Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Moi drodzy,
> mąż mojej przyjaciółki Agniesi ma jutro zabieg operacyjny,
> potrzebne są pozytywne fluidy, prześlijmy je do Poznania....
> Bahus
Przesyłam mnóstwo ciepłych myśli i dobrej energii.
Będzie dobrze, na pewno...
Ja tez przylaczam sie do fluidow, ale jaka ich skutecznosc(mowie tylko o moich,moze niesprawdzonych, fluidach).Na dodatek jako osoba z tej samej parafii "wyszktalcieniuchow". Od serca zycze samych Najlepszosci
Miaukuś ...widocznie potrzebne znów są te dobre fluidy ponownie ....skoro watek powrócił na pierwsze miejsce.........wiec wysyłajmy ich jak jak najwiecej
Krysiu, watek zostal "odkopany" przez nasza kochana Kokliko, ktora w przyplywie jesiennej enegrii dorwala sie do kopania w WZtowym archiwum i w euforii zaczytania nie zwrocila uwagi na date, jak rowniez pare duszyczek, ktore juz na WZ nie istnieja i zareagowala :))))
...............no to moje mysli w złym kierunku pobiegły .......................ale i tak przesyłam te dobre fluidy wszystkim potrzebujacym ...... pozdrawiam wszystkich
Moi drodzy,
mąż mojej przyjaciółki Agniesi ma jutro zabieg operacyjny,
potrzebne są pozytywne fluidy, prześlijmy je do Poznania....
Bahus
Tak więc przesyłam, i kciuki trzymam
Przesyłam z cała mocą wiatru szalejącego dziś na Wybrzeżu :)
Prosto ze Śląska również ślę same pozytywy ;) Pozdrowienia i trzymam kciuki ;)
Wita Gdańsk i przesyła mnóstwo pozytywnych fluidów
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
> Moi drodzy,
> mąż mojej przyjaciółki Agniesi ma jutro zabieg operacyjny,
> potrzebne są pozytywne fluidy, prześlijmy je do Poznania....
> Bahus
Przesyłam mnóstwo ciepłych myśli i dobrej energii.
Będzie dobrze, na pewno...
pozdrawiam,
Anusiaczek
Cholernica jedna- a nic mi nie powiedziala.
I tak ja lubie i sle fluidy z Łodzi.
:)))))
DZZZZ!... ZZZ!... Idą pozytywne fluidy ze środka Polski... DZZZT!
Użytkownik Animozja napisał w wiadomości:
> DZZZZ!... ZZZ!... Idą pozytywne fluidy ze środka Polski... DZZZT!
mocy tona
nerwus
Bardzo dziękuję wszystkim za pozytywne fluidy, bardzo się przydały nie tylko mojemu mężowi ale i mnie. Jeszcze raz wszystkim stokrotne dzięki :-)
Pozdrawiam
Agniesia
Ja tez przylaczam sie do fluidow, ale jaka ich skutecznosc(mowie tylko o moich,moze niesprawdzonych, fluidach).Na dodatek jako osoba z tej samej parafii
"wyszktalcieniuchow".
Od serca zycze samych Najlepszosci
wschodnai anglia jest z wami :)
................a i Koszalin ......też śle najlepsze fliudy jakie tylko można przesłać
yyyy ja nie wiem czy moze zle widze albo czytam ale ten zabieg to chyba byl w 2004 roku
wiec fluidy mozna wyslac le chyba po to by juz wiecej nie bylo potrzeby zabiegowania , i by Pan zyl w zdrowiu i szczesciu :):):)
Miaukuś ...widocznie potrzebne znów są te dobre fluidy ponownie ....skoro watek powrócił na pierwsze miejsce.........wiec wysyłajmy ich jak jak najwiecej
Krysiu, watek zostal "odkopany" przez nasza kochana Kokliko, ktora w przyplywie jesiennej enegrii dorwala sie do kopania w WZtowym archiwum i w euforii zaczytania nie zwrocila uwagi na date, jak rowniez pare duszyczek, ktore juz na WZ nie istnieja i zareagowala :))))
pozdrawiam wszystkich
Krysiu, kierunek byl dobry, jeno Ci sie czasow cos pomerdalo :)) - epoka juz nie ta :)))))))