Użytkownik zyglis napisał w wiadomości:
> Czy ktoś może mi poradzić,jak upiec kotlet wieprzowy, aby był pulchny i
> miękki. Moje są niestety dość twarde i gumowate.
Proponuję kupic sól zmiekczającą do potraw firmy Kamis. Albo po upieczeniu podlać kotlety wodą i przykryc pokrywką na ok. 5 min. ale i tak czasami wychodzą twardawe
Czy ktoś może mi poradzić,jak upiec kotlet wieprzowy, aby był pulchny i miękki. Moje są niestety dość twarde i gumowate.
Użytkownik zyglis napisał w wiadomości:
> Czy ktoś może mi poradzić,jak upiec kotlet wieprzowy, aby był pulchny i
> miękki. Moje są niestety dość twarde i gumowate.
Proponuję kupic sól zmiekczającą do potraw firmy Kamis. Albo po upieczeniu podlać kotlety wodą i przykryc pokrywką na ok. 5 min. ale i tak czasami wychodzą twardawe