Użytkownik sprężynowa_piła_tarczowa napisał w wiadomości:
> cześć
> przyjmniecie mnie do swojego kuchennego grona?
>
> piła
Ceść piło, fajny masz nick :D
Użytkownik Rossa napisał w wiadomości:
> Użytkownik sprężynowa_piła_tarczowa napisał w wiadomości:
> > cześć
> > przyjmniecie mnie do swojego kuchennego grona?
> >
> > piła
> Ceść piło, fajny masz nick :D
Ha - osobiscie przenioslem jako wkupniak cala swoja mizerniutka rozmiarami ksiazke. Mam jednak nadzieje, ze jakosc jest znakomicie lepsza od ilosci.
:)
Hm.. zawstydzilem sie troszke.
Tyle, ze czasu mi wciaz brakuje na wklepywanie nowych przepisow.
Ale - OK- zaczne od podawanych juz gdzie indziej nalesnikow Zuzi.
> Mariniku twoja nalewkach na listkach czarnej porzeczki robiła przecież fururę,
> więc o czym tu dyskutować.... chcemy więcej!!!!!!!!!!!!!!!!
Mariniku, skoro o Twojej nalewce mowa... (moja Twoja nalewka się robi :D )
Kupiłam kiedyś książkę "102 przepisy na nalewki" i tam jak wół jest napisane, że liściówka z czarnej porzeczki powinna po przefiltrowaniu jeszcze przez pół roku leżakować w chłodnym miejscu. Co o Tym myślisz???? :)))))
Hm..
Anusiaczku - ponoc wszystkie lezakujace nalewki nabieraja szlachetnosci, wiec zapewne dobrze by jej to zrobilo. Mojej jednak NIGDY nie bylo to dane :)))))
Niecierpliwy Mariniku, czyli jednak pewno warto poczekać.
To ja z mojej twojej nalewki odleję malutką buteleczkę i na wszelki wypadek wyniosę ją do piwnicy na kilka miesiecy. Z trzeciego piętra na pewno nie będzie mi się chciało schodzić by uszczknąć z niej małe co-nieco :)
He he - to jest dobry pomysl.
Anusiaczku ja tez trzeciopietrowiec. A do piwnicy ladnych pare razy zagladam w nadziei, ze z mojego kislowatego wina zrobi sie normalne wino, ale ono jakos cholerka jasna szlachetnosci nabrac nie chce. Kisiel jak byl - tak jest.
:((((((
cześć
przyjmniecie mnie do swojego kuchennego grona?
piła
Użytkownik sprężynowa_piła_tarczowa napisał w wiadomości:
> cześć
> przyjmniecie mnie do swojego kuchennego grona?
>
> piła
Ceść piło, fajny masz nick :D
Użytkownik Rossa napisał w wiadomości:
> Użytkownik sprężynowa_piła_tarczowa napisał w wiadomości:
> > cześć
> > przyjmniecie mnie do swojego kuchennego grona?
> >
> > piła
> Ceść piło, fajny masz nick :D
czesc
nick ostry
nerwus
Witamy w gronie lubiącym podjadać i lubiącym pichcić :)
Pozdrowionka Agnesss
Witamy.
Siup - za nowego zarloka.
A moze powrocimy do szlachetnego obyczaju podawania WKUPNIAKA?????
Nie wiem jakiego rodzaju mają byc wkupniaki ale może taki wystarczy?? :
http://www.r4.pl/lol/przyjaciele/
Ha - osobiscie przenioslem jako wkupniak cala swoja mizerniutka rozmiarami ksiazke. Mam jednak nadzieje, ze jakosc jest znakomicie lepsza od ilosci.
Hm.. zawstydzilem sie troszke.
Tyle, ze czasu mi wciaz brakuje na wklepywanie nowych przepisow.
Ale - OK- zaczne od podawanych juz gdzie indziej nalesnikow Zuzi.
> Mariniku twoja nalewkach na listkach czarnej porzeczki robiła przecież fururę,
> więc o czym tu dyskutować.... chcemy więcej!!!!!!!!!!!!!!!!
Mariniku, skoro o Twojej nalewce mowa... (moja Twoja nalewka się robi :D )
Kupiłam kiedyś książkę "102 przepisy na nalewki" i tam jak wół jest napisane, że liściówka z czarnej porzeczki powinna po przefiltrowaniu jeszcze przez pół roku leżakować w chłodnym miejscu. Co o Tym myślisz???? :)))))
Hm..
Anusiaczku - ponoc wszystkie lezakujace nalewki nabieraja szlachetnosci, wiec zapewne dobrze by jej to zrobilo. Mojej jednak NIGDY nie bylo to dane :)))))
O czym jak o czym, ale o moich nalewkach to nie zdaża mi się zapominać :D
Chociaż, jak zrobię wszystkie 102 z nowej książki, to kto wie, czy się w nich potem połapię :D
Pozdrawiam,
Anusiaczek
Niecierpliwy Mariniku, czyli jednak pewno warto poczekać.
To ja z mojej twojej nalewki odleję malutką buteleczkę i na wszelki wypadek wyniosę ją do piwnicy na kilka miesiecy. Z trzeciego piętra na pewno nie będzie mi się chciało schodzić by uszczknąć z niej małe co-nieco :)
Pozdrawiam,
Anusiaczek
He he - to jest dobry pomysl.
Anusiaczku ja tez trzeciopietrowiec. A do piwnicy ladnych pare razy zagladam w nadziei, ze z mojego kislowatego wina zrobi sie normalne wino, ale ono jakos cholerka jasna szlachetnosci nabrac nie chce. Kisiel jak byl - tak jest.
:((((((