Aj Borgia powiem Ci szczerze, schrzaniłam to ...... No po pierwsze to pokroiłam jednak za małe kawałki, po drugie nigdzie nie dostałam parmezanu i pomyślałam sobie, że może dam zwykłego żółtego sera i to jednak nie to - nie dało się panierować i ser odpadał. Sosik wyszedł dobry, staremu smakowało, mi w zasadzie też, nie mogę narzekać, ale zdaję sobie sprawę, że w zasadzie miało smakować inaczej. Nic to, nie zniechęcam się.
Piola
Ps. Witam po przerwie :-). Jak się odwyk udał, hihi
Borgia jutro mam plana zrobić Twego kurczaka masłem czosnkowym. Powiedz mi czy to mięso to najlepiej w paseczki pokroić?
Piola
Ps. Przepraszam za zawracanie głowy ale wiesz,.......ja muszę mieć łopatologicznie i tyle :-)
Aj Borgia powiem Ci szczerze, schrzaniłam to ...... No po pierwsze to pokroiłam jednak za małe kawałki, po drugie nigdzie nie dostałam parmezanu i pomyślałam sobie, że może dam zwykłego żółtego sera i to jednak nie to - nie dało się panierować i ser odpadał. Sosik wyszedł dobry, staremu smakowało, mi w zasadzie też, nie mogę narzekać, ale zdaję sobie sprawę, że w zasadzie miało smakować inaczej. Nic to, nie zniechęcam się.
Piola
Ps. Witam po przerwie :-). Jak się odwyk udał, hihi