Oczywiście wiem, że nie każdy ma możliwosć wstawiwnia zdjęcia do serwisu ale przydało by się chociaż miejsce dla tych co mogą.
też jestem za:)
Użytkownik anay napisał w wiadomości: > też jestem za:) Już dawno o tym myślałem, ale jakoś nie było czasu żeby dorobić taką opcję. Na razie mogę dodawać ręcznie zdjęcia które mi podeślecie. Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę zdjęcia słać na adres. Maksymalny rozmiar zdjęcia to 640x480.
tez uwazam, ze to swietny pomysl.. Pampas, z niecierpliwoscia czekamy na dodanie opcji..
zgadzam sie to dobry pomysl !!! sama o tym myslalam ze fajnie by bylo zobaczyc efekt koncowy potrawy .
świetny pomysł :-) ło ho ho, Pampas działa natychmiastowo! juz możemy wstawiać zdjęcia, hip hip huuuurrrrraaaa! opcja istnieje, juppi ja jej hip hip hipciopciotam shiludek ......... \/ ......... ........ /..\ ........ .--o00- \-00o--. ...................... ..... shoffix ..... ......................
Oczywiście wiem, że nie każdy ma możliwosć wstawiwnia zdjęcia do serwisu ale przydało by się chociaż miejsce dla tych co mogą.
też jestem za:)
Użytkownik anay napisał w wiadomości:
> też jestem za:)
Już dawno o tym myślałem, ale jakoś nie było czasu żeby dorobić taką opcję.
Na razie mogę dodawać ręcznie zdjęcia które mi podeślecie.
Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę zdjęcia słać na adres.
Maksymalny rozmiar zdjęcia to 640x480.
tez uwazam, ze to swietny pomysl..
Pampas, z niecierpliwoscia czekamy na dodanie opcji..
zgadzam sie to dobry pomysl !!! sama o tym myslalam ze fajnie by bylo zobaczyc efekt koncowy potrawy .
świetny pomysł :-)
ło ho ho, Pampas działa natychmiastowo! juz możemy wstawiać zdjęcia, hip hip huuuurrrrraaaa! opcja istnieje, juppi ja jej
hip hip hipciopciotam
shiludek
......... \/ .........
........ /..\ ........
.--o00- \-00o--.
......................
..... shoffix .....
......................