Bardzo prosze o konkretny przepis na cienkie ciasto do pizzy,tzn dokladnie skaldniki co ile i jak sie dodaje i wogole jak sie postepuje bede turbo mega wdzieczny jak mi przytoczysz ten przepis,no i o co chodzi z tym workiem foliowym?
widze ze zabilem wiekszosci malego klina ale widac pan sławek jest juz nie aktywny tutaj....nie szkodzi mysle ze znajdzie sie jakis fachowiec lub fachmanka ktora mi poda konkretny przepis na cienke ciasto na pizze ktory wczesniej zostal wyprobowany i rzeczywiscie jest ok,czekam z niecierpliwoscia,pozdrawiam
pytam sie o konkretny bo wczesniej jest napisane by cisato było kruche i cienkie trzeba dodac wiecej płynów(woda,oliwa),mniej drożdży itd.......ale bradzo prosze kogos o szczególy co ile i w jakich proporcjach..bede bardzo wdzieczny
dzieki za przepisik,ale jeszcze 1 pytanko(25 dg maki ale jakiej trzeba dodac),mozesz to uściślić?bo wprzepisie "borgia-pizza" jest wszystko jasne -:)),wielkie dzieki z góry,pozdrawiam
aha i jeszcze jeden dylemat odnośnie pizzy,prosze mi doradzic jak np postepowac z cebulka czy ja np przed wrzuceniem na pizze nalezy ja zeszklic na olejku czy wrzucamy surowitka posiekana i do piekarnika,jak wy guru kulinarni uważacie(zero ironii w 100%),aha i czy np ser żółty dodawc tak np przed 10 min przed koncem pieczenia pizzy czy na samym poczatku,bo ser w temp np 200 stopni szybko sie topi i juz po tych 20 min jak sie zazwyczaj pizze robi no powiedzmy 15 min juz moze byc dobrze dojechany _:)),wiec jak to jest,czekam na rady mądrzejszych od siebie w tej dziedzinie -:))))))))))))
Bardzo prosze o konkretny przepis na cienkie ciasto do pizzy,tzn dokladnie skaldniki co ile i jak sie dodaje i wogole jak sie postepuje bede turbo mega wdzieczny jak mi przytoczysz ten przepis,no i o co chodzi z tym workiem foliowym?
myslalem, ze tylko ja nie wiem :)))))
Oj, nie tylko Ty Mariniku. Pozdrawiam.M.
widze ze zabilem wiekszosci malego klina ale widac pan sławek jest juz nie aktywny tutaj....nie szkodzi mysle ze znajdzie sie jakis fachowiec lub fachmanka ktora mi poda konkretny przepis na cienke ciasto na pizze ktory wczesniej zostal wyprobowany i rzeczywiscie jest ok,czekam z niecierpliwoscia,pozdrawiam
pytam sie o konkretny bo wczesniej jest napisane by cisato było kruche i cienkie trzeba dodac wiecej płynów(woda,oliwa),mniej drożdży itd.......ale bradzo prosze kogos o szczególy co ile i w jakich proporcjach..bede bardzo wdzieczny
dzieki za przepisik,ale jeszcze 1 pytanko(25 dg maki ale jakiej trzeba dodac),mozesz to uściślić?bo wprzepisie "borgia-pizza" jest wszystko jasne -:)),wielkie dzieki z góry,pozdrawiam
Ja też stosuję tylko tortową :)))
Bahus
aha i jeszcze jeden dylemat odnośnie pizzy,prosze mi doradzic jak np postepowac z cebulka czy ja np przed wrzuceniem na pizze nalezy ja zeszklic na olejku czy wrzucamy surowitka posiekana i do piekarnika,jak wy guru kulinarni uważacie(zero ironii w 100%),aha i czy np ser żółty dodawc tak np przed 10 min przed koncem pieczenia pizzy czy na samym poczatku,bo ser w temp np 200 stopni szybko sie topi i juz po tych 20 min jak sie zazwyczaj pizze robi no powiedzmy 15 min juz moze byc dobrze dojechany _:)),wiec jak to jest,czekam na rady mądrzejszych od siebie w tej dziedzinie -:))))))))))))