stronie od początku jej istnienia i jak dotąd nikt tego nie kwestionował. Dzięki temu rzadko się zdarza, że ktoś dodaje niecenzuralne komentarze lub wpisy w księdze gości. Więc nie jesteśmy pewni, czy dobrym pomysłem byłaby rezygnacja z tej opcji.
ale ja sie absolutnie z tym wymogiem zgadzam i go nie kwestionuje.. w momencie kiedy sie zdecydowalam na wlasny login, podalam Wam moj e-mail.. i uwazam to za wlasciwe, ze weryfikujecie w ten sposob uzytkownikow i ich wypowiedzi wszelkiej formy..
natomiast uwazam, ze PUBLIKOWANIE mojego maila pod przepisem czy przy komentarzach, moze mnie narazac na wlasnie tego typu przykrosci lub otrzymywanie spamu itp. i to powinno byc dobrowolne..
tym bardziej ze w regulaminie jest napisane:
"Adresy e-mail podawane prze Państwa przy rejestracji użytkowników nie będą przekazywane osobom trzecim, ani wykorzystywane w celach reklamowych." [skopiowalam]
dlatego nie prosze o usuniecie rubryki e-mail w formularzu rejestracyjnym czy uczynienie jej nieobowiazkowa, tylko prosze o zachowanie mojej prywatnosci NA STRONIE..
mam nadzieje, ze teraz juz ostatecznie wyjasnilam, o co mi chodzi..
pozdrawiam
555
> > dlatego nie prosze o usuniecie rubryki e-mail w formularzu rejestracyjnym czy
> uczynienie jej nieobowiazkowa, tylko prosze o zachowanie mojej prywatnosci NA
> STRONIE..
> mam nadzieje, ze teraz juz ostatecznie wyjasnilam, o co mi chodzi..
> pozdrawiam
> 555
Właśnie została dodana na stronę Wielkie Żarcie ankieta dotycząca ujawniania bądź ukrywania adresu e-mail.
Na jej podstawie zorientujemy się, jaka jest tendencja wśród użytkowników strony i czy rzeczywiście większość osób nie zgadza się z opcją adresu e-mail automatycznie zamieszczanego w komentarzach, na forum i księdze gości.
Ankieta będzie dostępna na stronie przez trzy tygodnie. Bylibyśmy wdzięczni za przedstawienie swojego stanowiska w tej sprawie.
Użytkownik wkn napisał w wiadomości:
> Użytkownik 555 napisał w wiadomości:
> > > dlatego nie prosze o usuniecie rubryki e-mail w formularzu rejestracyjnym
> czy
> > uczynienie jej nieobowiazkowa, tylko prosze o zachowanie mojej prywatnosci
> NA
> > STRONIE..
> > mam nadzieje, ze teraz juz ostatecznie wyjasnilam, o co mi chodzi..
> > pozdrawiam
> > 555
>
> Właśnie została dodana na stronę Wielkie Żarcie ankieta dotycząca ujawniania
> bądź ukrywania adresu e-mail.
> Na jej podstawie zorientujemy się, jaka jest tendencja wśród użytkowników
> strony i czy rzeczywiście większość osób nie zgadza się z opcją adresu e-mail
> automatycznie zamieszczanego w komentarzach, na forum i księdze gości.
> Ankieta będzie dostępna na stronie przez trzy tygodnie. Bylibyśmy wdzięczni za
> przedstawienie swojego stanowiska w tej sprawie.
>
> pozdrawiamy Wkn&Pampas
Wyniki ankiety są jednoznaczne, 67% za tym aby somdzielnie decydować o tym czy adres e-mail ma się pojawiać.
W najbliższym czasie dorobię taką opcję.
> chyba nic sie nie zmienilo do tej pory..?
> czy moze ja nie potrafie znalezc tej opcji???
Masz racje. Nic się nie zmieniło. A to z powodu chronicznego braku czasu :(
o, widze ze duzo zmian sie pojawilo :))
a dlaczego akurat ukrywanie maila nie? przeciez na ten akurat temat byla nawet ankieta wsrod uzytkownikow.. i mam nadzieje, ze wreszcie doczekam sie tej zmiany, chyba najwczesniejszej z proponowanych.. heh..
bardzo mi milo, ze moja uwaga zostala az tak uwzgledniona, tym bardziej, ze nie bylam w stanie, niestety, zalogowac sie na stronie od 22 stycznia az do dzisiaj..
tym bardziej mi milo, ze wszystko rozegralo sie poza mna..
> bardzo mi milo, ze moja uwaga zostala az tak uwzgledniona, tym bardziej, ze
> nie bylam w stanie, niestety, zalogowac sie na stronie od 22 stycznia az do
> dzisiaj..
> tym bardziej mi milo, ze wszystko rozegralo sie poza mna..
>
> pozdrawiam serdecznie
> 555
555 pampas walczy o serca emigrantow
sa silni, zwarci i zadac umieja ;D
dzieki za to, ze w forum juz sie nie pokazuje automatycznie moj adres, ale ciagle jeszcze sie pokazuje w dodawanych przeze mnie przepisach i komentarzach..
czy to naprawde konieczne????
> dzieki za to, ze w forum juz sie nie pokazuje automatycznie moj adres, ale
> ciagle jeszcze sie pokazuje w dodawanych przeze mnie przepisach i
> komentarzach..
> czy to naprawde konieczne????
Wymóg podawania adresu e-mail istnieje na naszej stronie od początku jej istnienia i jak dotąd nikt tego nie kwestionował. Dzięki temu rzadko się zdarza, że ktoś dodaje niecenzuralne komentarze lub wpisy w księdze gości. Więc nie jesteśmy pewni, czy dobrym pomysłem byłaby rezygnacja z tej opcji.
pozdrawiamy
Wkn&Pampas
ale ja sie absolutnie z tym wymogiem zgadzam i go nie kwestionuje.. w momencie kiedy sie zdecydowalam na wlasny login, podalam Wam moj e-mail.. i uwazam to za wlasciwe, ze weryfikujecie w ten sposob uzytkownikow i ich wypowiedzi wszelkiej formy..
natomiast uwazam, ze PUBLIKOWANIE mojego maila pod przepisem czy przy komentarzach, moze mnie narazac na wlasnie tego typu przykrosci lub otrzymywanie spamu itp. i to powinno byc dobrowolne..
tym bardziej ze w regulaminie jest napisane:
"Adresy e-mail podawane prze Państwa przy rejestracji użytkowników nie będą przekazywane osobom trzecim, ani wykorzystywane w celach reklamowych." [skopiowalam]
dlatego nie prosze o usuniecie rubryki e-mail w formularzu rejestracyjnym czy uczynienie jej nieobowiazkowa, tylko prosze o zachowanie mojej prywatnosci NA STRONIE..
mam nadzieje, ze teraz juz ostatecznie wyjasnilam, o co mi chodzi..
pozdrawiam
555
> > dlatego nie prosze o usuniecie rubryki e-mail w formularzu rejestracyjnym czy
> uczynienie jej nieobowiazkowa, tylko prosze o zachowanie mojej prywatnosci NA
> STRONIE..
> mam nadzieje, ze teraz juz ostatecznie wyjasnilam, o co mi chodzi..
> pozdrawiam
> 555
Właśnie została dodana na stronę Wielkie Żarcie ankieta dotycząca ujawniania bądź ukrywania adresu e-mail.
Na jej podstawie zorientujemy się, jaka jest tendencja wśród użytkowników strony i czy rzeczywiście większość osób nie zgadza się z opcją adresu e-mail automatycznie zamieszczanego w komentarzach, na forum i księdze gości.
Ankieta będzie dostępna na stronie przez trzy tygodnie. Bylibyśmy wdzięczni za przedstawienie swojego stanowiska w tej sprawie.
pozdrawiamy Wkn&Pampas
Użytkownik wkn napisał w wiadomości:
> Użytkownik 555 napisał w wiadomości:
> > > dlatego nie prosze o usuniecie rubryki e-mail w formularzu rejestracyjnym
> czy
> > uczynienie jej nieobowiazkowa, tylko prosze o zachowanie mojej prywatnosci
> NA
> > STRONIE..
> > mam nadzieje, ze teraz juz ostatecznie wyjasnilam, o co mi chodzi..
> > pozdrawiam
> > 555
>
> Właśnie została dodana na stronę Wielkie Żarcie ankieta dotycząca ujawniania
> bądź ukrywania adresu e-mail.
> Na jej podstawie zorientujemy się, jaka jest tendencja wśród użytkowników
> strony i czy rzeczywiście większość osób nie zgadza się z opcją adresu e-mail
> automatycznie zamieszczanego w komentarzach, na forum i księdze gości.
> Ankieta będzie dostępna na stronie przez trzy tygodnie. Bylibyśmy wdzięczni za
> przedstawienie swojego stanowiska w tej sprawie.
>
> pozdrawiamy Wkn&Pampas
Wyniki ankiety są jednoznaczne, 67% za tym aby somdzielnie decydować o tym czy adres e-mail ma się pojawiać.
W najbliższym czasie dorobię taką opcję.
chyba nic sie nie zmienilo do tej pory..?
czy moze ja nie potrafie znalezc tej opcji???
> chyba nic sie nie zmienilo do tej pory..?
> czy moze ja nie potrafie znalezc tej opcji???
Masz racje. Nic się nie zmieniło. A to z powodu chronicznego braku czasu :(
o, widze ze duzo zmian sie pojawilo :))
a dlaczego akurat ukrywanie maila nie? przeciez na ten akurat temat byla nawet ankieta wsrod uzytkownikow.. i mam nadzieje, ze wreszcie doczekam sie tej zmiany, chyba najwczesniejszej z proponowanych.. heh..
bardzo mi milo, ze moja uwaga zostala az tak uwzgledniona, tym bardziej, ze nie bylam w stanie, niestety, zalogowac sie na stronie od 22 stycznia az do dzisiaj..
tym bardziej mi milo, ze wszystko rozegralo sie poza mna..
pozdrawiam serdecznie
555
> bardzo mi milo, ze moja uwaga zostala az tak uwzgledniona, tym bardziej, ze
> nie bylam w stanie, niestety, zalogowac sie na stronie od 22 stycznia az do
> dzisiaj..
> tym bardziej mi milo, ze wszystko rozegralo sie poza mna..
>
> pozdrawiam serdecznie
> 555
555 pampas walczy o serca emigrantow
sa silni, zwarci i zadac umieja ;D
nerwus