Kilka miesiecy temu na internecie znalazlam potezny folder z przepisami na ciasta!
Nie oklamujac jest ich ponad 295 stron(wlasnie skonczylam liczyc)! Niektore sa bardziej pospolite, inne mniej znane. Wiem napewno ze sama nie jestem w stanie ich sprawdzic i upiec bo bym w drzwiach sie pozniej nie miescila no i chyba musialabym piec je dzien w dzien przez okragly rok! hihi. Jezeli ktos chcialby abym mu przeslala te folderki prosze sie wpisywac z adresami emailowymi.
[Informacja:Wszystkie osobyproszę o potwierdzanie na forum faktu otrzymania przepisów! Będzie wówczas łatwiej rozeznać się, kto dostał pliki a komu jeszcze należy wysłać.]
Kilka miesiecy temu na internecie znalazlam potezny folder z przepisami na ciasta!
Nie oklamujac jest ich ponad 295 stron(wlasnie skonczylam liczyc)! Niektore sa bardziej pospolite, inne mniej znane. Wiem napewno ze sama nie jestem w stanie ich sprawdzic i upiec bo bym w drzwiach sie pozniej nie miescila no i chyba musialabym piec je dzien w dzien przez okragly rok! hihi. Jezeli ktos chcialby abym mu przeslala te folderki prosze sie wpisywac z adresami emailowymi.
[Informacja: Wszystkie osoby proszę o potwierdzanie na forum faktu otrzymania przepisów! Będzie wówczas łatwiej rozeznać się, kto dostał pliki a komu jeszcze należy wysłać.]
To ja sie pierwsza melduje, moj adres:
sanczeza@op.pl
Ruzia :)
Ruziu, juz ci przeslalam przepisy, sprawdz prosze czy je dostalas i mi odpisz.Pozdrawiam.Paula
Bardzo proszę bahus@os.pl
Bahus
Prosze bardzo bahusie:) Mam nadzieje ze beda ci sluzyc,:)Pozdrowionka.Paula
Otrzymałem, dziękuję, napewno się przydadzą
Bahus
proszę p przesyłkę pozdrowienia Inka
adres
grazyna_dem@tlen.pl
Z góry dzięki
Użytkownik pauladu83 napisał w wiadomości:
> Ruziu, juz ci przeslalam przepisy, sprawdz prosze czy je dostalas i mi
> odpisz.Pozdrawiam.Paula