Forum

Gawędy o jedzeniu

KOmentarze, opinie

• Autor: pauladu83 Data: 2004-07-29 15:28:13

Jak myslicie- tak sobie myslalam ze moznaby bylo przy kazdym przepisie miec napisane ilosc opini i komentarzy jakie dany przepis dostal.Ja osobiscie uwazam takie komentarze za bardzo pomocne.

• Autor: shoffix Data: 2004-07-29 15:41:58

hej,
    Toz to przeciez jest :D

shiludek z pozdrowieniami

......... \/ .........
    ........ /..\ ........
    .--o00- \-00o--.
    ......................
    ..... shoffix .....
    ......................

• Autor: 555 Data: 2004-07-29 16:20:03

no tak, pod tekstem przepisu jest okienko informujace o ilosci komentarzy dodanych do tego przepisu..
    ale ja mysle, ze pauli chodzi o to, co juz kiedys bylo proponowane, tzn. na liscie wlasnych przepisow przy kazdej pozycji obok liczby oznaczajacej odwiedzajacych, jeszcze liczba oznaczajaca komentarze.. Pampasie, mozna takie cos dodac?

• Autor: Pampas Data: 2004-07-29 17:01:15

Można, tylko martwi mnie czytelność takiego rozwiązania i dospępna wolna przestrzeń. Już w tej chwili wiele linijek się zawija co pogarsza i tak nie najlepszą czytelność. Może jakiś inny sposób prezentacji byłby lepszy. Na razie przychodzi mi do głowy takie coś, że po najechaniu myszką na dany przempis pojawi się "dymek" w którym byłoby troche więcej informacji, np. autor, ilość komentarzy i może coś jeszcze.

• Autor: pauladu83 Data: 2004-07-29 19:45:13

Mysle ze to nie bylby zly pomysl z tymi chmurkami- wiedziec kogo to przepis i ilosc opini to naprawde dobry pomysl

• Autor: 555 Data: 2004-07-30 12:40:30

no swietnie, czekamy zatem na chmurki :))

ps. tylko zeby moja przegladarka te chmurki obslugiwala, bardzo prosze.. :))

Przejdź do pełnej wersji serwisu