W hiszpańskim wątku Bongo i Borgia piszą o paelli. Nabrałam na nią ochoty, mam kilka przepisów, ale w kazdym jest coś z ryb , tudzież innych owoców morza. Trochę mnie to odstręcza od tej potrawy. Mięso z rybą...? Czy ten mariaż jest konieczny w paelli? Mam też przepis na popitkę do paelli - na sangrię. I to już brzmi o wiele lepiej.
Irena.
W hiszpańskim wątku Bongo i Borgia piszą o paelli. Nabrałam na nią ochoty, mam kilka przepisów, ale w kazdym jest coś z ryb , tudzież innych owoców morza. Trochę mnie to odstręcza od tej potrawy. Mięso z rybą...? Czy ten mariaż jest konieczny w paelli? Mam też przepis na popitkę do paelli - na sangrię. I to już brzmi o wiele lepiej.
Irena.
No to zrobię tak jak radzisz, Anerite - bez ryb i rybopochodnych. Dzięki za odzew.
Irena.